Sklopka pomoč !!
Re: Sklopka pomoč !!
Razn če ne boš udspodi vsaj 255 gum na 10J široko felgo zabasu bo izgledalo zelo smešno. Če imaš pa 255 gume na 350 konjev si pa petarda wannabe :mrgreen:
Nekak tolk hudo kot, če bi STI emblem na WRXo limu:P
Nekak tolk hudo kot, če bi STI emblem na WRXo limu:P
zdej sm sam začeu dele zbirat 2017 bo transformacija :-D
pustmo se presenetet
pustmo se presenetet
sej pomoje bom ja :.sup
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
To se prišraufa direktno na avto???
Če ja, potem bi jaz pokital vse lukinje in prilepil zadevo na avto, da bo zgledalo kot mora!
Bo pa verjamem, precej dela z upasovanjem, ponavadi taki kiti nič prav lepo ne pašejo.
:.sup
Če ja, potem bi jaz pokital vse lukinje in prilepil zadevo na avto, da bo zgledalo kot mora!
Bo pa verjamem, precej dela z upasovanjem, ponavadi taki kiti nič prav lepo ne pašejo.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4466
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Se strinjam - če že, potem mora zgledat, kot da je to blatnik v enem kosu (no, pa odbijač)...urbancebulj napisal/-a:To se prišraufa direktno na avto???
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
bom vidu kakšno dobim
pa se bom na podlagi videnga odloču 
Lepo, da te Beli ni tako oskubil pri prodaji avta. Ti je še za sklopko in obrobe ostalo
.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Na mojo žalostThomas22 napisal/-a:Lepo, da te Beli ni tako oskubil pri prodaji avta. Ti je še za sklopko in obrobe ostalo.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov