Ja počasi jst že vozm, problem je punca.Psssiho napisal/-a:Cestitke za nakup, pa da bos pocasi po Vomu vozu, koliko €€€ te je prisla zverina
€€€ je pa itak takoj preveč, če hočeš imet avto porihtan.
Ja počasi jst že vozm, problem je punca.Psssiho napisal/-a:Cestitke za nakup, pa da bos pocasi po Vomu vozu, koliko €€€ te je prisla zverina
Paše, ampak to, kar si dal link, so samo osnovne prečke, rabiš pa še Fitting Kit (menda K325W ).
Če se prav spomnim, je bla polna cena tam okrog 500 eur (- 30% ), znižana okrog 350. (začetek l. 2012 ).zabrnek napisal/-a:
@kamsedlo: Ali se mogoče spomniš koliko te je takrat prišla westfalija?
Sem opazil jadanci1973 napisal/-a:Paše, ampak to, kar si dal link, so samo osnovne prečke, rabiš pa še Fitting Kit (menda K325W ).
Si lastim te prečke in lahko rečem, da so vredne svojega denarja. Resnično neslišne in še lepo izgledajo na vozilu. Če pa jih prepričaš še za kakšen % popusta pa si itak zmagalzabrnek napisal/-a:Sem opazil jadanci1973 napisal/-a:Paše, ampak to, kar si dal link, so samo osnovne prečke, rabiš pa še Fitting Kit (menda K325W ).. Sem najdu na Valy-Zagar kompet za 220€(gotovinski popust). To zna bit kar vredu cena.
Izklop sopotnikovega aribaga ni predviden... Sicer je konektor relativno enostavno dostopen, vendar je za izklop / vklop potrebno odklopit akumlator (da se slučajno ne sproži), poleg tega bo svetila kakšna opozorilna lučka za airbag.zabrnek napisal/-a:Živ!
Fantje zanima me, če kdo ve kje se izklopi delovanje sopotnikovega airbag-a pri mojem avtu?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost