subisti
Avto je november 2005 letnik in je uvožena iz usa, tukaj sem drugi lastnik, prej je bila last mojega prijatelja. V avtu je notranjost od hawkeye stijke, ker so očitno v usa vgrajevali vse prej, avto ima tudi DCCD.
Avto ni nov, ima par prask in tudi kar nekaj bonbončkov. Seveda sem si jih privoščil nekaj tudi jaz
...po črni matt barvi, je avto spet moder!
Posebnosti avta:
- kot veste je bil zaradi počenega bloka, zamenjan motor z okoli 35000 km, sam sem jih dodal sedaj še okoli 20000 km, na avtu pa je vgrajeno:
motor iz letnika 2009/10; EJ 257
kovani bati wiseco
kovane ojnice carrillo
cosworth tesnilo glave
arp vijaki
perin komplet intake + filter
šobe 850ccm
nov turbo od 2010 stija
bilstein gewinde b14
aps performance inox kompleten izpuh
equal lenght izpušni inox kolektor
prodrive stabilizator spredaj in zadaj
komplet nove bremze stoptech spredaj in zadaj
perrin jermenica
koyorad racing 3 core alu hladilnik
forge blowoff
strut bar
3 gauges inside
magna 3 stop vacuum regler in verjetno še kaj. Setup z boljšo turbino za varnih 450 - 480 hp.
Na vozilu so yokohama advan sport ad08 gume, z lahkoto za še eno sezono, ker sem naredil zelo malo km...
...pri menjavi motorja se je menjala tudi sklopka, vse kar je bilo večjih servisov, jih je naredi Kržič , male servise sem delal sam na 8-10 000 km, slabosti so , da bodo počasi amortizerji potrebni obnove in za zamenjati je ena manšeta. Avto ima okoli 190000 km.
Avto je imel od dne nakupa okoli 380 hp, trenutno , vem sem že parkrat rekel, se bo naredila še mapa in potem avto zmerilo še na valjih. Ponudbe in dogovor na zs, v račun vzamem toyoto rav 4 diesel.
Poleg dobite, še cel kup oem delov, bov, šobe, itd...
Na avto netu avta še ni, moram narediti še nekaj slik....in žalost premagati ...
P.S. vem, da ne bom dobil nazaj vloženega denarja, ampak ne pretiravajte s ceno. V najslabšem primeru gre avto v nemčijo za polog.
041 821 310
Andraž