Impreza GT by 4WD
Re: Impreza GT by 4WD
Ja tesnilec zagotovo ni za v motor saj ne zatesni samo mesta iztekanja ampak hkrati zmanjša pretok hladilne tekočine v komplet sistemu. Lahko pa pripelje tudi do popolne nepretočnosti v hladilnem sistemu
kar posledično pomeni pregrevanje motorja (videno večkrat).
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Meni je ta tesnilec na starem puntaklu zabil notranjo pečko, za gretje kabine.
Očitno je imel prejšnji lastnik težave, in je to noter nabasal. Uglavnem, jaz sem moral potem armaturo ven vržt, ker drugače ne prideš do notranje pečke.... Pozimi sem se z bundo kapo in rokavicamo vozil v dveh brzinah nižje, da so bili večji obrati, da je vsaj malo pogrelo kabino. Vlago v avtu je bilo skoraj nemogoče odstranit. Tako, da sem se konstantno vozil z zarošenim vetrobranskim steklom.
Uglavnem, en kup problemov zaradi (verjetno) hladilnika, ki stane malce več kot poln tank goriva...
Očitno je imel prejšnji lastnik težave, in je to noter nabasal. Uglavnem, jaz sem moral potem armaturo ven vržt, ker drugače ne prideš do notranje pečke.... Pozimi sem se z bundo kapo in rokavicamo vozil v dveh brzinah nižje, da so bili večji obrati, da je vsaj malo pogrelo kabino. Vlago v avtu je bilo skoraj nemogoče odstranit. Tako, da sem se konstantno vozil z zarošenim vetrobranskim steklom.
Uglavnem, en kup problemov zaradi (verjetno) hladilnika, ki stane malce več kot poln tank goriva...
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4465
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Dvomim, da bi Subaru v USA tvegal z nečim, kar bi na dolgi rok povzročalo še večje težave in stroške...
Service Bulletin WWP-9942513
Subaru of America, Inc. (SOA) has determined that over time, affected vehicles may develop
small external coolant leaks at engine cylinder head gaskets. This is the result of normal
expansion and contraction of engine components caused by the heating and cooling of these
parts. To prevent cylinder head gasket leaks from developing or to correct existing leaks, a
special Subaru Cooling System Conditioner should be added to affected vehicle cooling
systems.
This Service Program will involve adding one bottle of Genuine Subaru Cooling System
Conditioner to the engine cooling system.
FUTURE MAINTENANCE
In the future, it will be necessary to add Genuine Subaru Cooling System Conditioner to the
cooling system of affected vehicles whenever the engine coolant is replaced. As a reminder,
owners will be sent update pages with their notification letter that instructs them to add the
pages to their Owner’s Manual and Warranty and Maintenance Booklet. Except for the initial
application associated with this campaign, the cost of adding the conditioner is the owner’s
responsibility.
Service Bulletin WWP-9942513
Srečanje sivih Imprez konec lanskega leta v Naklem :
http://shrani.si/f/2/w1/hZ6fFF1/impreza-impreza-2.jpg
Prva je z izboljšanimi zmogljivostmi in voznimi lastnostmi
In druga,vsem dobro znana Radovljiško-Litovska perfekcija :-6o :ztzutuz
http://shrani.si/f/2/w1/hZ6fFF1/impreza-impreza-2.jpg
Prva je z izboljšanimi zmogljivostmi in voznimi lastnostmi
In druga,vsem dobro znana Radovljiško-Litovska perfekcija :-6o :ztzutuz
Hehe, kok zgleda prva daljša/večja od tvoje 
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Men zgleda ko drug avtoLSlabe napisal/-a:Hehe, kok zgleda prva daljša/večja od tvoje
Božo, skrajni cajt da feltne zamenjaš
razen če maš te sam za zimske
razen če maš te sam za zimske
Nč več turbo...
Nč več turbo...
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Ste šli v Bolerota na pico!?
:.sup
:.sup
Tako je. Srečanje je potekalo v Pizzeriji Bolero. 
Ejga , zaradi vsesplošne dotrajanosti in zgonjenosti vozila , sem zamenjal že skoraj vse,LSlabe napisal/-a:Božo, skrajni cajt da feltne zamenjaš![]()
razen če maš te sam za zimske![]()
kar se zamenjati da , bom pa še feltne zamenjal.
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
Včeraj popoldne se z Imprezo odpravim na pot in po dveh kilometrih avto enostavno crkne ,
kot da bi odžagal.
Po nekaj sekundah stanja sredi ceste, ponovno vžgem motor in speljem. Po dvajsetih metrih spet motor ugasne . Tokrat dvignem havbo in pogledam motor. Izgleda vse v redu. Ponovno zaženem motor.
Vžge brez problema. Čez nekaj časa se usedem v avto in se normalno odpeljem domov.
Danes ni bilo nobenih problemov.
Zanima me , če je imel že kdo podobne probleme in kaj bi bilo treba zdaj zamenjati ?
Mogoče kakšen senzor , bencinsko črpalko , ali kaj tretjega ?
kot da bi odžagal.
Po nekaj sekundah stanja sredi ceste, ponovno vžgem motor in speljem. Po dvajsetih metrih spet motor ugasne . Tokrat dvignem havbo in pogledam motor. Izgleda vse v redu. Ponovno zaženem motor.
Vžge brez problema. Čez nekaj časa se usedem v avto in se normalno odpeljem domov.
Danes ni bilo nobenih problemov.
Zanima me , če je imel že kdo podobne probleme in kaj bi bilo treba zdaj zamenjati ?
Mogoče kakšen senzor , bencinsko črpalko , ali kaj tretjega ?
mogoče kar avto?
joj, hecam se... ne bit jezen.
sam kar ni konca težav...

joj, hecam se... ne bit jezen.
sam kar ni konca težav...
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
Tole pa je res samo še za v kose in zažgat kar ostane.

Kupm
Ja lej, sej verjetno ni to tak velik problem, kakšen senzor, mogoče kakšna smet v bencinu, mogoče kej na štromu...
Smo pa že parkrat vidl da so se subiji kar sami od sebe popravil
Čez par let bo pa verjetno že kar ok avto
Ja lej, sej verjetno ni to tak velik problem, kakšen senzor, mogoče kakšna smet v bencinu, mogoče kej na štromu...
Smo pa že parkrat vidl da so se subiji kar sami od sebe popravil
Čez par let bo pa verjetno že kar ok avto
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov