Menjava VIN-a Avtomobila

Vse kar ne paše v ostale teme...
george impreza
Uporabnik foruma
Prispevki: 156

Re: Menjava VIN-a Avtomobila

Odgovor Avtor: george impreza » 04. April 2014, 11:09

dobra stranka običajno ni tista ki hoče vse cim cenejše, če hoče nekaj extra, ni potem cena nevemkoliko pomembna

Uporabniški avatar
Boxer
Uporabnik foruma
Prispevki: 597

Odgovor Avtor: Boxer » 04. April 2014, 11:56

@george impreza, malo si zaplaval :D Hotel sem napisat,da če se ti kot stranka spomneš nekaj takoj imet in po možnosti pred ostalimi strankami ki so naročeni pred tabo, moraš to plačati več kot ponavadi. Moje stranke so zame svetinja, in za njih opravim vse in še več če je v igri dovolj eur. Ti praviš kakšen odnos in,da vprašanje če bi tebe poklical če bi sploh prišel do delavnice? Halo dec. :o Takim jaz zaželim veliko poslovnih uspehov, takim ki pa imajo čas zame ob polnoči pa se primerno ($) odolžim. Tak sistem velja tudi v smeri ko jaz prodajam. :thup

Anyway, še dve uri in letimo po njega, jao se vleče :lol: Jutri zvečer bom pa testiral 9000-10000rpm na velecenjenih nemških avtocestah :mrgreen:

george impreza
Uporabnik foruma
Prispevki: 156

Odgovor Avtor: george impreza » 04. April 2014, 12:12

mene lahko pokličeš kadarkoli. Ti si večkrat napislal da mora bit vse najcenejše zate in najbolše..
Pustmo,..

srečno vožnjo

Uporabniški avatar
beliblisk
Član Subaru kluba
Prispevki: 4654
Kraj: Lj

Odgovor Avtor: beliblisk » 04. April 2014, 13:56

Hehe........STI gre prepočas in pol kupš NA .To bo pa res limal :mrgreen:

Uporabniški avatar
motorka
Uporabnik foruma
Prispevki: 184

Odgovor Avtor: motorka » 04. April 2014, 14:34

Boxer napisal/-a: Jutri zvečer bom pa testiral 9000-10000rpm na velecenjenih nemških avtocestah :mrgreen:
pa ne pozabi....takoj ko ga užgeš, direkt do blokade zahodit....hond.d.d.d.d.d.da style! :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=1NH1MAgPbU8" onclick="window.open(this.href);return false;
(pazi cager za temp)
Nosi svoje rane na prsih, ne na hrbtu!

Uporabniški avatar
Boxer
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: Boxer » 04. April 2014, 20:03

beliblisk napisal/-a:Hehe........STI gre prepočas in pol kupš NA .To bo pa res limal :mrgreen:
Ti si fenomen. Ne ampak res. :D Jaz rečem,da ga bom zvrtel 9000krpm(sem se zmotil, ker se ne zvrti toliko) in ti že veš,da je N/A. Ti bom odgovoril kot si ti nekoč meni. Bravo dec :.sup Tvoja impreza stoji, moji avtomobili se pa vozijo, imej to v mislih ko nekaj napišeš. :.sup

Anyway avto me je res pozitivno presenetil tudi kar se tiče pospeševanja recimo od 140-200km/h. Ker sem ogromno na AC mi je to fenomenalno. To je to od mene, vi pa kar debatirajte naprej jaz se grem pa vozit. Šibam na dunaj na sladoled :D :-2 :54423 :7n

PS.: Ko smo se v neki temi pogovarjali,da so ovinki tisti pravi za uživat.... no, tudi tukaj ste imeli malo prav. Kolega me je peljal po avto danes in nazaj grede ga je on šponal čez ovinke jaz sem moral pa za njim ker nisem poznal ceste :shock: :o . Zabavno zabavno ni kej. :D :thup :mrgreen:

:w

Uporabniški avatar
beliblisk
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: beliblisk » 04. April 2014, 22:04

Impreza brbota naokoli po Lj še naslednja dva tedna :thup

Glede na to ,da si napisu 9-10k rpm sem seveda sklepal,da je NA.....ker sem nekako dvomil,da si kupu 600 konjsko turbo pošast z 5k+ vrednimi glavami.......tako,da ne morš reč da sm mim ustrelu,ane?

Verjetno bi se pohvalil,če si dejansko ubodu neki res zanimivega (vsaj NSX,če je NA).Dej dej al se nove lubice sramujš?

Useeno smo bolj ali manj konstruktivno "pomagal" z info glede kandidatov se ti ne zdi,da bi nekako pomagal ostalim uporabnikom foruma z svojimi izkušnjami in zakaj si se na koncu odloče za to kar si se?

Fenomen pa itak,da sm.Go big or go home :mrgreen:

Sajmon
Član Subaru kluba
Prispevki: 2951

Odgovor Avtor: Sajmon » 05. April 2014, 09:47

ampak tazga trola pa tale forum še ni doživel...

Uporabniški avatar
Boxer
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: Boxer » 05. April 2014, 13:35

Za mano je 1000kilometrov. Zakon avtoček ni kaj. Malce dodelav ga še čaka pa bo perfect :-D Že ogledana platišča, sedeži itd... :-)

Na avtobahnu iz wiena, letim 160km/h za A6. Pa tip gleda kva p*zda se tole ena gajba za njim vozi. Haha res je prav večkrat dvignil malo glavo in vrat zvišal ko je "čekiral" nazaj. :mrgreen: Nato sva se kmalu vozila potovalno malo čez 200km/h in ironično skupaj ustavila na naslednji bencinski. Pa švaba prbije "gud gud" ko stopi iz avta. Hehehe :cool:

Potem pa ko se odpeljem proti LJ, me pa pri moji hitrosti cca.160km/h prehiti mečka S-class kot,da stojim pri miru :o . Pomoje je tip padu ene 270 mimo :shock: Ampak overrall pa zelo zadovoljen. Več kot sem mislil je vozilo izpolnilo vsa moja pričakovanja in še več :-)

@sajmon, znanje je edina stvar ki ti ga nikoli noben ne more vzeti. :thup

@beliblisk, jaz sem avto kupil za sebe.

Evo jaz se za en čas umikam iz foruma tko,da bodite in ostanite pridni :w

Uporabniški avatar
strojnik005
Član Subaru kluba
Prispevki: 2518
Kraj: On the road again.

Odgovor Avtor: strojnik005 » 05. April 2014, 13:51

Nisem vedel da honda civic 92letnik leti tolk pa, da je tok fajna za vozt :lol:

Fantje, jutr vsi po honde. Ona črna na avtonetu bo moja!

Dej boxer pejt nazaj na Izklop ali od kje si pač prišel :w
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...

Uporabniški avatar
beliblisk
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: beliblisk » 05. April 2014, 13:56

Boxer napisal/-a: Že ogledana platišča, sedeži itd... :-)
Pa ne na nalepke in ostalo honda "tuning" robo pozabt :.sup

Uporabniški avatar
Boxer
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: Boxer » 05. April 2014, 19:52

@strojnik005, izredno odrasel nivo moram priznat. Zaničevat nekoga in njegovo vozilo na kakšni podlagi? Ne me metat v koš z mulci ki mislijo,da imajo cliota 1.4 in so najhitrejši na cesti ampak spoštuj človeka če le ta ni tebi nikoli storil slabega in do njega goji odnos primeren svojim letom. Napisal pa sem ,da se umikam iz foruma ker ne vem koliko bom lahko dostopen na njem naslednih par dni (tujina). Ker si pa uganil ja res je Honda. Ampak če mi ti najdeš bolj zanimiv in stroškovno prijazen avto za par jurjev pa le podaj predlog in grem jutri unega kupit, velja? Imej svoj pogled na stvar ampak j*bat nekoga pa ne rabiš.

Naredil sem analize takšne in drugačne in stroškovne izračune ,da jih sanjaš.

@beliblisk, hvala za nasvet. Prcaš do konca,ok. Tebi priporočam,da si najdeš še kakšen vir zaslužka,da se boš dejansko lahko kaj vozil z sti-jem in ga ne samo gledal. :.sup Jaz na leto zapravim samo za bencin skoraj eno takole imprezo ki jo imaš ti. Pa še za potovanja ene pol impreze, zato ne bodi ciničen. Če bi pa rad potrdilo ,da si car z imprezo in pravi đajo ki vse ve, potem pa naj bo tako.

@Thomas22, zdaj vidim kaj si mislil z tistim "No fino, zdaj bo pa nekaterim dolgčas tule na forumu."

Uporabniški avatar
beliblisk
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: beliblisk » 05. April 2014, 20:53

Jah maš prav,jaz vsekakor ne porabim 15k bencina med vožnjo za "dušo" po AC........mogoče zato k majo zame čist dost dobr sladoled v Lj :mrgreen:

Sj veš,da se bo z predstavitvijo avto zbadljivke končale........no ja razn če je počasnej kt STI (no ajde velja tudi kar koli drugega iz tvojega 280bhp+ seznama med katerimi se nisi mogu odločt):P

Uporabniški avatar
Boxer
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: Boxer » 06. April 2014, 01:29

beliblisk napisal/-a: Sj veš,da se bo z predstavitvijo avto zbadljivke končale........no ja razn če je počasnej kt STI
Zame si z tem povedal vse. Se zbadljivke sploh morajo začet? Vidiš jaz bi pa takole odgovoril na tvojem mestu:
Super,da si nabavil avto ki ti je všeč in si ga dolgo iskal, želim ti veliko užitkov z njim pa četudi si kupil rolarje. Res pa je ,da si verjetno z takim odgovorom nebi napolnil ega.

Avto ki sem ga nabavil je pa daleč najboljši kompromis med nabavno ceno, izgubo le te, vzdržljivostjo, igrivostjo, zanesljivostjo, pokvarljivostjo, ceno vzdrževanja glede na mojo veliko letno kilometrino in pa razmerjem HP/teža.

PS.:
@moderatorji, glede na to,da smo že tri strani težkega offtopica lahko zaklenete temo. Vsem ostalim pa še enkrat hvala za nasvete, slabe, dobre , zbadljive, težke in prijazne. :.sup

Zaklenjeno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov