Ultimativno "travel" vozilo
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Re: Ultimativno "travel" vozilo
Če te zgoraj napisane stvari motijo, potem mislim, da moraš it v hotel. Pa brez zamere.
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
Tisto nima čara, pa predrago je. Tole ima pa čar, je ceneje pa še dobro je za duhovno rast človeka :-)Kristijan napisal/-a:Če te zgoraj napisane stvari motijo, potem mislim, da moraš it v hotel. Pa brez zamere.
http://www.vw.co.za/content/medialib/vw ... 60x485.jpg
http://www.cruiserart.com/art/Dodge-Pic ... Poster.jpg
http://www.campertraileraustralia.com.a ... -beach.jpg
Sem se pa malo pohecal na tisti wc če si spregledal smeškota in besedo "hehe".
Hotel je za ljudi brez domišljije.
Na tretji sliki ima avto tudi strešni šotor, le da je na prikolico zmontiran.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Hotel je za ljudi s preveč domišljije. Sam ležijo v brezdelju s top hrano 5x na dan v odličnem ambientu, po možnosti boljšem kot doma, čez dan pa v miru spijo plaži in jim že na polno dogaja.Boxer napisal/-a:Hotel je za ljudi brez domišljije.
Tisti brez domišljije si morjo pa zmislt kej, da lahko kukr tolk solidno preživijo.. enim so dost domišljijski posti na forumih, drugi rabjo kej oprijemljivga.
Vsakemu svoje, brez obsojanja in primerjanja prosim.
Jaz obožujem dobre hotele do te mere, da ne le da redno bivam v njih vsake toliko, temveč še v prostem času občudujem fotke njihovih soban in lož. Recimo Helmut Newton je moj naj fotograf hotelskih interierov.
http://blog.stylebook.de/wp-content/upl ... dEste.jpeg
http://blog.stylebook.de/wp-content/upl ... dEste.jpeg
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
Amen. Jaz in moja familija se vedno neizmerno veselimo en teden vsak let v hotelu. Da nas pedenajo. Pa, da ne bo pomote, sem bil precej let po kampih.irCAR81 napisal/-a:Hotel je za ljudi s preveč domišljije. Sam ležijo v brezdelju s top hrano 5x na dan v odličnem ambientu, po možnosti boljšem kot doma, čez dan pa v miru spijo plaži in jim že na polno dogaja.Boxer napisal/-a:Hotel je za ljudi brez domišljije.
Tisti brez domišljije si morjo pa zmislt kej, da lahko kukr tolk solidno preživijo.. enim so dost domišljijski posti na forumih, drugi rabjo kej oprijemljivga.
Vsakemu svoje, brez obsojanja in primerjanja prosim.
Go Westy, go!
pomotoma si Volkswagna dal za primer "dobre prakse", in to prav Californio....Boxer napisal/-a: http://www.vw.co.za/content/medialib/vw ... 60x485.jpg
sapere aude
Hja kaj pa vem...
Meni parkrat na leto zapaše it v hotel(recimo toplice) predvsem pozimi in tri dni živet kot je napisal @ircar. To pomeni obilni zajtrk potem brezdelno počivanje in malo kasneje kopanje v malem bazenčku z penzijonisti ter poslušanju kako je država v kurcu. Potem spet malo počivanja, ko gre baba na sprehod in potem nazaj na večerjo. Po večerji seveda na par pivov v hotelski bar, pogledat kakšne luštne milfe in potem nazaj do sobe.
Tole je super kakšne tri dni potem pa sam sebe ne morem več prenašat in se vsaj jaz moram premaknit. Takle špas pa te pride prec 300eur za 3dni. Torej lih poceni ni...
Dočim recimo tale varijanta z avtošotorom/plovilom/avtodomom ti nudi mnogo več svobode, vsak dan si lahko drugje, ješ kakšne lokalne dobrote, "skos se ti neki dogaja", vedno kakšno novo osebo spoznaš, se zbudiš zjutraj z mačkom in 2 minuti kasneje skočiš direkt iz palube v vodo kjer si zasidran/stacijoniran. Ne vem no ampak občutiš tisto svobodo ki jo v hotelu ne. Vsekakor pa paše včasih tudi druga bolj "lazy" opcija in pa,da te pedenajo z vseh koncev. So ljudje ki ne marajo neobičajnih in nepredvidljivih stvari v svojem življenskem repertuarju, potem imaš pa še nas avanturiste kjer se mora skos nekaj dogajat. Tako ali drugače in seveda po svojih zmožnostih vsakega posameznika.
@j4ka, pač slika ko slika. WV ne vzamem ali kupim pa,da je zadnja možna opcija. Preprosto za VAG grupo tudi slišat nočem.
Meni parkrat na leto zapaše it v hotel(recimo toplice) predvsem pozimi in tri dni živet kot je napisal @ircar. To pomeni obilni zajtrk potem brezdelno počivanje in malo kasneje kopanje v malem bazenčku z penzijonisti ter poslušanju kako je država v kurcu. Potem spet malo počivanja, ko gre baba na sprehod in potem nazaj na večerjo. Po večerji seveda na par pivov v hotelski bar, pogledat kakšne luštne milfe in potem nazaj do sobe.
Tole je super kakšne tri dni potem pa sam sebe ne morem več prenašat in se vsaj jaz moram premaknit. Takle špas pa te pride prec 300eur za 3dni. Torej lih poceni ni...
Dočim recimo tale varijanta z avtošotorom/plovilom/avtodomom ti nudi mnogo več svobode, vsak dan si lahko drugje, ješ kakšne lokalne dobrote, "skos se ti neki dogaja", vedno kakšno novo osebo spoznaš, se zbudiš zjutraj z mačkom in 2 minuti kasneje skočiš direkt iz palube v vodo kjer si zasidran/stacijoniran. Ne vem no ampak občutiš tisto svobodo ki jo v hotelu ne. Vsekakor pa paše včasih tudi druga bolj "lazy" opcija in pa,da te pedenajo z vseh koncev. So ljudje ki ne marajo neobičajnih in nepredvidljivih stvari v svojem življenskem repertuarju, potem imaš pa še nas avanturiste kjer se mora skos nekaj dogajat. Tako ali drugače in seveda po svojih zmožnostih vsakega posameznika.
@j4ka, pač slika ko slika. WV ne vzamem ali kupim pa,da je zadnja možna opcija. Preprosto za VAG grupo tudi slišat nočem.
VAG grupe ne maraš? Kaj pa kakšen ducati moped, lambo, porš, bugatti al pa bentley?
Mislil sem vse kar spada pod znamko WV ter AUDI.klemz napisal/-a:VAG grupe ne maraš? Kaj pa kakšen ducati moped, lambo, porš, bugatti al pa bentley?
Audi spada pod VW, se pravi VAG je VWBoxer napisal/-a:Preprosto za VAG grupo tudi slišat nočem.
Vredu, nemaram WV in AUDI-ja. Bo vreduklemz napisal/-a:Audi spada pod VW, se pravi VAG je VWBoxer napisal/-a:Preprosto za VAG grupo tudi slišat nočem.Maš pač svoje mišlenje kar je OK
WV? Zdej pa še zakaj jih ne maraš? Si se zajebu kdaj z nakupom
?
Enostavno jih ne maram ker WV je za ljudi ki nimajo pojma o avtomobilih, evo zelo na kratko. WV je nezanimiv, novi modeli niso niti približno tako zanesljivi kot so bili te avtomobili včasih, so turbo močno precenjeni, dolgočasni ter vozne lastnosti pod povprečjem. In kot rečeno so več ali manj za ljudi ki nimajo pojma o avtomobilih in ga preplačajo pa še sami ne vejo zakaj so se sploh odločili za to znamko.klemz napisal/-a:WV? Zdej pa še zakaj jih ne maraš? Si se zajebu kdaj z nakupom?
Trans-Elbalcanico mentaliteta nakupa vozila :arrow: WV.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov