Kosa se Mazda MX-3
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Kosa se Mazda MX-3
Preden gre v večna lovišča najbližjega smetišča,
ponujam še par delov, če kdo hoče kaj dopolnit, doštukat ...
Tukaj info o napredku razgradnje,
tukaj platišča.
Ni Subaru, ampak nekaj malenkosti zna biti univerzalnih.
ponujam še par delov, če kdo hoče kaj dopolnit, doštukat ...
Tukaj info o napredku razgradnje,
tukaj platišča.
Ni Subaru, ampak nekaj malenkosti zna biti univerzalnih.
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
Re: Kosa se Mazda MX-3
Dragi brat,
zgolj tvoja vera (v digitalno potrdilo strežnika) je prešibka ...

zgolj tvoja vera (v digitalno potrdilo strežnika) je prešibka ...
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
Pri vseh crypto virusih, ki se trenutno dogajajo po medmrežju, klikat "vseeno nadaljuj" ni ravno najbistrejše narave postopek 
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
@vrecha: rahel off-topic. Menda se ti doma en lušten makro objektiv za 4/3 valja. 35mm f/3.5. Cena za bivše brate v avtomobilski znački?
Dobro opažanje v soju mesečine!
35ka je pred kratkim iz "kupi če si res želiš" cene šla na "an offer you cannot refuse" ceno (ne vem, kdaj si zadnjič gledal), kakšen Subaru popust se vedno še doda, ampak pod tromestno število se mi pa res ne zdi primerno iti.
Ponavadi, ko se kaj od foto robe odločim prodati, dam ceno, ki je z naskokom najugodnejša in za 35ko sedaj to velja.
Ko si ravno vprašal za 4/3 robo, je na bolhi še 12-60, tudi s ceno, s katero bi kakšen preprodajalec brez kaplje znoja naredil pozitiven biznis, prihajata pa v kratkem še 14-45 (toliko EUR kot se stegne z mm) ter MMF-3.
35ka je pred kratkim iz "kupi če si res želiš" cene šla na "an offer you cannot refuse" ceno (ne vem, kdaj si zadnjič gledal), kakšen Subaru popust se vedno še doda, ampak pod tromestno število se mi pa res ne zdi primerno iti.
Ponavadi, ko se kaj od foto robe odločim prodati, dam ceno, ki je z naskokom najugodnejša in za 35ko sedaj to velja.
Ko si ravno vprašal za 4/3 robo, je na bolhi še 12-60, tudi s ceno, s katero bi kakšen preprodajalec brez kaplje znoja naredil pozitiven biznis, prihajata pa v kratkem še 14-45 (toliko EUR kot se stegne z mm) ter MMF-3.
Če si za 100ko, vzamem takoj.
Kakor me 12-60 tudi mika, težko upravičim investicijo, premalo fotkam, pa imam že 14-54 in 9-18, ter Sigmin 30 f/1.4 na široko-normalnem delu.
Btw, tista dva optimista na bolhi 35ke za 160-180€ ne bosta nikoli spravila v promet. Imel sem ga pred mnogo leti, pa prodal za okrog 150€, po mesecih mučenja na bolhi. In to v času aktualnosti 4/3. :x Zdaj me pa spet mika ga imeti ob tvoji ponudbi.
Glede na to, da omenjaš mmf-3, domnevam, da si prestopil v celoti v m4/3 kamp?
Btw, tista dva optimista na bolhi 35ke za 160-180€ ne bosta nikoli spravila v promet. Imel sem ga pred mnogo leti, pa prodal za okrog 150€, po mesecih mučenja na bolhi. In to v času aktualnosti 4/3. :x Zdaj me pa spet mika ga imeti ob tvoji ponudbi.
Glede na to, da omenjaš mmf-3, domnevam, da si prestopil v celoti v m4/3 kamp?
Evo, mojega brata pa MMF-3 zanima. Offer u can't refuse cena? 
Ja, v m4/3, zato razprodaja.
Offer pa v zs.
Offer pa v zs.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov