http://spin.sos112.si/spin2/Javno/GIS/G ... rikaz.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
Ni videt, da bi bile intervencije v njegovem koncu
Tvoje mišljenje, pa njegovi posti, ki sem jih jaz zbrisal, si zelo nasprotujejo. Pa sem bil jaz tisti, ki sem zbrisal samo par njegovih postov. Jih je že nekdo pred mano veliko več.Saso napisal/-a:Ne vem če si razumel. Njemu je ravno če je zbrisan. Reku sem samo, da je škoda, ker bi lahko zarad njega kdo kdaj pršparal.
Je pomagal že skor vsem s tega foruma.
To,da je bil žaljiv se pa ne morem strinjat. On je samo brez olepševanja marsikomu špegu nastavu. Je bla pa vsaj po moje vse resnica kar je napisu.
Pa Katji je dvakrat reku,da mu je vsec. pa je bil takoj jok. Se je treba prasat kdo tle provzaprov ni zrel.
Ti si ga na konc brisu, ker je hotu povedat, da ostali so lahko (do Karla) žaljivi, če bi pa kej tazga prjavu on bi ga pa zablokiral. In ste ga res. Samo zarad te pripombe. Torej je mel spet prov.
To je pač debata in tega ne bo noben brisal.Saso napisal/-a:Mene pa prej opozor ce je moje mnenje preveč v nasprotju z mnenjem moderatorjev.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost