Mogoče drugo leto kje drugje če bo vsaj približno podobna cena za osnovno.
Zavarovanje
Zavarovanje
Jest mam zavarovanga pri wizu, kjer pa ni te opcije. samo polni kasko, pa še tam je odbitna franšiza od 100-900€
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Re: Subaru No_4, Legacy 2.5GX
hehe, same here... 
kok pa potem pride tehnični + cestnina + zavarovanje?
Za foresterja 2.0 z 90kw me pride vse skupaj malo čez 400 evrov.
Za foresterja 2.0 z 90kw me pride vse skupaj malo čez 400 evrov.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
30+152+280
tehnični je isto, cestnina isto, sam več kw (115)
tehnični je isto, cestnina isto, sam več kw (115)
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Kakšna zavarovanja maste to, jst mam ao+, premium asistenco (kjerkol v tujini poberejo avto, dajo nadomestenga in mojga odpelejo tja k rečem), luči, ogledala, stekla pa divjad (brez odbitne) in plačam nekje 330e.
@klemz
pri kateri zavarovalnici imaš to?
pri kateri zavarovalnici imaš to?
Pa kok popusta maš?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
S tehničnim in cestnino skupaj imaš 330€ al samo zavarovanje + asistenco za 330€klemz napisal/-a:Kakšna zavarovanja maste to, jst mam ao+, premium asistenco (kjerkol v tujini poberejo avto, dajo nadomestenga in mojga odpelejo tja k rečem), luči, ogledala, stekla pa divjad (brez odbitne) in plačam nekje 330e.
Sam imam 34€ tehnični, 152€ cestnina, 8€ stroški registracije + nekaj čez 200€ zavarovanje (AO+ in stekla + divjad)
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Re: Zavarovanje
Neki ni hotelo tazadnjega posta potegnit zraven, pa sem ga kr takjole dodal.Sajmon napisal/-a:Sej je napisal zavarovanje. Ko bo pa plačilo cestnine tudi ene vrste zavarovanja, se bomo pa zbudili. Jaz za zavarovanje brez dodatkov dam cca 180€. A stekla in divjad so posamezne postavke ali v kakšnem kompletu? Bi toča tudi še šla zraven?
Mod, mogoče en rez pri zavarovalniški debati?
Stekla in divjad so mislim da v istem paketu - delni kasko.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4465
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Pri Zavarovalnici Maribor sta to dva ločena 'paketa'.nebivedu napisal/-a:Stekla in divjad so mislim da v istem paketu - delni kasko.
Jz mam na grawe ful kasko z usemi popusti 1300e
Edino kraja avta imam 1% odbitne fr.
Edino kraja avta imam 1% odbitne fr.
Tudi sam imam Grawe zavarovalnico, zavarovano vse kar je možno in brez odbitnih fr. Pride me pa slabih 820€
S popusti da. 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost