Mnenje o legacy-ju
Re: Mnenje o legacy-ju
Evo, kupil (oz. bila je menjava) sem sivega legacyja od člana Boxer. Zaenkrat navdušen 
Ne boš verjel tudi mene je navdušil tale legi :-) Čimveč varnih kilometrov :.sup Če boš pa kaj rabil ti bodo pa tukaj fantje z marsikaterim odgovorom znali pomagat kot so meni.
ps.: Avto ki si mi ga dal v menjavo in je namenjen mojemu kolegu ki kmalu pride iz tujine bom pa morda zadržal še kakšen mesec :mrgreen: (moja poraba je namreč 5,3L/100km
)
ps.: Avto ki si mi ga dal v menjavo in je namenjen mojemu kolegu ki kmalu pride iz tujine bom pa morda zadržal še kakšen mesec :mrgreen: (moja poraba je namreč 5,3L/100km
O ja, se jo da zlo nizko spravt na vectri
Ja hvala, enako. Vidim ja, da so tle gor majstri, in da bomo rešili prav vsako težavo
Ja hvala, enako. Vidim ja, da so tle gor majstri, in da bomo rešili prav vsako težavo
Ekola, danes sem predal/prodal tvojo bivšo opel vectro kolegu kot je bilo zmenjeno in moram rečt,da ni tko slab avto. Sem z njo naredil v 7dneh 1600km pa je kar se tiče same vožnje kar kul :-) Ni pa japanacLegacy_46 napisal/-a:O ja, se jo da zlo nizko spravt na vectri![]()
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost