:mrgreen:strumf666 napisal/-a:Ah, ja, spet tipičen post/tema k ne veš kaj in zakaj bi rad :mrgreen:
Veliko sreče pri nakupu ti pa vseeno želim
K: Kupim 4x4 subaru
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Re: K: Kupim 4x4 subaru
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
beliblisk napisal/-a::mrgreen:strumf666 napisal/-a:Ah, ja, spet tipičen post/tema k ne veš kaj in zakaj bi rad :mrgreen:
Veliko sreče pri nakupu ti pa vseeno želim
Haha, sem se nasmejal. Pa dobro kaj čmo 100ljudi 500 čudi
Sicer je pa tko, z Hondo sem naredil v približno 4 mesecih od kar jo imam cca. 30.000km in če to primerjam z sosedo ki jih naredi cca. 10kkm na leto je isto kot bi imel avto skoraj tri leta in je že čas za kakšno spremembo. Recimo no ajde.... :mrgreen:
Sicer je pa tko, z Hondo sem naredil v približno 4 mesecih od kar jo imam cca. 30.000km in če to primerjam z sosedo ki jih naredi cca. 10kkm na leto je isto kot bi imel avto skoraj tri leta in je že čas za kakšno spremembo. Recimo no ajde.... :mrgreen:
- impreza911
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1369
- Kraj: Gornja Radgona
Nudi, nudi. V bistvu, vse kar dela nudi užitek v vožnji, sam znat morš uživat. Ne glede na znamko. Razen pri tistih, ki tako malo občutijo, da jih samo vetrnica v nosu prepriča, pa še taki se ponavadi po nekaj kilometrih sprostijo in zavejo svojih občutkov. Razen če so res ekstremno razvajeni. Ampak to ti iz vsega kar si do sedaj na forumu napisal nisi.Boxer napisal/-a:Seveda brez zamere, le zakaj?Dokler imaš ti v avatarju sliko najbolj dolgočasnega avtomobila na svetu, ki ne nudi prav nobenega užitka v vožnji, je namenjen bolj kot ne ljudem ki nimajo pojma o avtomobilih,je smotan po naravi, je traktor, je "seljačke" oblike ter večino časa namenjen za prevoz krompirja po bivših jugoslovanskih republikah ti pa res nimam kaj zamerit.
![]()
![]()
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Matr, v Boxerjevih temah se takoj naštema za več kot stran odgovorov 
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
Če pa tebi nudi VW dizel UŽITEK v vožnji, pol se pa konec sveta res bliža.irCAR81 napisal/-a:Nudi, nudi. V bistvu, vse kar dela nudi užitek v vožnji, sam znat morš uživat. Ne glede na znamko. Razen pri tistih, ki tako malo občutijo, da jih samo vetrnica v nosu prepriča, pa še taki se ponavadi po nekaj kilometrih sprostijo in zavejo svojih občutkov. Razen če so res ekstremno razvajeni. Ampak to ti iz vsega kar si do sedaj na forumu napisal nisi.Boxer napisal/-a:Seveda brez zamere, le zakaj?Dokler imaš ti v avatarju sliko najbolj dolgočasnega avtomobila na svetu, ki ne nudi prav nobenega užitka v vožnji, je namenjen bolj kot ne ljudem ki nimajo pojma o avtomobilih,je smotan po naravi, je traktor, je "seljačke" oblike ter večino časa namenjen za prevoz krompirja po bivših jugoslovanskih republikah ti pa res nimam kaj zamerit.
![]()
![]()
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
@impreza911, hvala. Nekaj bom že naumil, čas imam...
@ircar81, Meni je WV tolk všeč,da se še pogovarjat nočem o njem kaj šele kej drugega. Jaz ne vzamem goŁfa,da mi plačajo. Če je pa še TDI povrhu smo pa že blizu živčnega zloma
@ircar81, Meni je WV tolk všeč,da se še pogovarjat nočem o njem kaj šele kej drugega. Jaz ne vzamem goŁfa,da mi plačajo. Če je pa še TDI povrhu smo pa že blizu živčnega zloma
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
Če da pa Honda toliko užitka, da ga VW ne da nič, potem pa ne vem.
Vsakemu svoje.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=873 ... reza%202.0
pa še mal scenkaš pa je avto za 500€!

Vsakemu svoje.
Tale moj gnojf služ družinskim potrebam, ki so trenutno #1! Glede na to kje delam, je serviseranje tele kripe smešno pocen, na avtu je use trotl zihr, glede kilometrine k jo delam, mi tut smrduhar pride zlo prou. Če me pa kdaj prime kakšno marcino furat, pokličem na Porsche Slovenije in se stvar uredi. Tisti k me pa poznajo, pa vejo da sm si lastiu že lepo paleto avtomobilov, med drugim so bli tut kakšni biserčki. 
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
Keri!?klemz napisal/-a:med drugim so bli tut kakšni biserčki.
:mrgreen:
Imaš prav, res je celo en golf ki bi ga imel. Ampak ker to ne dela tko k bi mogl še ta odpade. Golf VR6.urbancebulj napisal/-a:Če da pa Honda toliko užitka, da ga VW ne da nič, potem pa ne vem.
Vsakemu svoje.
Sicer pa vsakemu svoje. Jaz organsko ne prenesem VAG grupe, zakaj pa kdaj drugič se mi res ne da.
@klemz, zelo dobro napisano. Zdaj si pa vzami čas pa še enkrat preglej kaj si napisal in ujel boš edino bistvo tvojega avtomobila :arrow: Kvazi šparanje.
No to je to, zato pa ga mam
Šparam, da si bom prvošu polet z migom, aja, sm pozabu da mam hipertenzijo, no pol pa za hondo šparam, ker si nove sti ne morm prvošt 
No tako jaklemz napisal/-a:No to je to, zato pa ga mamŠparam, da si bom prvošu polet z migom, aja, sm pozabu da mam hipertenzijo, no pol pa za hondo šparam, ker si nove sti ne morm prvošt
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost