Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.5

Oglasi in mnenja uporabnikov o nakupu in prodaji vozil
Pravila foruma

· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)

· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.

Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Play
Uporabnik foruma
Prispevki: 40

Re: Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.5

Odgovor Avtor: Play » 25. Marec 2016, 08:30

U madona k ena huda bejba . pa še babe znajo bit mal bolj pridne, vsaj upam da ne menjajo na 2leti....bohve...

Zdej al je to skrb ali ne, al je hotu vsak 1k pokasirat k je prodajal, težko rečem, mal smešno mi je vsak let drug, fant ki pa zdej prodaja in ja drži nekje 35 str, LJ, pravi pa da je imel prejšni lastnik 8let, s tem da on pozna preze jih prodaja itd, sm vseen jaz tudi prodajam nekaj pa vem zgodovino in raje ne lažem, ker v naši mali deželci se to prec vse zve, ..., pol je pa na koncu sm še težje avto prodat, dobr edino če najdeš (klepce, povn keša, nakup takoj, brez glave...)

Vse skupaj le to mene moti, ker avto je trenutno ajde lepega stanja, vrata, razen zadnje se OK zapirajo, moti me pa tole, so si podajal avto k ....., ne vem, sicer v torek jo pregledamo, ne vem kako bo zgledalo ko bom modelu razložil zgodovino in da se ima za poznavalca, kakšen bo odgovor me prav zanima, pa sam poznam avte, ampak za preze komot rečem da jih mogoče na 3% al pa še to ne, sm vseen vse se da počasi ugotovit...

Zdej vse skup sm opisal, kot da opisujem morilca, vseeno pa če si tak avto vzamem, bi ga prokleto rad imel vsaj 10+let ali (grdo rečen za zmer), meni osebno so trije sanjski avti, še vedno mi je prvi oz lepotica HF Itegralka 91l+, , drugi preza točno sti ta letnik 2002,2003,2004..., in evo9, itak pa sanjski vseen meni lepota lepot 22b preza..., pač eno se da, eno so sanje, vseeno pa so sanje mogoče na dosegu rok, vseen se pa tudi lahko zakoličiš, grdo rečen rad bi vsaj avto, da vem kdo, kaj zakaj, od kje, kaj je blo...mene ne moti da je nekaj narobe,da se pove, bolj me moti, da sam jaz laik pogruntam določene reči, katere se res ne da zamolčat-zlagat.

Vglavnem vsem hvala, še javim tablice itd... :4r

Uporabniški avatar
Play
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: Play » 25. Marec 2016, 08:31

Skuby pa baje dobi wrx 01 nekje letnik pomoje, silver, baje lep, tudi to bom pregledal, če prav bo pomoje zmer 10% srca po stijki nabijalo, pa vseen bolj se pogovarjam z folkom, in mariskdo reče da je wrx super reč itd...a vseen STI--->> :shock: :mrgreen:

Uporabniški avatar
beliblisk
Član Subaru kluba
Prispevki: 4654
Kraj: Lj

Odgovor Avtor: beliblisk » 25. Marec 2016, 09:43

WRX je soilden avto, STI je pa stroj :.sup

Uporabniški avatar
Play
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: Play » 25. Marec 2016, 11:18

Nehi še ti :cool: , še ti me boš žru, sva mela debato z Igitom Igor NM ima STi plavo, no tudi on je šel z mano tole plavo pregledat, ja roko na srce se da wrx lepo poštimat, pa ne mislim zdej glih od konjaže, ker kaj pa vem, jaz bi bil z vsemi org rečmi prokleto zadovoljen, pa vseen debata je tekla na wrx, pa ni slab, zavore ok, podovozje ok, motor itak, ne vem kar me na hitr mot na avtu je grdo rečen sm brembo čeljust oz pač to mi najbolj pade v oči, (pa prve luči mi niso ok, če pa daš gor karbon, črn nastvaek za 2x okrogle lučke http://lookatthecar.org/wp-content/uplo ... 2002-1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; pa meni zgleda noro noro dobr, mogoče še bolje kot luči na 2003, 2004 modelu...

Pa tudi od sti kot vem se da uredit zavore na wrx, enako menjalnik-samo je na koncu vse skupaj že malo predrago, pa nikoli ne bo pač STi...

Imam občutk če bi imel wrx-sa, , bom zmer mel nek občutek po nabavi stija, a vseeno trenutno bi od veselja skakal za dobr wrx.. :mrgreen:

Uporabniški avatar
Play
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: Play » 25. Marec 2016, 11:19

Sej ne vem zakaj ne ???, slučajno kdo ve, se bo še kakšna sti prodaja tam do nekje od 10k do 14k eur prav kmalu? A ni ena siva v črnomlju k se prodaja??

Uporabniški avatar
beliblisk
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: beliblisk » 25. Marec 2016, 13:33

Lej ti sam ne na silo neki kupt. Med WRXo in STIko je pa kar nekaj razlik navsezadnje x2 v ceni ni zaradi roza emblema:P

WRX: bremze,menjalnik,podvozje,motor ni niti pribljižno na nivoju petard. Še serijska STIka ima ogromno potenciala za nadgradnje:P

Pač odvisno kaj želiš od avta oz. na kaj si navajen trenutno (ker sčasoma bo vse prepočas):P

befit
Uporabnik foruma
Prispevki: 49

Odgovor Avtor: befit » 25. Marec 2016, 16:36

Play napisal/-a:(klepce, povn keša, nakup takoj, brez glave...)
prodajalec verjetno čaka na točno takega, išči dalje, da ne boš še sam padel v svoj opis

Uporabniški avatar
Play
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: Play » 26. Marec 2016, 09:04

befit napisal/-a:
Play napisal/-a:(klepce, povn keša, nakup takoj, brez glave...)
prodajalec verjetno čaka na točno takega, išči dalje, da ne boš še sam padel v svoj opis
Sej sicer da si ok model, ne vem, jaz bi hotel le to slišat da se mi pove kaj je na avto za naredit, tudi če ne gre cena nato dol, se pač sam odločim se mi ali ne splača nabavit in vložit nekaj denarja, če pa ne vem nič, in da imam še občutek da so zadej laži, me pa res odvrne od nakupa :sck recimo po neki polni ceni cca 12k, jaz bi za tole mogoče dal pač 9 ali 10k če vem kaj je narobe, če ne bi bilo nekaj veliko dam komot polno ceno cca 12k, ampak pomoje do tega niti ne bo prišlo. Pač 100% ne bom zvedel kaj z avtom, kaj je za uredit ali ne, in vem da ne bo cena nižja in sem tam kjer me odkup tkoj odvrne... :roll:

Ne vem jaz sm prodajal svoj rumen civic, vredn realno 300e, (razen zaradi barve)ga niti nism hotel prodat, nato je en model omenil da bi dal 1k in sem ga, in direkt sem mu ama vse povedal, kaj je ok, kaj je menjano kaj treba še dodatno naredit in na enostven način sem prodal avto, na koncu dobil še enkrat več kot sem mislil da bom, včasih grdo rečen, če ima normalnega dobrega kupca stranko, vsaj malo razumevajočega in da ve kaj kupuje in da se zaveda da bo sigurno sam nekaj vložil, ne le sm vozil in vozil...lahk soj avto prodaš normalno ali celo za nekaj več, ni danes vse v kešu ali pač nekaj vse na brzino, dogovri so ok, pa še pri teh avtih se ponavadi neha, ker vsi poznate poznamo lastnike, zgodovino avta in še več, težko se je karkoli preveč nalagat, mogoče do ene mere. :thup

Dobil tudi ponudbo za sti od člana foruma :-P :-P tko da se dogaja :mrgreen: , če ne drugje v moji glavi... :mrgreen: :lolno

Še neki me zanima, kaj je sploh kaj razlike sti 2002 ali 2003 letnik razen prvih luči, in zakaj so le 2 leti ali se celo motim, imeli ta model z dokaj okroglimi lučkami, vseen meni obe hude... :mrgreen:

Je kje na formu, kakšen post, hitra vprašanja, še hitrejši odgovori?, da pač se recimo različna vprašanja mečejo kr v en post?

Uporabniški avatar
beliblisk
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: beliblisk » 26. Marec 2016, 09:54

http://www.autoevolution.com/subaru/impreza-wrx-sti/" onclick="window.open(this.href);return false;

Dec kakšni hitrejši odgovori ? Verjamem da ti bo stric Google pomagail v trenutku:P

Bodi vesel, da si uspel izvedeti o tej STIki toliko kot je bilo napisanega, ker se ponavadi za "ne forumske" ne da izvedeti praktični nič.

MPS
Uporabnik foruma
Prispevki: 498

Odgovor Avtor: MPS » 26. Marec 2016, 10:00

Jaz ti svojo za 30k prodam :mrgreen:

Uporabniški avatar
Kristijan
Član Subaru kluba
Prispevki: 1324
Kraj: Goričko
Kontakt:

Odgovor Avtor: Kristijan » 26. Marec 2016, 10:07

:lol:
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...

Uporabniški avatar
Play
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: Play » 26. Marec 2016, 10:11

beliblisk napisal/-a:http://www.autoevolution.com/subaru/impreza-wrx-sti/

Dec kakšni hitrejši odgovori ? Verjamem da ti bo stric Google pomagail v trenutku:P

Bodi vesel, da si uspel izvedeti o tej STIki toliko kot je bilo napisanega, ker se ponavadi za "ne forumske" ne da izvedeti praktični nič.

Beli, mislim da ne blatim foruma z mojimi idejami,vprašanji... to mislim....tukaj naj teče le to, nekje drugje drugo, mislim sem nek splošni post, k lahk en vpraša kolk je kava v LJ , ali kakšno bajto gradi, neki rabi...pač nek splošn post. Dobronamerno mislim...

Ata gugl najde, če ga znaš dobr vprašat, včasih porabim 1h, nato najjdem tukaj v 2 minutah...., al pa obratn..., pa pravjo vprašat ni greh hehe..

Mps hehe imam le dve želji še v življenju hehe, imet zase STI in si naredit brunarco 5x6m, oz tri, prva je itak le zdravje, če ni nobenih drugih želj, to je pa tudi vse, skor za 30 do 40k imam oboje, edin pr brunraci bom mogu bit sam fino pridn, ker se da 60 % 70% keša pršparat če sam delaš.

befit
Uporabnik foruma
Prispevki: 49

Odgovor Avtor: befit » 26. Marec 2016, 11:11

beliblisk napisal/-a:Bodi vesel, da si uspel izvedeti o tej STIki toliko kot je bilo napisanega, ker se ponavadi za "ne forumske" ne da izvedeti praktični nič.
Toliko je bilo informacij, da kdor zna brati in ga po tem še zanima avto, mu ni več pomoči.
Ves info bo verjetno samo porabljen za zbijanje cene.

Boboo69
Uporabnik foruma
Prispevki: 78

Odgovor Avtor: Boboo69 » 26. Marec 2016, 11:12

Boboo69 napisal/-a:
Sajmon napisal/-a:Kdo pozna tole igračo?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=10678212&show=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Če se ne motim se je dobro leto nazaj prodajala na Letališki, potem pa se občasno pojavlja med oglasi.
Nekaj vtisov z ogleda:
- sprednji levi blatnik udarjen in potreben zamenjave,
- sprednji odbijač potreben barvanja, je precej podrsan,
- pokrov motorja popikan, verjetno tudi potrebno barvanje,
- na ostalem avtu kar nekaj prask ki bi jih verjetno rešilo poliranje,
- notranjost izgleda kar v redu razen precej oguljenih ročajev na vratih ter rjavih nosilcev sedežev,
- motor precej masten ter zasvinjan s prahom in listjem
- servisna delno potrjena, trije servisi Interservis, od 60000 do 105000 nič nato štempiljka nepooblaščenega servisa kjer naj bi bil tudi narejen tudi glavni servis,
- zimski in letni komplet gum na 16 colskih platiščih,
- med vožnjo kakšnih posebnosti nisem opazil razen tega, da volan ob vožnji naravnost "visi" v desno (optika ali pa šalabajzerska montaža demontaža volana?), bremze začnejo malo tresti ko se segrejejo, izpušna cev pri okoli 2500 obratov grdo potrese. O moči sicer ne morem soditi ker nisem še vozil kake napiljene Impreze vendar avta ravno ne razganja od moči in me nekako ni prepričal...

Če bo komu v pomoč...

Uporabniški avatar
beliblisk
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: beliblisk » 26. Marec 2016, 13:24

Play a si ti sigurn, da z uporabnikom Boxer nista brata/soseda/bffja, ker sta oba napaljena na brunarce, hočta STIko ter bivša Hondaša? :mrgreen:

Zaklenjeno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost