Pomoč Reneju

Vse kar ne paše v ostale teme...
Odgovori
Uporabniški avatar
Tevzy
Član Subaru kluba
Prispevki: 513
Kraj: Črna na Koroškem

Pomoč Reneju

Odgovor Avtor: Tevzy » 06. Maj 2014, 23:40

Če ste dobrodelne narave, nakažite kak €. In upajmo da uspe ;-)

http://www.helprene.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Think, Feel, Drive!
EE20
EJ20

Thomas22
road pirate
Prispevki: 6758
Kraj: Železniki

Re: Pomoč Reneju

Odgovor Avtor: Thomas22 » 07. Maj 2014, 06:47

Jaz sem včeraj doniral. 180.000 € ne bo tako hitro, zato navalite.
Don't allow your mind tell your heart what to do.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator
Prispevki: 8747
Kraj: Črnuče

Odgovor Avtor: nebivedu » 07. Maj 2014, 10:30

Sorry, vem da bo full grdo zgledalo, ampak;

1.) lions klubu ne doniram niti centa, ker so navadni lopovi, ki si od tega kar jim nakažete, jemljejo provizijo (in to veliko). Nej njegova mama odpre račun na njegovo ime in naj se tja nakazuje direktno, pa izpiske na njihovo stran gor, koliko ljudi je nakazalo in koliko denarja, da bo transparentno.

2.) celo življenje plačujemo za zdravstveno varstvo in vsak naj bi ga imel, tako da bi tole morala plačat zdravstvena zavarovalnica.

3.) če je lahko srčni spodbujevalnik 500 evrov v nemčiji, pri nas pa zaradi petih posrednikov vmes celih 5000, kar je čista goljufija, naj se tem posrednikom pobere denar in naj se iz tega plačuje take primere.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”

Uporabniški avatar
Tevzy
Član Subaru kluba
Prispevki: 513
Kraj: Črna na Koroškem

Odgovor Avtor: Tevzy » 07. Maj 2014, 12:07

Zasebni račun staršev:
Lastnik računa: Rene Muhamed Talic
Banka: UniCredit Banka Slovenija d.d.
Država: Slovenija
IBAN: SI 56 2900 0003 2052 246
BIC: BACXSI22
Namen: ZA OPERACIJO
Think, Feel, Drive!
EE20
EJ20

Thomas22
road pirate
Prispevki: 6758
Kraj: Železniki

Odgovor Avtor: Thomas22 » 07. Maj 2014, 15:05

Evo, Nebivedu konkretni podatki, ni nobenega vmes. Navali.
Don't allow your mind tell your heart what to do.

Uporabniški avatar
Boxer
Uporabnik foruma
Prispevki: 597

Odgovor Avtor: Boxer » 08. Maj 2014, 23:12

Žal, ali pa tudi ne, bi se v marsikateri stvari tukaj strinjal z forumašom @nebivedu. Me velikokrat prime ,da bi nekomu pomagal ampak absolutno po vrstnem redu pravičnosti. Kdo res potrebuje pomoč in kako le to ugotoviti,da oseba ne blefira? Torej "jao nemam ništa ,da dam otroku za jest" ampak prejemam socialno pa še čistilka sem na skrivaj...Torej vemo o čem govorim...

Če pa poznate kakšno osebo ki se res težko prebija skozi mesec z družino ali brez me pa prosim kontaktirajte in bom jaz osebno ali moja firma jim pomagali prebroditi težke čase. Ampak na kraj bom odšel sam in tudi sam presodil ali "blefirajo" ali res rabijo pomoč...

ps.: Pa tudi kar se tiče same pomoči je možna od mene samo v obliki prenosa sredstev direkt na osebo ne pa prek računov, zakaj nebi razlagal ker se "običajnim" ljudem tudi sanja ne kaj pomeni imeti transakcijski račun in kdo vse to gleda itd...

Uporabniški avatar
katyafori
Uporabnik foruma
Prispevki: 198
Kraj: Gornja Radgona

Odgovor Avtor: katyafori » 09. Maj 2014, 05:00

Jaz pa naprimer financno nemorem pomagati, pomagam pa na taki nacin, da zbiram oblacila vseh velikosti, jih pregledam, operem in potem dam mami, ki kot uciteljica pozna situacije in kje se oblacila najbolj potrebujejo. Zakaj jih ne dam zupnijski karitas ali rdecem krizu? Ker sem ze bila prica, da so nekatera oblacila, ki so bila namenjena za revne, ampak nova z etiketo, pristala pri ljudeh, ki veliko sluzijo. Ker jih naprimer poznam. In ob vprasanju, kje so dobili oblacila, so se samo nasmejali in rekli, da se splaca iti kdaj na karitas ali pa rdeci kriz v imenu babice. In to se mi je zamerilo, zato naredim po svoje, pa vem, da se bo nasel nekdo ki jih potrebuje. Na tak nacin sem zbirala ze solske potrebscine, cevlje in podobno. Ce kdo pozna konkreten primer, ki oblacila potrebuje, lahko tudi sporoci, pa se bo hitro lahko kaj uredilo.
Pa se opravicujem za offtopic :)

Uporabniški avatar
BibaTFD
Uporabnik foruma
Prispevki: 1069
Kraj: Maribor

Odgovor Avtor: BibaTFD » 09. Julij 2014, 12:30

katyafori napisal/-a:Jaz pa naprimer financno nemorem pomagati, pomagam pa na taki nacin, da zbiram oblacila vseh velikosti, jih pregledam, operem in potem dam mami, ki kot uciteljica pozna situacije in kje se oblacila najbolj potrebujejo. Zakaj jih ne dam zupnijski karitas ali rdecem krizu? Ker sem ze bila prica, da so nekatera oblacila, ki so bila namenjena za revne, ampak nova z etiketo, pristala pri ljudeh, ki veliko sluzijo. Ker jih naprimer poznam. In ob vprasanju, kje so dobili oblacila, so se samo nasmejali in rekli, da se splaca iti kdaj na karitas ali pa rdeci kriz v imenu babice. In to se mi je zamerilo, zato naredim po svoje, pa vem, da se bo nasel nekdo ki jih potrebuje. Na tak nacin sem zbirala ze solske potrebscine, cevlje in podobno. Ce kdo pozna konkreten primer, ki oblacila potrebuje, lahko tudi sporoci, pa se bo hitro lahko kaj uredilo.
Pa se opravicujem za offtopic :)
:thup Se strinjam!
"Resnični znak inteligence ni znanje, ampak domišljija!"

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost