Impreza GT by 4WD
Re: Impreza GT by 4WD
V Nemčiji imajo za tako napako ceno (beri kazen) 1€ po kilometru.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Te puše na brisalcih sem jaz menjal pri prejšnji in tudi pri tej ki mam sedaj. Vobeh primerih je izpadla tista na motorčku. Pri prejšni sem dobil stare vodila z dobrimi pušami od legacija in sem oba odrezal in dober del privaril na starega . Pri sedanji pa od legacija vodilo ne paše po dolžini . Nekako mi je uspelo dobit pušo venpa se mi je gornji del ,kot neka podložka zlomil. Pa sem mal pogledal pod motorček in tisti del je bil tam Dobro sem zalepil skupaj pa drži že od poletja pa je blo kar neki dežja.Mislim ,da je to tudi original nekaj lepila in ni samo stisnjeno. Je pa res za urco dela pa te brisalci ne spravljajo ob živce. Če lepilo v reklami dedca drži na stropu bo pa ja tudi tisto malenkost plastike

- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Lepa!
:.sup
Samo ozadje je pa bolj žalostno...

Samo ozadje je pa bolj žalostno...
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Po šestih mesecih zaviranja je ena ploščica takole razpokala.
http://shrani.si/f/2B/8M/1QyyH8L1/impreza-bremza-1.jpg
Izgleda da bo treba nabavit nove zavorne ploščice,preden se tole razpade.
http://shrani.si/f/2B/8M/1QyyH8L1/impreza-bremza-1.jpg
Izgleda da bo treba nabavit nove zavorne ploščice,preden se tole razpade.
Zavore na GT-jki so pod nivojem tako da samo original in kvalitetna roba zdrži. Preden sem to spoznal smo menjali diske na pol leta.
Ferodo DS 2500 so bile dost solidne na obeh strojih,kjer sm mel 4 batne od gtjke gor :.sup
Na STI mi DS2500 spredaj razpadajo podobno kot tole na sliki, sam ker zadnje čase vozim penzionistično sm jih še gor pustu.
Takole pokanje je posledica temperaturnih razlik, po moje.
Ploščica ali pa disk pač nista dorasla svoji nalogi. Z originalom, ki je drag kot žefran (npr. za STI krepko čez 1000e oba diska in ploščice) teh težav ni... tele ponaredke pa brez težav pregreješ že v klanc gor, dol se sploh ne upam tišat.
Mogoče veš kdo je proizvajalec OEM zavor za STi ?
Brembo. Ampak če kupš brembo, niso identične. Se tudi bistveno slabše obnesejo. Zgleda da majo en poseben trak, ki ga ne dajo pod ceno pa da se ubiješ.
Za brembo čeljust je itak PF zmaga (cena še vedno skor pol nižja kot OEM) :.sup
Primož ti bi za svoj stil verjetno mogu ds3000 probat sam na kšnem pocen disku :mrgreen:
Primož ti bi za svoj stil verjetno mogu ds3000 probat sam na kšnem pocen disku :mrgreen:
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov