Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 9
Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 9
Tudi obala/Izola niso ravno rovte. Pa še DHL kombije srečujem tu.
Sem že obvestil prodajalca, pa še čakam njegov odgovor. Najbolj me moti, da embalaža ni nikjer poškodovana in mi bo še reku, da sem sam polomu. Kakšne izkušnje imate? Kaj mi predlagate.
Sem že obvestil prodajalca, pa še čakam njegov odgovor. Najbolj me moti, da embalaža ni nikjer poškodovana in mi bo še reku, da sem sam polomu. Kakšne izkušnje imate? Kaj mi predlagate.
Boljše zavore ---> večja varnost!?
Pol se ti pa bedak u rit zaleti!
izkušnje imam dobre:)
ponavadi zahtevajo da vse poslikaš, tudi embalažo.
Men je pacient poslal steklo za telefon v navadni kuverti:))
ponavadi zahtevajo da vse poslikaš, tudi embalažo.
Men je pacient poslal steklo za telefon v navadni kuverti:))
Iskušnje imam zelo dobre glede poškodb paketov in vsebine. Se pa izkušnje poslabšujejo v odvisnosti od kraja naročanja. Z eBay prodajalci stvar gre glatko, tudi, če so Kitajski. Pri naročanju direktno iz Kitajske (Aliexpress ali kaj podobnega) pa nikoli ne računam, da bo zadeva cela.
Predvsem ti predlagam potrpežljivost in nato vztrajnost.
Predvsem ti predlagam potrpežljivost in nato vztrajnost.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Do sedaj sem iz banggood-a naročil že ene 50 paketov, pa še noben ni bil poškodovan ali da bi bilo karkoli narobe z njim, iz aliexpressa pa nekih 10 paketov, pa tudi tam brez napake.Thomas22 napisal/-a:Pri naročanju direktno iz Kitajske (Aliexpress ali kaj podobnega) pa nikoli ne računam, da bo zadeva cela.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Pri meni ni bilo tako. Na srečo pa je bila vsebina (do sedaj) cela.
NA ebayu opravil že 98 nakupov - BackW00d
Do sedaj samo enkrat poškodovan paket. Prodajalcu poslal slike, da je zadeva poškodovana, in mi je takoj poslal dva nadomestna dela. V originalu naročil samo enega. Tako, da sem nato imel dva cela, in enega delno uničenega za ceno enega.
Ene 2x 3x se je zgodilo, da pošiljka ni prišla do mene. Kontaktiral prodajalca, ki je takoj vrnil denar, ali zastonj poslal nadomestni del. Odvisno od mojih želj.
Dokler ima prodajalec dobre ocene niti malo ne pomislim, da bi lahko bil kje problem. Največkrat je težava, da slabo prebereš kaj točno si kupil, in si nato nezadovoljen ker si narobe kupil.
Med dražjimi zadevami ki sem jih naročeval so bili diski in zavorne obloge za Fiata (70€). V ponedeljek naročil. v četrtek zjutraj sem jih mel doma. V paketu pa že vnaprej plačana poštnina za vrnit, vkolikor material nebi pasal na avto. Pri nas za tak denar nisem dobil niti dveh diskov....
Do sedaj samo enkrat poškodovan paket. Prodajalcu poslal slike, da je zadeva poškodovana, in mi je takoj poslal dva nadomestna dela. V originalu naročil samo enega. Tako, da sem nato imel dva cela, in enega delno uničenega za ceno enega.
Ene 2x 3x se je zgodilo, da pošiljka ni prišla do mene. Kontaktiral prodajalca, ki je takoj vrnil denar, ali zastonj poslal nadomestni del. Odvisno od mojih želj.
Dokler ima prodajalec dobre ocene niti malo ne pomislim, da bi lahko bil kje problem. Največkrat je težava, da slabo prebereš kaj točno si kupil, in si nato nezadovoljen ker si narobe kupil.
Med dražjimi zadevami ki sem jih naročeval so bili diski in zavorne obloge za Fiata (70€). V ponedeljek naročil. v četrtek zjutraj sem jih mel doma. V paketu pa že vnaprej plačana poštnina za vrnit, vkolikor material nebi pasal na avto. Pri nas za tak denar nisem dobil niti dveh diskov....
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Bravo.
Tudi jaz do sedaj nisem imel slabih izkušenj. S kitajcem že enkrat. Je pa problem, da tole ni šlo preko ebaya, ampak direkt. Bomo videli. Mogoče bo še dobra izkušnja.
Kaj je že kdo kaj prodal preko ebaya?
Tudi jaz do sedaj nisem imel slabih izkušenj. S kitajcem že enkrat. Je pa problem, da tole ni šlo preko ebaya, ampak direkt. Bomo videli. Mogoče bo še dobra izkušnja.
Kaj je že kdo kaj prodal preko ebaya?
Boljše zavore ---> večja varnost!?
Jaz sem oddal oglas za platišča, a sem jih takoj zatem prodal v Sloveniji. Za oglas je treba nekaj plačat, ostalo pa je kot pri nas.
Par stvari, relativno drago prodajanje. Osnovni oglas je zastonj, če bi rad dodal več slik, doplačaš,... Ko prodaš, plačaš ebay-u provizijo, če je bilo plačilo preko paypala, ti še paypal pobere provizijo.
YouTube -> Subariada poland
Tipi gredo že peto leto na raid. Lansko leto so obdelali Armenijo in gruzijo s subaruji. Noro dobro.
Tipi gredo že peto leto na raid. Lansko leto so obdelali Armenijo in gruzijo s subaruji. Noro dobro.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Oj,
Evo ,da povem kako se je razpletla zgodba z "home disco" varijanto! Nikakvo! Mislim zvok je dosti glasen ampak kvaliteta je pa u kurcu kot ,da sem v prostoru ki nima ne bassa ne nič samo neki svira glasno tam v tri pizde!
Torej če je kdo opremljal prostore za glasbo nej,da kontakt ker hočem kvaliteto!
Hočem tako močno glasnost ,da je ne morem z prostim ušesom poslušat ob tem pa more bit izredno kvalitetna in brez kakšnih koli šumov itd...
Cena do max 10keur!!!
Evo ,da povem kako se je razpletla zgodba z "home disco" varijanto! Nikakvo! Mislim zvok je dosti glasen ampak kvaliteta je pa u kurcu kot ,da sem v prostoru ki nima ne bassa ne nič samo neki svira glasno tam v tri pizde!
Torej če je kdo opremljal prostore za glasbo nej,da kontakt ker hočem kvaliteto!
Hočem tako močno glasnost ,da je ne morem z prostim ušesom poslušat ob tem pa more bit izredno kvalitetna in brez kakšnih koli šumov itd...
Cena do max 10keur!!!
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4465
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Spet so tablete popustile? 
Ja mogoče bi pa moral začet kej jemat...naročim muziko ni uredu, naročim ganc nove zimske gume in ko prevzamem avto je gor DOT 2013 un butelj me pa butasto gleda sej so pa ja nove gor. naročim klasično pico pa pripelje kraško in me prepričuje,da sem sigurno to naročil itd...zdej pa svetuj tablete,da se take stvari ne bojo dogajale?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost