Forester turbo
Re: Forester turbo
Avto na dvigalo pa kolesa vrtet.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Zanič bo pa tisti ki bo glasnejši?
Jap.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Glede na to da bom delal max 3-5k km na leto bom najprej zamenjal "glasnejšega", če sta pa oba zanič pa pač naknadno še drugega. Dela je pa kar veliko ne?
Eno vprašanje. Prednji odbijač sem dobil komot dol, zanima me za zadnjega, če ga mogoče še kaj drži zgoraj razen plastičnih vijakov? Po odstranitvi le teh se odbijač samo porine proti nazaj? Nočem preveč na silo da nebo kaj odletelo
Hvala!
Hvala!
Ene par zatičev je s spodnje strani in na blatnike je še pritrjen.
Zanima me zato ker ko vse odstranim imam občutek da zgoraj še zmeraj nekje drži, kot recimo nekje pod lučmi...nebivedu napisal/-a:Ene par zatičev je s spodnje strani in na blatnike je še pritrjen.
A ni pod lučjo še en štift?
Bom pogledal...
poglej zadnji prispevek http://www.subaruforester.org/vbulletin ... mper-9389/" onclick="window.open(this.href);return false;
zgleda, kot da moreš še luči snet.
zgleda, kot da moreš še luči snet.
V glavnem odbijače sem dobil z muko dol, sedaj pa me zanima kje bi dobil nove čepke za zadnji odbijač (5kom), ki držijo odbijač na vrhu pod zadnjo havbo? So pa ene 3-4cm široki da lepo zaobjamejo luknjo na odbijaču. Pregledal že cel splet in jih ne najdem nikjer. Res ni druge kot nabavit na subaru servisu?
Ostale čepke za luknje fi 10mm pa že imam.
Ostale čepke za luknje fi 10mm pa že imam.
probi stahlgruber... enkrat sem celo najdu en katalog njihov kjer so notr te zadeve in sem najdu tut za imprezo čepke za letev ki gre ob šipi pa naprej na streho ....
Bobdrive™
Ponavadi se taki čepki na spletu prodajajo v večjih količinah 10+ komadov. Če jih potrebuješ samo 5, se morda bolj splača vprašati na servisu. To je potrošni material, ki je poceni in bi ga morali imeti na zalogi.
Lp
Lp
'05 Outback 2.5 AT LPG
Verjamem da imajo to na servisu ampak do prvega subaru servisa imam 100+ km, dvomim pa da pošiljajo to po pošti.
Se bom znašel drugače, bom predelal ene podobne čepke da bodo pasali tam kjer so bili tile.
Se bom znašel drugače, bom predelal ene podobne čepke da bodo pasali tam kjer so bili tile.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov