Pomlad prihaja...

Zanimivo in koristno znanje
Odgovori
Uporabniški avatar
subi92
Uporabnik foruma
Prispevki: 7945
Kraj: Kamnik

Pomlad prihaja...

Odgovor Avtor: subi92 » 13. Marec 2007, 13:13

Vsi nadobudni subaruisti smo zimo preživeli več ali manj s 10 cm snega vsega skupi :cry: na cestah ali ob njih (nekateri so ga imeli pred hišami, nekateri smo ga iskali)

Ampak sedaje tu že skoraj pomlad in današnji dan je res vse prej kot navaden dan. Čeprav sem v službi (delam na polno :oops: ) se mi poraja vprašanje kam bi se človek dal npr. čez vikende, kako bi se razgibal, kje bomo pili kawo - katera terasa v LJ regiji, menjava pneumatik..., kam na morje če bom ali boste šli, imaste morda kakšne predloge za kako srečanje da ne bo vedno tisti četrtek v tednu...

Dejmo se mal razpisat

Uporabniški avatar
gorazd0
Nasankal reveža :)
Prispevki: 6619
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: gorazd0 » 13. Marec 2007, 13:59

Zadnji vikend in nadaljne popoldneve prezivim na vrtu... se razgibavam z lopato v roki :-)

Morje letos bo... kawe pa tud... bi pa pasala sprememba lokacij... ceprav bo verjetno na vrtu pod skakalnico poleti prav fino
Fiat.
Brez panike.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator
Prispevki: 8747
Kraj: Črnuče

Odgovor Avtor: nebivedu » 13. Marec 2007, 14:02

Dokončat stanovanje, na novo potergnt elektriko, knauf položit, pa potem notranjost uredit. Pol pa če bo cajt še kako tekmo odvozit in poleti na portugalsko za kake 3 tedne. Med vikendi pa če se mi bo dalo na morje(vikend - tut oddajam za 50 evrov na dan).
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”

Uporabniški avatar
msenjur
Član Subaru kluba
Prispevki: 2527
Kraj: Vrhnika

Odgovor Avtor: msenjur » 13. Marec 2007, 14:29

nebivedu: kje pa je ta vikend, pa za koliko oseb?

@all: hja res so že prov prijetne temperature! Avto bo zdej mal počival, ker sm ga zdej kr mal matral, tko da si bom vzel čas za rihtanje avta, kar sem uspel čez zimo unicit, oba odbijača, bremze in amortizerje obnovit... za morje bo pa tud vedno čas! predvsem ob vikendih...

Uporabniški avatar
Rasta
Uporabnik foruma
Prispevki: 429

Odgovor Avtor: Rasta » 13. Marec 2007, 16:29

Ja fajn bi blo kšno novo lokacijo najdt za vroče poletne dni. Kar se pa tiče dopusta, nekateri že veste, vsi ostali pa evo moj vikend za čez poletje:

http://www.subaru-slo.net/userpix/10_20 ... 0051_1.jpg

Tko da polet se lahk zmenmo pa gremo v kak kemp za čez vikend. V camperja naložimo sod piva+pipco, žar pa gremo. :cool: Se pa še vedno lahko kdo prijavi za dopust na korčuli. :mrgreen:
Zima kje si?

Uporabniški avatar
msenjur
Član Subaru kluba
Prispevki: 2527
Kraj: Vrhnika

Odgovor Avtor: msenjur » 13. Marec 2007, 17:56

ah ja, tile volkswagni so bili legendarni, oz. so še danes! kje si pa dobu to? a si ga prov kupu?

Uporabniški avatar
karel
Subaru Leone RX
Prispevki: 5060
Kraj: zg.Savinjska

Odgovor Avtor: karel » 13. Marec 2007, 20:15

Letos se je nabralo toliko dela da je kar joj :?
Pa vseeno bo vse prišlo na vrsto.Naše novo bivališče
počasi dokončujem,nato sledi obnova Leonca potem
bo že čas za Subaru piknik...
Želja za letos in cilj je predelava enega Legacya za namene
promocije foruma in za naše osebne užitke... ;-)
Pa še bi se kaj našlo,vendar to je še kar daleč.
Aja saj res pomlad je tu :? kdaj je bila pa zima :?: :?
Saj bo,pa še ta kišta s katero pišem me resno zafrkava :x
No saj pravi,saj bo ;-) :D
"If in doubt,flat out"
Colin McRae

Uporabniški avatar
Subison
Uporabnik foruma
Prispevki: 270
Kraj: Radlje ob Dravi

Odgovor Avtor: Subison » 13. Marec 2007, 21:46

Jaz pa bom letos kr nekaj časa preživel na tem koničku.Upam da mu bo vreme bolj služilo,kot pa je zima služila subiju :roll:
http://www.subaru-slo.net/userpix/39_Slika001kj_2.jpg
Balum Balum........

Uporabniški avatar
danci1973
Član Subaru kluba
Prispevki: 4466
Kraj: Maribor, Slovenia
Kontakt:

Odgovor Avtor: danci1973 » 13. Marec 2007, 23:55

Tudi moj Subie bo počasi nastopil poletno spanje - zamenjal ga bo pa tale:

http://foto.slovenija.net/photos/Danci/ ... 9_2916.JPG

D.

Uporabniški avatar
gorazd0
Nasankal reveža :)
Prispevki: 6619

Odgovor Avtor: gorazd0 » 14. Marec 2007, 00:07

sami adrenalinci... sm vam kar fouš... :D
Fiat.
Brez panike.

Uporabniški avatar
NoFEAR
Administrator
Prispevki: 3360

Odgovor Avtor: NoFEAR » 14. Marec 2007, 04:08

Hja, men se pa zadnih par mescev kr dogaja... To, da ni blo snega mi je blo v bistvu precej všeč...

Zdaj je od lanske poškodbe minilo že tolk časa, da sm spet lahko začel mal bolj migat - vsak torek in četrtek zvečer (zato me ponavad ni na kawo) hodim na plavanje, bla je vmes tud selitev, en kup pospravljanja in preurejanja, sitnosti okol odvetnikov in zavarovalnic (kmal menda tud po sodiščih) - ker država z vsemi mogočimi izgovori itak noče plačat tistga kar bi mogla :roll:...

Tud jst mam v bližnji prihodnosti mam v načrtu eno konkretno štimanje mojga subija: kleparija, odstranjevanje rje in barvanje celga, en konkreten servis pod havbo (tesnila, jermeni, servo pumpa, ležaji na menjalniku, verjetno tud sklopka), bremze, amortizerji, alarm... No, pa še kaj se bo našlo... :ztzutuz :54423 (matr, ko tole berem, me prime, da bi raje kr zamenjal :? )

Dopust? Bo. Letos predvidoma (spet) na kanarce, če se bo izšlo, za cela dva tedna... Upam da bom od maja naprej kšn vikend najdu cajt tud za tauharijo... :tit:

Uporabniški avatar
subi92
Uporabnik foruma
Prispevki: 7945
Kraj: Kamnik

Odgovor Avtor: subi92 » 14. Marec 2007, 12:48

Ja lepe stvari se vam bodo dogajale, jaz med drugim tudi izvajam stanovanjska dela, bliža se mi končanje priprave prostorov in s tem nakup dražje opreme :? zaradi katere bo odvisno tudi moje letovanje...
Moj subi bo deležen le polnitve klime in kakega updejta bulbara ker tastar razpada... gume na 15col feltnah bodo ostale kar zimske da jih popolnoma zvozim saj že sedaj niso ravno nove :lol:

Kar se morja tiče bom verjetno kak dan na HR drugače pa raje v Bohinjskem okolišu in namakanju v jezeru. Od hobijev bi si morda omislu le kaka kajak-kanu čoln za cca 2-3 osebe (light verzija da jo vržem lahko sam na avto).

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov