oglasi
Re: oglasi
Pa te mam
1. april
1. april
To ni prvoaprilska šala!!!
Po kok mate STIke?:P
kolk je oglas resničen ne vem.
na ušesa mi je pa res prišlo, da se interservice poslavlja. no tabel res nima več gor in jim ima baje kržič z vrhnike.
mi je čudno, da se o tem ni še nič tukaj govorilo.
na ušesa mi je pa res prišlo, da se interservice poslavlja. no tabel res nima več gor in jim ima baje kržič z vrhnike.
mi je čudno, da se o tem ni še nič tukaj govorilo.
pa sam mehankarje iščete?pavkam napisal/-a:Pozdravljeni, ali mogoče kakšen dober mehanik išče službo. V Ljubljani namreč odpiramo nov salon in pooblaščeni servis SUBARU. Tel.: 041 611 547, lp
Itak da ni res, če pa je, je pa PR slabši kot od IS, kar je v bistvu že skoraj nemogoče.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=415 ... ow=1&avto=" onclick="window.open(this.href);return false;beliblisk napisal/-a:Po kok mate STIke?:P
Tud jaz sem že pred nekaj časa ujel od enga zaposlenega na IS, da ga je vsako jutro ko prime za kljuko, strah ali se bodo vrata na IS - u še odprla ali ne več ? 
Forester diesel
v eni reviji je pisalo da subaru nima vec generalnega uvoznika za subaru.pise da zaradi ignorantskega odnosa centrale in italijanskega uvoznika prekipelo interservisu.
Ko sem jaz pred mesecem dni delal prepis, ko sem kupil legacyja, na interservisu, je možakar za pultom omenil, da ne bojo več prodajali subarujev, samo še servis.
Glede oglasa nevem kolk je res kar pa se tiče Interservisa je pa vse res,tudi avtohiša Šerbinek v Mariboru je šla rakom žvižgat.Glede ignorantskega odnosa do uporabnikov tega foruma in kluba pa mislim,da je bilo že skrajni čas,da se to zgodi 
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Spoštovani,
oglas je še vedno aktualen, iščemo dobrega in vestnega mehanika za SUBARU vozila. V kratkem odpiramo servisno prodajni center na Celovški cesti v Ljubljani.
Se vidimo

oglas je še vedno aktualen, iščemo dobrega in vestnega mehanika za SUBARU vozila. V kratkem odpiramo servisno prodajni center na Celovški cesti v Ljubljani.
Se vidimo
...to je najbližje resnici, na žalost.rb320 napisal/-a:v eni reviji je pisalo da subaru nima vec generalnega uvoznika za subaru.pise da zaradi ignorantskega odnosa centrale in italijanskega uvoznika prekipelo interservisu.
Subaru Servis na Interservice-u pa seveda ostaja!
2x Samara 1.5i, Impreza 1.6, Impreza outback 2.0, Outback 3.6
Mislim da je tudi v Celju šlo vse po gobe...karel napisal/-a:Glede oglasa nevem kolk je res kar pa se tiče Interservisa je pa vse res,tudi avtohiša Šerbinek v Mariboru je šla rakom žvižgat.Glede ignorantskega odnosa do uporabnikov tega foruma in kluba pa mislim,da je bilo že skrajni čas,da se to zgodi
"Resnični znak inteligence ni znanje, ampak domišljija!"
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov