Subaru Levorg
Re: Subaru Levorg
Hehe, Kristjan ima v mislih da to nima veze s temo o novem Levorgu, bolj spada v kakšno drugo temo: npr. "kako dvigniti levorga" ... 
Slovenski test
http://www.avto-magazin.si/avtomobilski ... ign=tweepy" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.avto-magazin.si/avtomobilski ... ign=tweepy" onclick="window.open(this.href);return false;
Meni je pa zanimivo,da ni večjega zanimanja za Levorga v sloveniji. Po statistiki sem gledal,da je bil v letošnjem letu registriran samo en Levorg?
A dejansko ni zanimanja, ali je čakalna doba tako dolga?
Je pa tudi res,da morda avto samo z enim motorjem in dvema paketoma opreme morda ni tako zanimiv.
A dejansko ni zanimanja, ali je čakalna doba tako dolga?
Je pa tudi res,da morda avto samo z enim motorjem in dvema paketoma opreme morda ni tako zanimiv.
Ne vem kaj naj rečem, ko gledam slike Levroga, še posebej notranjosti. Se mi zdi, da so hoteli kopirati Passate ali kaj podobnega. Ogromno je elektronike, samo na volanu je 13 stikal... Ročne ni več običajne, ampak je tisti presneti gumb.
Jaz sem bolj za tradicionalnost, enostavnost in učinkovitost. Novi Subaruji hočejo biti podobni izdelkom iz večjih firm, s tem izgubljajo svoj šarm. Mogoče ravno zato tako malo prodanih. Originali so vedno boljši od kopij...
Jaz sem bolj za tradicionalnost, enostavnost in učinkovitost. Novi Subaruji hočejo biti podobni izdelkom iz večjih firm, s tem izgubljajo svoj šarm. Mogoče ravno zato tako malo prodanih. Originali so vedno boljši od kopij...
Don't allow your mind tell your heart what to do.
:.supThomas22 napisal/-a:Novi Subaruji hočejo biti podobni izdelkom iz večjih firm, s tem izgubljajo svoj šarm.
-
gore
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 955
- Kraj: Vukojebine med Kamnikom in Krvavcem
- Kontakt:
:.supLegacy_46 napisal/-a::.supThomas22 napisal/-a:Novi Subaruji hočejo biti podobni izdelkom iz večjih firm, s tem izgubljajo svoj šarm.
Točno to in padec kvalitete ... je tudi mene odvrnilo od novega Subaruja. In tudi to, da želenega avta v nekaj mesecih skoraj ni bilo med oglasi.
Pa vidim, da nisem edini. Žal.
Tudi odnos, ki ga ima podjetje v Italiji (ki skrbi za Slovenijo), je - milo rečeno - vsaj neumen. Sem slišal iz prvih rok nekaj neumnosti (ki jih javno ne bom zapisal, ker sem tako obljubil), ampak je vrglo res slabo luč na njih.
Pa tudi ne vem kaj hudiča tiščijo notri tisti CVT Lineartronic, nič kaj dobrega ni slišati o njem, tudi v testih ga ne hvalijo, sploh pa ne v Levorgu, ta prav Subaru mora imet "šalthebl" in reduktor, moj Outback vse to ima. Sicer nisem še vozil dizla, tako, da ne vem koliko bi ga pogrešal, ampak, glede na to, da bom počasi moral zamenjati avto, nisem najbolj prepričan, da bo to tretji Subaru. :-(
Saj ni treba, da je skoraj novjezerski napisal/-a:ampak, glede na to, da bom počasi moral zamenjati avto, nisem najbolj prepričan, da bo to tretji Subaru. :-(
Drugače so tudi meni vsi novejši Subaruji (recimo od 2010 naprej) nanašajoč predvsem na dizle, nekako 'sfaleni'.
Ja sej itak delajo sam se za ameriski trg.tko da upam da bo impreza kej bolsa od levorga.al pa pocakajmo levorga z rocnim menjalnikom?
Še je upanje
http://s1.paultan.org/image/2016/05/Sub ... 416316.jpg
http://paultan.org/2016/05/16/subaru-le ... 016-debut/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://s1.paultan.org/image/2016/05/Sub ... 416316.jpg
http://paultan.org/2016/05/16/subaru-le ... 016-debut/" onclick="window.open(this.href);return false;
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
Andraž, kako se ti obnese Levorg? Verjetno si že kar lepo število kilometrov nabral in že spoznal pluse in verjetno tudi kak minus?
Se obeta kakšna otvoritvena tema o Levorgu?
Lp.
Se obeta kakšna otvoritvena tema o Levorgu?
Lp.
Ena zanimivost. Za kitajsko sta narejena levorg in outback z 2.0 motorjem in 298 ponijev pod havbo.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
JaKanumlc napisal/-a:Andraž, kako se ti obnese Levorg? Verjetno si že kar lepo število kilometrov nabral in že spoznal pluse in verjetno tudi kak minus?
Se obeta kakšna otvoritvena tema o Levorgu?![]()
Lp.
Zaenkrat imam v teh km povprečno porabo 8,2, največ je bila 10,4 najmanj pa 7,2 l/100km.
Zadovoljen sem super, tudi tisti, ki tako grajate cvt lahko povem, da sem do zdaj 2 x uporabil sport mode, kajti v I-modu enostavno vržem "kao" 2 prestavi nazaj in avto odlično pospeši, mogoče je res za super športno vožnjo menjalnik preslab, ampak nihče ne vozi tako ne legijev ali outbackov....stijke so druga zgodba
Pri 15kkm bom sicer dal ecutek mapo ker me zanima kakšen bo avto potem, gre pa bolje že sedaj kot vsak dizel ali 165 bencinar. Pohvaliti moram awd, zato tudi ne rabim reduktorja, ker ne vozim po takih brezpotjih, ter lego na cesti, ki je super...z lahkoto je dovolj dobro podvozje za močnejši motor. Notranjost mi je ok, drugače ga ne bi vzel, gumbi na volanu so top, ker se ti ni treba stegovati po konzoli, sedeži so dobri, pozicija volana tudi...o tem kaj folk sliši itd, ne bom govoril...dokler ne preizkusite pač ne veste. Uvozniki so razred zase ja, ampak jaz imam pozitivno izkušnjo, konec koncev je avto prišel 1 mesec in pol pred rokom.
Primerjeva z legijem, sicer le do 2012, ker kasnejših nisem vozil je, da razen velikosti prtljažnika levorg poseka vse, no pri dizlu je poraba nižja za cca. 1 liter....
Pogrešam le hujši brbotajoč zvok, kar pa ni več problem
Zame je za to ceno top avto, vse ostalo s tako opremo itd...je vsaj 5 k€ več, da ne govorim o nemcih, ki pač niso vredni 50 ali 60k€
Tukaj še slika brez sti platišč in fedrov, to pride še gor za STI pack.
Bom odprl temo samo , samo da namontiram celoten STI pack.
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
In USA you drive car.
In Soviet Russia car drive you.
In Japan car BREAK you.
In Soviet Russia car drive you.
In Japan car BREAK you.
Kje si pa to slikal, če ni skrivnost? Tele brunarice oz. kr komplet ozadje se mi precej dopade 
Hud ko poper! Mi je všeč o napisanem. Ok, bomo nadaljevali v temi ko bo odprta...me nekaj stvari zanima. Vidim pa že zdaj po detajlih, da je malo drugačne sorte.
:.sup
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov