P0304 po menjavi kablov svec
Re: P0304 po menjavi kablov svec
Hej. Smo zamenjal kable, dal originalne in avto je takoj pricel teci drugace, bolje, cukanja ni vec in zadevo se da normalno peljati pri zelo nizkih hitrostih v gostem mestnem prometu.
Mi pa mogoce na plinu se vedno malo plesejo obrati v prostem teku, nihajo nekje med 800 do 1000 .. se mi zdi kot da ga racunalnik nonstop popravlja in mu nek povratni signal ne da miru.
Kar na slepo nebi menjal spule in sveck (ki so nove), loputa je bila sneta in sciscena, ... plin sistem je nov in nastavljen.. na kaj bi najprej pomislili da bi bilo potrbno pregleda in vsaj ciscenja ce ne menjave?
lp
Mi pa mogoce na plinu se vedno malo plesejo obrati v prostem teku, nihajo nekje med 800 do 1000 .. se mi zdi kot da ga racunalnik nonstop popravlja in mu nek povratni signal ne da miru.
Kar na slepo nebi menjal spule in sveck (ki so nove), loputa je bila sneta in sciscena, ... plin sistem je nov in nastavljen.. na kaj bi najprej pomislili da bi bilo potrbno pregleda in vsaj ciscenja ce ne menjave?
lp
Mogoče pa niso dobro nastavili plina.
Poznate za Lovato plin sistem kazga majstra ki bi mi znal zadevo posteno preverit?
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Večkrat sem prebral, da so hvalili mojstra iz postojne...
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
Mal vn iz postojne je en za Levato (Siniša??), fotru je v dva avta montiru pa servisira mu in dela use kot treba, prvo atmosferc zdej pa turbo.
hvala obema za informacije. za siniso sem ze slisal ja, sem pa tudi slisal da je sel v tujino. bi mi lahko na privat poslal cifro, da ga poskusam poklicat. hvala. lp.
klemz napisal/-a:Mal vn iz postojne je en za Levato (Siniša??), fotru je v dva avta montiru pa servisira mu in dela use kot treba, prvo atmosferc zdej pa turbo.
051 812 396 - Siniša
Yep .. Stevilka ne obstaja. Zgleda se je res odpravil sluzit slajsi kruh. Hvala vseeno. Lpklemz napisal/-a:051 812 396 - Siniša
Opala, zatipku sm se
051 612 396
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov