To bo subi4x4 :mrgreen:rb320 napisal/-a:Me je edn prehitel tko da ni blo nic z voznjo:
Subaru Levorg
Re: Subaru Levorg
A pol ne bo nič??? Al ja?
Ja pri krzicu je se parkiran crni levorg 
Zmeni se za testno in poročaj. 
https://www.youtube.com/watch?v=h1a2l69WwKg" onclick="window.open(this.href);return false;
Hmm, nekam velik se z njim ukvarjajo potem, ko že pride iz tovarne.
Pa operejo ga za na tovornjak?
Hmm, nekam velik se z njim ukvarjajo potem, ko že pride iz tovarne.
Pa operejo ga za na tovornjak?
Fantje, ko avto pride iz fabrke se šele začne delo... Cela lista stvari je za uredit.
Ja, jaz sem ga imel, ker ga kupujem. Sem pa najprej hotel preveriti kakšen je motor in predvsem menjalnik.
Lahko rečem, da sem navdušen, avto sploh v sport modeu gre odlično, tudi menjalnik je odličen, opreme ima dosti, vodljivost je pa top. Porabo sem imel med 7.3 in 9 litri, pa ga niti nisem šparal, seveda je imel avto le 22 km ko sem ga dobil, tako da bi verjetno poraba še padla. Za primerjavo mazda 6 2.2 175 hp awd ima večjo porabo in iste performance. Imamo pa tu v sloveniji butaste izvedbe, recimo ne da se kupiti gt sport, ampak samo sport style in free, jaz pa hočem, gt sport sti pack, zdaj smo se nekaj zmenili, ampak kaj več, ko bo uradno. Skratka nad avtom sem navdušen, sploh z max opremo je to to. Recimo novi A4, katerega sem tudi testiral in ima enako opremo stane 57000€
, bmw 320 xdrive pa je bil 53000€....odločitev je lahka
Edini minus je bil start in stop, ki pa se seveda da izklopiti, največji plus pa S in I mode, tu je pa full razlike.
še nekaj slik:
Lahko rečem, da sem navdušen, avto sploh v sport modeu gre odlično, tudi menjalnik je odličen, opreme ima dosti, vodljivost je pa top. Porabo sem imel med 7.3 in 9 litri, pa ga niti nisem šparal, seveda je imel avto le 22 km ko sem ga dobil, tako da bi verjetno poraba še padla. Za primerjavo mazda 6 2.2 175 hp awd ima večjo porabo in iste performance. Imamo pa tu v sloveniji butaste izvedbe, recimo ne da se kupiti gt sport, ampak samo sport style in free, jaz pa hočem, gt sport sti pack, zdaj smo se nekaj zmenili, ampak kaj več, ko bo uradno. Skratka nad avtom sem navdušen, sploh z max opremo je to to. Recimo novi A4, katerega sem tudi testiral in ima enako opremo stane 57000€
Edini minus je bil start in stop, ki pa se seveda da izklopiti, največji plus pa S in I mode, tu je pa full razlike.
še nekaj slik:
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
In USA you drive car.
In Soviet Russia car drive you.
In Japan car BREAK you.
In Japan car BREAK you.
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
In USA you drive car.
In Japan car BREAK you.
In Japan car BREAK you.
Razlika med tem in gt sport je sicer le usnjenih sedežih in večjim ekranom z navigacijo, ostalo lane assist, eyesight,itd....imajo vsi...
In USA you drive car.
In Japan car BREAK you.
In Japan car BREAK you.
In kolk te pride ena in koliko druga varianta?
Roki dobave?
Roki dobave?
Je pa strupen na domačih fotkah. Kakšna pa je kaj kvaliteta notranjosti, materialov, sedežev, armature?
po novem priporočajo motul olje?
par stvari mi zgleda kr copy/paste iz legacya:) Bi človk kr pobal če so res vse paše:)
za prtljažnik pa ne vem, če je samo optična varka zaradi 2 pokrovov na dnu al je res še daljši. Vbistvu bi komot lahko bil daljši, kar je na zadnjih sedežih kr mal preveč prostora
par stvari mi zgleda kr copy/paste iz legacya:) Bi človk kr pobal če so res vse paše:)
za prtljažnik pa ne vem, če je samo optična varka zaradi 2 pokrovov na dnu al je res še daljši. Vbistvu bi komot lahko bil daljši, kar je na zadnjih sedežih kr mal preveč prostora
O popustih ne bom, ker je to stvar posameznika, sem dobil odlično ceno, je pa na splošno cena nekaj nižja kot v recimo Nemčiji, tako da mislim, da je comfort okoli 32000 in sport okoli 34000, seveda uvožen sem samo z DMVjem, zato mora avto biti star 6 mesecev in imeti 6000km, drugače se doda še DDV.Tu je cena mislm da okoli 28000 free in okoli 32 za sport style, ampak brez sti packa, ki še nanese okoli 1800€.
Materiali so ok, niso tako dobri, kot recimo v audiju in bmwju, če primerjam usnje je prav tako dobro, tudi perforirano...plastika ni več tista "japonska" trda, na splošno sem bil zadovoljen, sedeži so super..
Če ga naročiš ta mesec je dobava februar 2016.
lp
Materiali so ok, niso tako dobri, kot recimo v audiju in bmwju, če primerjam usnje je prav tako dobro, tudi perforirano...plastika ni več tista "japonska" trda, na splošno sem bil zadovoljen, sedeži so super..
Če ga naročiš ta mesec je dobava februar 2016.
lp
In USA you drive car.
In Japan car BREAK you.
In Japan car BREAK you.
Hvala za odgovore. :.sup
Bo pa kmalu na voljo testni z slabšo opremo free, tako da imate še možnosti za test 
In USA you drive car.
In Japan car BREAK you.
In Japan car BREAK you.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov