Video stuff no.6
Re: Video stuff no.6
2.2 tone pa 20"felge z 295 široko gumo 
Ups, sm šele zdej vidu da je Q5, isto stranje 235 širina na 19" pa 2 tone
Ups, sm šele zdej vidu da je Q5, isto stranje 235 širina na 19" pa 2 tone
Tri impreze (dve spec c baje) so skoraj šle
na Nürburgringu
http://www.carthrottle.com/watch-three- ... rburgring/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.carthrottle.com/watch-three- ... rburgring/" onclick="window.open(this.href);return false;
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
ta črna je mela srečo, voznik modre je pa dobr rešil. Ne vem, kaj naj si mislim glede varnostnih razdalj in prehitevanj po desni, levi in še bolj levi. Že res, da je 'ring "dirkališče", ampak malo več prostora bi si lahko puščal? al se motim?
sapere aude
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4465
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Ne vem, zakaj bi potem šli na dirkališče?j4ka napisal/-a:ta črna je mela srečo, voznik modre je pa dobr rešil. Ne vem, kaj naj si mislim glede varnostnih razdalj in prehitevanj po desni, levi in še bolj levi. Že res, da je 'ring "dirkališče", ampak malo več prostora bi si lahko puščal? al se motim?
So pa 'varnostniki' pravi kljukci, da niso enega z rumeno zastavo postavili pred ovinek.
Ne vem, zato vprašam. Če nič drugega zato, ker upam da mi nekega dne uspe odpeljati nekaj krogov po ringu. Glede na to, kaj vse se tam dogaja, me zanimajo mnenja (in izkušnje) kako ravnati. Sem še nekajkrat pogledal in se mi zdi, da je M3 (in ostali) čisto prehitro ustavil. M3 je ustavil takorekoč na sredini steze... In pa ja, signalizacija je čudno postavljena.
sapere aude
- impreza911
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1369
- Kraj: Gornja Radgona
- impreza911
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1369
- Kraj: Gornja Radgona
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Kreten če mene kdo kej praša....

Without breakdowns, crashes, problems and mishaps stories would simply be boring.
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost