Ewo tale slikca pa prihaja iz Mrzlega vrha
Vseen se grem peljat... zima 2015/2016
Re: Vseen se grem peljat... zima 2015/2016
Temu se reče prava japonska kvaliteta hehe
prava nedeljska sprostitev ni kaj 
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Sem ravno z Ulovke, cesta super driftabilna, široka in skoraj prazna. Če nimate kej počet sam gasa. :.sup
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Ne čist tko. Par mimoidočih je samo zmajevalo z glavo in buljilo v ta čudež ustavljanja.LSlabe napisal/-a:Aha, sem že zvedu da si bil na Ulovki, moj brat ti je pa št. Dal od Mivška
Pa je pršo en tipo, da ma številku od Rajca, pa ugotovi, da je baš nema. Pa je šo s svojim kvatrom dalje. Pa pride čez dve minuti Mivškova zimska služba in se oba sam smejiva, zahaklamo in gasa nazaj na cesti. Mogoče je koncentracija res že mal popustila, kot ugotavljate še nekateri in je širok in odprt ovinek pač pokazal zobe. Na avtu je pa samo podvozje končno spet mal očiščeno.
Joker pokurjen. :mrgreen:
Bil prej na Ulovki, cesta (kot tudi parkirišče na vrhu) v super stanju za igranje.
PS: Ne vem pa, zakaj je bilo potrebno temo od voženj 2. in 3.1. zbrisat in ne samo zaklenit :idea:
PS: Ne vem pa, zakaj je bilo potrebno temo od voženj 2. in 3.1. zbrisat in ne samo zaklenit :idea:
Nič od tega se ni zgodilo,tema je združena z obstoječo temo v kateri pravkar pišemo-beremoLegacy_46 napisal/-a:PS: Ne vem pa, zakaj je bilo potrebno temo od voženj 2. in 3.1. zbrisat in ne samo zaklenit :idea:
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Ali je to cesta iz Ledince pri Žireh na Mrzli vrh?subc napisal/-a:Temu se reče prava japonska kvaliteta hehe![]()
![]()
Ewo tale slikca pa prihaja iz Mrzlega vrhaprava nedeljska sprostitev ni kaj
Impreza Sti 08
Pa res, se opravičujemkarel napisal/-a:Nič od tega se ni zgodilo,tema je združena z obstoječo temo v kateri pravkar pišemo-beremoLegacy_46 napisal/-a:PS: Ne vem pa, zakaj je bilo potrebno temo od voženj 2. in 3.1. zbrisat in ne samo zaklenit :idea:
Tole je pa že cesta iz Mrzlega vrha proti Breznici nad Žirmiawdfun napisal/-a:Ali je to cesta iz Ledince pri Žireh na Mrzli vrh?
EnakoLegacy_46 napisal/-a:Bil prej na Ulovki, cesta (kot tudi parkirišče na vrhu) v super stanju za igranje.
Učeri 2x in danes 1x, skos na full, ene 2x je mal manjkal do grabensteer-a
Beli, ircar in ostali z mal več konji, obvezna fura, pa še dobr kebab je na vrhnki
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
LSlabe napisal/-a:EnakoLegacy_46 napisal/-a:Bil prej na Ulovki, cesta (kot tudi parkirišče na vrhu) v super stanju za igranje.![]()
Učeri 2x in danes 1x, skos na full, ene 2x je mal manjkal do grabensteer-a
Beli, ircar in ostali z mal več konji, obvezna fura, pa še dobr kebab je na vrhnki
sele ta vikend bo moja impreza ready...če spet tak del nemanjka
To pa sem le s kolesom prevozil pred leti. Kot mladenič sem jo pa pes prehodil, ko sem obiskal svoje sorodnike. Takrat to sploh še ni bila cesta ampak bolj slabo prehoden kolovoz. Pozimi jo pa sploh nisem poznal.subc napisal/-a:Tole je pa že cesta iz Mrzlega vrha proti Breznici nad Žirmiawdfun napisal/-a:Ali je to cesta iz Ledince pri Žireh na Mrzli vrh?
Impreza Sti 08
Če po pravici povem, sem se tudi jaz prvič peljal po njej, pač sem si rekel da je takšno zasneženo nedeljo potrebno izkoristiti za eno snežno vožnjo, pa sem se podal v "neznano" heheawdfun napisal/-a:To pa sem le s kolesom prevozil pred leti. Kot mladenič sem jo pa pes prehodil, ko sem obiskal svoje sorodnike. Takrat to sploh še ni bila cesta ampak bolj slabo prehoden kolovoz. Pozimi jo pa sploh nisem poznal.subc napisal/-a:Tole je pa že cesta iz Mrzlega vrha proti Breznici nad Žirmiawdfun napisal/-a:Ali je to cesta iz Ledince pri Žireh na Mrzli vrh?
Sem spregledal temo.
Saj jo bo še kdo, ker bo glede na napoved in izračune naprej ena sama žalost.
Upam da bo vsaj februarja kaj, ker do konc meseca res izgleda bolj kot ne žalostno. :-(
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov