Oglasi in mnenja uporabnikov o nakupu in prodaji vozil
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
-
Boxer
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 597
Odgovor
Avtor: Boxer » 21. September 2014, 17:28
Seveda ma navito ceno

Sem zgoraj napisal ko jo bo malo prilagodil bom poklical in na ogled, prej sploh klical ne bom. Predvsem pa zato ker se mi ne mudi. Lahko pa gre kdo od vas na ogled pa malo poroča v kakšnem stanju je avto... :.sup
Kar se tiče sivega če je res dobil 7700eur je zelo dobro dobil (glede ,da je za tak avto kupcev skoraj :arrow: 0) No ampak vidim ,da nas je v bistvu že kar nekaj zdele :-)
-
Psssiho
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1855
- Kraj: Kranj
Odgovor
Avtor: Psssiho » 21. September 2014, 17:41
Boxer napisal/-a:
Seveda ma navito ceno

Sem zgoraj napisal ko jo bo malo prilagodil bom poklical in na ogled, prej sploh klical ne bom. Predvsem pa zato ker se mi ne mudi. Lahko pa gre kdo od vas na ogled pa malo poroča v kakšnem stanju je avto... :.sup
Kar se tiče sivega če je res dobil 7700eur je zelo dobro dobil (glede ,da je za tak avto kupcev skoraj :arrow: 0) No ampak vidim ,da nas je v bistvu že kar nekaj zdele :-)
Res nas je nekaj, meni se tudi ne mudi

H6 je šel od doma

-
tinck13752
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 199
Odgovor
Avtor: tinck13752 » 21. September 2014, 18:47
Za moje pojme 7700 sploh ni drago, auto je biu ze faceliftan model stem da je bila cena novega okoli 50000 eu..
-
Gabrc
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 135
- Kraj: GABERJE
Odgovor
Avtor: Gabrc » 21. September 2014, 19:15
Tudi meni osebno se zdi 7700 eur,kar ugodna cena za faceliftan model.
-
Psssiho
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1855
- Kraj: Kranj
Odgovor
Avtor: Psssiho » 21. September 2014, 20:36
Naj bi bil 1. lastnik in postempljana servisna knjiga. Zdaj je bla cena ok, prvo je imel ceno 10990€
H6 je šel od doma

-
Boxer
- Uporabnik foruma
Odgovor
Avtor: Boxer » 22. September 2014, 16:16
Ja ja to je vse lepo in prav.
Pa dejmo malo stroškov:
Prvič avto za skoraj 8keur, ki žre lepe vožnje 12L, je star 7let, Ima skoraj :arrow: 300kkm, zahteva malo "posebno vzdrževanje", dražja registracija, dražja cestnina, ima izjemen riziko zaradi avt. menjalnika,itd...
In na koncu vse te stvari doprinesejo zakaj je tak avto kot rabljen mnogo cenejši od ostalih podobnih recimo dizlarjev za "rajo", pa čeprav je bil kot nov mnogo dražji.
Dejte mi povedat kaj če vam zaruži menjalnik mesec dni po nakupu, vi ste dali pa za takega outbacka skoraj 8keur? A potem še 5-6keur za nov menjalnik in ste skupno na 12-13keur, za to ceno se dobi pa tri leta starega outbacka z okoli 150kkm. Torej taka cena zame ne pije vode ker enostavno ni računice, ampak za očitno nekoga pa, tko,da ni blema :-)
-
mesecnik
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 1470
Odgovor
Avtor: mesecnik » 22. September 2014, 16:25
Ne boš verjel, avtomatski menjalnik se da tudi popraviti. Če je preveč uničen, narediš pa swap z ročnim.
-
Boxer
- Uporabnik foruma
Odgovor
Avtor: Boxer » 22. September 2014, 16:25
Evo lejte če je tale preprodajalec sposoben bil tegale legacyi-ja nabavit za cca.8keur ja potem jebeš,da bom tudi jaz nekaj pametnega najdel za cca.5keur. Naj nekdo naredi prosim printscreen, jaz ne znam.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=884 ... 202.0D-1.L.." onclick="window.open(this.href);return false;.
-
Boxer
- Uporabnik foruma
Odgovor
Avtor: Boxer » 22. September 2014, 16:28
mesecnik napisal/-a:Ne boš verjel, avtomatski menjalnik se da tudi popraviti. Če je preveč uničen, narediš pa swap z ročnim.
Popravila izpod 2keur ni, sem se pozanimal. Menjava olja in sita si hitro ob 300-500eur. Swap pa tudi moraš plačat pa menjalnik pa inštalacijo itd...ma na koncu so cifre take,da enostavno ni računice. Sploh pa zame ki moram nekoga plačat ,da vse to naredi, če imaš pa delavnico pa po vseji verjetnosti lahko prišparaš nekaj eur...
-
danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4465
- Kraj: Maribor, Slovenia
-
Kontakt:
Odgovor
Avtor: danci1973 » 22. September 2014, 17:14
Boxer napisal/-a:
Dejte mi povedat kaj če vam zaruži menjalnik mesec dni po nakupu, vi ste dali pa za takega outbacka skoraj 8keur? A potem še 5-6keur za nov menjalnik in ste skupno na 12-13keur, za to ceno se dobi pa tri leta starega outbacka z okoli 150kkm.
Pri katerem lahko menjalnik prav tako mesec dni po nakupu zaruži in si potem na 17-18kEUR, za to ceno pa se dobi ...
-
gassa
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 287
- Kraj: ZREČE
Odgovor
Avtor: gassa » 22. September 2014, 18:36
Pri tem trgovcu jaz ne bi kupil niti novga avta
Boxer napisal/-a:Evo lejte če je tale preprodajalec sposoben bil tegale legacyi-ja nabavit za cca.8keur ja potem jebeš,da bom tudi jaz nekaj pametnega najdel za cca.5keur. Naj nekdo naredi prosim printscreen, jaz ne znam.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=884 ... 202.0D-1.L.." onclick="window.open(this.href);return false;.
-
Boxer
- Uporabnik foruma
Odgovor
Avtor: Boxer » 22. September 2014, 19:34
gassa napisal/-a:Pri tem trgovcu jaz ne bi kupil niti novga avta
Boxer napisal/-a:Evo lejte če je tale preprodajalec sposoben bil tegale legacyi-ja nabavit za cca.8keur ja potem jebeš,da bom tudi jaz nekaj pametnega najdel za cca.5keur. Naj nekdo naredi prosim printscreen, jaz ne znam.
Jaz še dišeče smrekce ne, ker obstaja možnost,da je hoferjeva gratis in samo prebarvana in prepakirana... :mrgreen: Hotel sem povedat,da če so ga oni lahko dobili tako ugodno, zakaj ga jaz nebi mogel
@danci, v mislih sem imel 3 leta starega ročnega,da ni AT. Za AT moraš ta riziko pač vzeti v zakup, ampak jaz ga bi samo pod pogojem,da je potem cena res ugodna.
Pa par strani nazaj je @klemz napisal,da unega legacy-ja modrega vzeli v avtohišo za cca.5keur, pa še to je bilo ohoho časa nazaj...torej jaz ga naj pa zdaj plačam 6keur, japajade :mrgreen:
-
danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4465
- Kraj: Maribor, Slovenia
-
Kontakt:
Odgovor
Avtor: danci1973 » 22. September 2014, 19:48
Boxer napisal/-a:
@danci, v mislih sem imel 3 leta starega ročnega,da ni AT. Za AT moraš ta riziko pač vzeti v zakup, ampak jaz ga bi samo pod pogojem,da je potem cena res ugodna.
Razmem, ampak tudi MT lahko zaruži (nenazadnje sem predvsem zaradi tega prejšnjega Legacy-a menjal - popravilo tudi ni trivialno).
Pri rabljenem avtu je pač v vsakem primeru treba vzet nek riziko v zakup.
Pa par strani nazaj je @klemz napisal,da unega legacy-ja modrega vzeli v avtohišo za cca.5keur, pa še to je bilo ohoho časa nazaj...torej jaz ga naj pa zdaj plačam 6keur, japajade :mrgreen:
Nekak pa morajo zaslužit za plačo, ali?
-
Boxer
- Uporabnik foruma
Odgovor
Avtor: Boxer » 22. September 2014, 19:54
danci1973 napisal/-a:Boxer napisal/-a:
Razmem, ampak tudi MT lahko zaruži (nenazadnje sem predvsem zaradi tega prejšnjega Legacy-a menjal - popravilo tudi ni trivialno).
Pri rabljenem avtu je pač v vsakem primeru treba vzet nek riziko v zakup.
Nekak pa morajo zaslužit za plačo, ali?
Kolikokrat pa MT zaruži? Moraš imet pa res "srečo".
Drugače pa ja, natanko tako kot si zapisal. Vedno je nek riziko, samo večji kot je, manjša je potem cena rabljenega avtomobila. Upam,da veš kaj hočem povedat in se razumeva
Poglej kakšen avto bilokatere znamke ki je znan po svoji zanesljivosti kako močno drži ceno. Potem poglej kakšne ki imajo veliko hib (in je popravilo le teh drago) kako jim padajo cene...
ps.: Avtohiša mora zaslužit plačo se strinjam, ampak jaz jim pač ne bom dal tisočaka več ker so ga samo spucal...
-
domc
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 139
- Kraj: kamnik
Odgovor
Avtor: domc » 22. September 2014, 21:31
To se pa tebe nazalost ne tice kok so dal biznis je biznis
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov