Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 9

Vse kar ne paše v ostale teme...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
strojnik005
Član Subaru kluba
Prispevki: 2518
Kraj: On the road again.

Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 9

Odgovor Avtor: strojnik005 » 19. Januar 2014, 19:51

Če sem prav gledal mislim da ne bo mel večjih problemov :(

http://spin.sos112.si/spin2/Javno/GIS/G ... rikaz.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;

Ni videt, da bi bile intervencije v njegovem koncu :thup
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...

Uporabniški avatar
karel
Subaru Leone RX
Prispevki: 5059
Kraj: zg.Savinjska

Odgovor Avtor: karel » 19. Januar 2014, 19:52

Za ekrat vse v mejah normale upam,da tako tudi ostane,hvala za skrb :.sup
"If in doubt,flat out"
Colin McRae

Uporabniški avatar
motorka
Uporabnik foruma
Prispevki: 184

Odgovor Avtor: motorka » 22. Januar 2014, 10:52

da se malo pohvalim....včeraj sem v lokalni starinarnici kupil tole: https://blog.the-impossible-project.com ... id-slr-680" onclick="window.open(this.href);return false; in to za smešne denarje (so imeli v komisijski prodaji) :mrgreen: :c
Nosi svoje rane na prsih, ne na hrbtu!

NejcT
Uporabnik foruma
Prispevki: 208
Kraj: Polnomad
Kontakt:

Odgovor Avtor: NejcT » 23. Januar 2014, 00:15

Kul :cool:

Fajn zadeva za lomo fotografijo, problem je edino pri teh impossible project filmih, ki so žal svetlobna leta daleč za originalnimi polaroidovimi. Če boš imel možnost, raje naroči originalne (stare) preko kakšnega ebaya.

Meni so pri impossible project vedno potegnili na pretoplo barvo in ni bilo tistega pravega polaroid efekta zaradi katerega sem zadevo nabavil. Ko boš imel kakšno fotko pa prilepi kakšen sken. :thup

Uporabniški avatar
ijuvan
Uporabnik foruma
Prispevki: 2456
Kraj: SG/LJ

Odgovor Avtor: ijuvan » 29. Januar 2014, 23:42

Google street view za Slovenijo je zuni ;-)
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)

Saso
Uporabnik foruma
Prispevki: 122
Kraj: Ljubljana

NUJNO!!! Agregat

Odgovor Avtor: Saso » 09. Februar 2014, 01:25

Super, da ste poštimal.
je pa škoda, da skoz Andreja brišete. On, če bi vedu, bi takrat zihr dal dober ***** kamin na pol zastojn al pa plinsko peč šenku.

Nikol ne veš kdaj ti kdo prov pride.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator
Prispevki: 8742
Kraj: Črnuče

Re: NUJNO!!! Agregat

Odgovor Avtor: nebivedu » 09. Februar 2014, 01:32

Andrej si je sam kriv. Če on nebi toliko provociral, bi bil komot tukaj gor na forumu brez da bi mu kdorkoli kaj rekel. Ker pa v skoraj vsaki temi dobesedno provocira, ko mi pa kaj rečeš, še žaljiv rata, pa mislim, da nima kaj iskat tukaj na tem forumu. Imel je sicer kar nekaj možnosti, pa ni pokazal navdušenja nad tem, da bi se umiril.

P.S. Če sem se jaz lahko, pa nekaj znamk avtov dobesedno ne prenesem in imam res slabo mišljenje o njih, bi se tudi Andrej lahko.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”

Saso
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: Saso » 09. Februar 2014, 19:25

Ne vem če si razumel. Njemu je ravno če je zbrisan. Reku sem samo, da je škoda, ker bi lahko zarad njega kdo kdaj pršparal.

Je pomagal že skor vsem s tega foruma.

To,da je bil žaljiv se pa ne morem strinjat. On je samo brez olepševanja marsikomu špegu nastavu. Je bla pa vsaj po moje vse resnica kar je napisu.
Pa Katji je dvakrat reku,da mu je vsec. pa je bil takoj jok. Se je treba prasat kdo tle provzaprov ni zrel.

Ti si ga na konc brisu, ker je hotu povedat, da ostali so lahko (do Karla) žaljivi, če bi pa kej tazga prjavu on bi ga pa zablokiral. In ste ga res. Samo zarad te pripombe. Torej je mel spet prov.

Mene pa prej opozor ce je moje mnenje preveč v nasprotju z mnenjem moderatorjev.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator

Odgovor Avtor: nebivedu » 09. Februar 2014, 21:34

Saso napisal/-a:Ne vem če si razumel. Njemu je ravno če je zbrisan. Reku sem samo, da je škoda, ker bi lahko zarad njega kdo kdaj pršparal.

Je pomagal že skor vsem s tega foruma.

To,da je bil žaljiv se pa ne morem strinjat. On je samo brez olepševanja marsikomu špegu nastavu. Je bla pa vsaj po moje vse resnica kar je napisu.
Pa Katji je dvakrat reku,da mu je vsec. pa je bil takoj jok. Se je treba prasat kdo tle provzaprov ni zrel.

Ti si ga na konc brisu, ker je hotu povedat, da ostali so lahko (do Karla) žaljivi, če bi pa kej tazga prjavu on bi ga pa zablokiral. In ste ga res. Samo zarad te pripombe. Torej je mel spet prov.
Tvoje mišljenje, pa njegovi posti, ki sem jih jaz zbrisal, si zelo nasprotujejo. Pa sem bil jaz tisti, ki sem zbrisal samo par njegovih postov. Jih je že nekdo pred mano veliko več.

Kar se tiče pomoči, pa pohvalno, nimam kaj rečt proti temu. Si pa najbrž opazil, da si na tem forumu vsi zelo pomagamo. Sicer vsak toliko kot hoče ali more, ampak pomoči je v končni fazo zelo veliko.
Saso napisal/-a:Mene pa prej opozor ce je moje mnenje preveč v nasprotju z mnenjem moderatorjev.
To je pač debata in tega ne bo noben brisal.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”

Saso
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: Saso » 09. Februar 2014, 22:17

Do zdej sem na forumu opazu eno samo pomoč. Ko so šli Karlu pri poplavi zemljo kidat. Pa še takrat jih je mel polovica izgovore.

Vse ostalo je blo pa do zdej samo bl na deklarativnem nivoju. Deleč od velik pomoči.

Me pa lahko s kakšnim linkom do kej tazga popraviš. Sem mogoče res kej spregledu.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator

Odgovor Avtor: nebivedu » 09. Februar 2014, 23:02

Si kdaj mogoče pogledal pod tehnični del foruma? A to ne šteje?

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator

Odgovor Avtor: nebivedu » 10. Februar 2014, 08:26

Kdor je kupil dogecoine v petek ali soboto, je do danes profitral lahko 25%. Za tok so namreč zrasli od včeraj dopoldne.

Sem že zaslužil 0.2BTC

Saso
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: Saso » 10. Februar 2014, 13:08

Sem tudi gledal.

Uporabniški avatar
beliblisk
Član Subaru kluba
Prispevki: 4654
Kraj: Lj

Odgovor Avtor: beliblisk » 10. Februar 2014, 13:48

Jaz tudi mislim,da je forum veliko na škodi ob izgubi Andreja,pravi zaklad informacij in podpore :.sup

Nebivedu je kot pomoč mislu vse tehnične nasvete itd.

Saso
Uporabnik foruma

Odgovor Avtor: Saso » 10. Februar 2014, 14:14

Beli,
njegovo info podporo lahko tle gor linkam, če ni že vse zbrisan. Ampak govora je blo o njegovi oprijemljivi podpori.

Men npr. je zrihtu pol avta na pu zastojn, medtem ko ti skoz sam palc kažeš :.sup, za dobave beliimportsa je pa itak neki namignu kaksna slamastika je to v RL. Pomoje ti ravn zarad tega ni glih pr src.

Zaklenjeno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost