O kablih mi ni znal povedat nič, niti to, če imajo grafitno sredico... Glede na ceno predvidevam da so to pač neki "navadni"kabli...
Vžigalni kabli in svečke
jaz sem sicer klicala po telefonu, pa ne vem ali je bil doticni ata ali ne, me je pa cisto prijazno naslovil na njihovo centralo, tam me je pa ena gospa po hitrem postopku odslovila (mogoce se ji je mudilo k frizerju)nebivedu napisal/-a:V gama centru, če ni ata z očali, potem ne kupovat. Mora biti ata z očali in on ti vse razloži, pa tut potrudi se zvedet za vse. Ostali prodajalci pa se obnašajo ko da so bogovi in da si ti za njih en navaden cucek.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4465
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
A tudi tega ti ni znal povedat, da to NISO NGK kabli? :t:NoFEAR napisal/-a:uy: Nč uradno, samo v "shopping mood-u" sm bil, k sm lih lubico šetal po hali A...
![]()
O kablih mi ni znal povedat nič, niti to, če imajo grafitno sredico... Glede na ceno predvidevam da so to pač neki "navadni"kabli...
D.SUBARU LEGACY 2.0I 16V,2.2I 16V 94-
PRZEWODY WYSOKIEGO NAPIĘCIA
kod: L37007JC
producent: JC
informacje techniczne: KOMPLET
Isti šmorn, samo dolžina kablov je mal drugačna...
FX 31
FX 41
Custom performance wire set with ferrite magnetic core.
Wire Length No.1 623mm 24.53in.
Wire Length No.2 583mm 22.95in.
Wire Length No.2 623mm 24.53in.
Wire Length No.3 623mm 24.53in.
Wire Length No.4 663mm 26.1in.
WireLength No.4 623mm 24.53in.
Coil Wire Not Included
Coil Wire Not Included
Glede na to da je ostavitev razdelilne tuljave enaka, pa tud motorja sta enakih dimenzij, z enako postavitvijo svečk, ne vidim razloga zakaj ne bi pasalo...
Jst sm tud za...
FX 31
FX 41
Wire Length No.2 583mm 22.95in.
Wire Length No.2 623mm 24.53in.
Wire Length No.4 663mm 26.1in.
WireLength No.4 623mm 24.53in.
Coil Wire Not Included
Coil Wire Not Included
Glede na to da je ostavitev razdelilne tuljave enaka, pa tud motorja sta enakih dimenzij, z enako postavitvijo svečk, ne vidim razloga zakaj ne bi pasalo...
Jst sm tud za...
hja pol pa res ne vem zakaj potem prodajajo razlicne kableNoFEAR napisal/-a:Glede na to da je ostavitev razdelilne tuljave enaka, pa tud motorja sta enakih dimenzij, z enako postavitvijo svečk, ne vidim razloga zakaj ne bi pasalo...
Jst sm tud za...
lahko ti povem na svojem primeru, da kabli od dvojke ne pasejo cist kot ata na mamo, gumice ne nalegajo dobro na tuljavo, imajo kar malo lufta
(na dvojki je to lepo nalegalo)
No fantje torej vsak naj se znajde kot ve in zna okoli nabave kablov
kolikor imam jaz sreco, bom verjetno spet imela debato s carinsko posto
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov