Subaru Impreza WRX SW by zulero
Re: Subaru Impreza WRX SW by zulero
Ja, to je pa bilo naključje
.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Ja kok je majhen svet
definitivno se potem kmalu srečamo...kr potrobite, pomahite itd. sej slišali me boste zihr že od daleč, skrbi prodrive lonc za to :P
nimam nobenega svojega, imam eBay, to je vsemsenjur napisal/-a:sej cist pasejo nalepkice... ce bos se kaksne rabil, mi kr povej, razen ce mas kaksnega svojega ze...
STREŠNE SANI SO ODSTRANJENE
po dolgem čakanju je imel kolega le čas in v 5h končal projekt. Rezultat je odličen! Še dobro da nisem naročil original dele in rajši počakal kolega. Prišparal vsaj 300eur
Skratka avto se je čez noč sušil v garaži. Meni zgleda super, nič več "family car" videza, sledi o "karavanu" ni več, pa še avto daje vizualno vtis, da je veliko nižji kot prej. Veliko bolj športno zgleda in to je bil tud moj namen
na slikah pa več o tem..
po dolgem čakanju je imel kolega le čas in v 5h končal projekt. Rezultat je odličen! Še dobro da nisem naročil original dele in rajši počakal kolega. Prišparal vsaj 300eur
na slikah pa več o tem..
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Ajde zdej pa točen postopek povej, kak ste to nardil?
celoten postopek nisem bil prisoten, ampak le zadnjo uro. Na približno pa takole:Fusion napisal/-a:Ajde zdej pa točen postopek povej, kak ste to nardil?
- odstraniš stropne tapete, da prideš do vijakov (za to je porabil daleč največ časa.. dol, nazaj gor)
- odšraufaš vse vijake, nato sanke dol
- vse luknje je zadelu z lepilno tesnilno maso od Wurth-a
- nastale vrzeli je dopolnil tako, da je uporabil ene druge skoraj identične strešne letve in jih pač narezal na štiri kose, da je zadelu tiste štiri luknje, kjer so ble sanke.
- nato pa samo še zadelu z maso od Wurha in to je to.
Se je pa ponudil, da če še kdo rabi tovrstno storitev, mu brez problema ustreže. Mene so zavrnili pri praktično vseh uradnih Subaru servisih. Tale me pa ni
Aha.
Potem se vidi kje so štukane in ni tako kot original iz enga kosa?
Važno, da si zadovoljen
Važno, da si zadovoljen
več kot zadovoljenFusion napisal/-a:Aha.
Važno, da si zadovoljen
a tole je to štukanje?
zakaj ni zamenjal cele letve, če je imel rezervne?
zdej moreš dat še kakšno fotko od daleč, da pride do izraza, kok je nižja vidit...
zdej moreš dat še kakšno fotko od daleč, da pride do izraza, kok je nižja vidit...
tole je to štukanje. cele letve ni zamenjal, ker ni enaka in je od drugega tipa in znamke vozila. uporabil jo je za glavnino, z maso pa je zalil na enako dimenzijo kot je original letev. Ma avto je kot noč in dan napram izgledu ob nakupu. Meni in vsem, ki so ga videli, veliko boljemsenjur napisal/-a:a tole je to štukanje?
bomo še kake fotke nardil, ko bo volja..
nekaj sem jih še našel...morda malo bolje
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Sem tudi sam opazil pa nisem hotel komentirat da se tole vidi s precej dlje kot z 30cm...msenjur napisal/-a:a tole je to štukanje?
Sam tole sigurno ne bi gledal, raje požrem tistih 300€ in zamenjam lajšte.
Načeloma bi lahko tudi s silikonom naredil. Zafilaš graben in s plastično gladilko potegneš in dobiš ravno linijo med streho in robom 
- impreza911
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1369
- Kraj: Gornja Radgona
meni pa je ql za videt. me res zanima,koliko folka bi to opazilo,če nebi povedal da je štukano. jaz bi isto naredil,kot ti. 
Subaru Impreza RS
videlo vsaj 20 različnih ljudi..noben opazil...niti se vtaknil v to..je blo več dela z občudovanje celotnega kompleta, tko da..to opazijo le največji poznavalci Subarujev, ki pa jih tu ne manjkaimpreza911 napisal/-a:meni pa je ql za videt. me res zanima,koliko folka bi to opazilo,če nebi povedal da je štukano. jaz bi isto naredil,kot ti.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov