Druženje
- impreza911
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1369
- Kraj: Gornja Radgona
Re: Druženje
Pa seveda da šteje
kakšen dan med vikendom bi se lahko kje dobli, da nardimo plane za kakšno zimsko vožnjo po pohorju 
Jaz imam 2006 STi . Tako da če boš kdaj za akcijo samo reči. Sem iz MB.
-
vesenjak13
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 171
Baksi baksi baksi.. polepšal si mi dosti dni z tvojim stijom,ki je bil parkiran medtem ko sem hodil v maribor v solo.Koncno imam svojo imprezo gt wagon in je res zakon obcutek ko se peljem mimo tvojega stija in se spomnim kako sem ga gledal iz busa. Sem za to da bi se nas zbralo nekaj iz štajerskega konca in bi šli na neko vožnjo, lahko še rečem kolegu z evo8
:.supvesenjak13 napisal/-a:Baksi baksi baksi.. polepšal si mi dosti dni z tvojim stijom,ki je bil parkiran medtem ko sem hodil v maribor v solo.Koncno imam svojo imprezo gt wagon in je res zakon obcutek ko se peljem mimo tvojega stija in se spomnim kako sem ga gledal iz busa. Sem za to da bi se nas zbralo nekaj iz štajerskega konca in bi šli na neko vožnjo, lahko še rečem kolegu z evo8
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Če ne drugega, avgusta bo japmeet, bi se lahko zbrali veliko GT-ejk in STI-k, če bi/bo volja lastnikov.

-
vesenjak13
- Uporabnik foruma
Itak! sem za 
vesenjak13 me veseli da sem ti lahko polepšal dan
, čestitke na tvojo gt-ko pa dosti varnih in veselih kilometrov. Če hočeš se lahko kdaj dobimo na kaki kawi in se gremo tudi malo preljat.
-
vesenjak13
- Uporabnik foruma
Zakon! To sem čakal
pod sporocila mi lahko posljes kontakt .
no, od septembra topic pa nic slik ali kaksenga porocila kako stajerci prezivljate cas za volanom 
- impreza911
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1369
- Kraj: Gornja Radgona
seveda je bilomsenjur napisal/-a:no, od septembra topic pa nic slik ali kaksenga porocila kako stajerci prezivljate cas za volanom
viewtopic.php?f=12&t=783&start=30" onclick="window.open(this.href);return false;
Subaru Impreza RS
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov