Vseen se grem pelat... zima 2013/14
Re: Vseen se grem pelat... zima 2013/14
v naših koncih pa tudi subaru bolj malo pomaga....http://www.24ur.com/na-zahodu-brez-elek ... jstev.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Nosi svoje rane na prsih, ne na hrbtu!
Okoli Vrhnike prav pride samo še oklepnik. Med odstranjevanjem enga drevesa bežal pred drugimi tremi... 
Pri nas avti in drevesa okovani v led, po dvorišču greš lahko sam z derezami. Štroma pa tud ni blo 12 ur, pa še kar veselo zmrzuje. :x
Forester diesel
Sem ravno mislil vprasat, ce je po drugih koncih slovenije tudi taksno sranje kot pri nas :S
Pri nas smo ze od vceraj od enih brez elektrike, avti s par cm ledu na sebi so pri sosedih, z gozda slisis vsakih par sekund lomljenje dreves, kmetje molzijo na roke, glavna cesta pa niti ne vem kaksna je :S. Sreca, da je se agregat pri hisi, da se lahko priklopijo skrinje
Sej zima je kul, samo brez dezja :P
Pri nas smo ze od vceraj od enih brez elektrike, avti s par cm ledu na sebi so pri sosedih, z gozda slisis vsakih par sekund lomljenje dreves, kmetje molzijo na roke, glavna cesta pa niti ne vem kaksna je :S. Sreca, da je se agregat pri hisi, da se lahko priklopijo skrinje
Sej zima je kul, samo brez dezja :P
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4465
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Pri nas na obrobju MB je podobno, čeprav najbrž malo manj hudo...
So pa zvoki iz gozda kar grozljivi.
So pa zvoki iz gozda kar grozljivi.
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Jaz sem že nabrusu motorko pa porihtu tekočine za njo, ker mislim da bomo kmalu aktiviran, me že čudi da še nismo bili

To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...
Na tako vreme je treba biti pripravljen. Pri nas je bilo pred leti tudi tako, pa smo se odločili dati štrom in telefon v zemljo in zdaj je mir.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Zoprna situacija. Bojda so bli dons v obiju agregati razprodani. Za Bežigradom pa spet sneži.
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Danes smo še celo v LJ ostali brez elektrike za nekaj ur.
Zdaj pa skibucke gor in gas v novozapadli pršič!

Zdaj pa skibucke gor in gas v novozapadli pršič!
Pri nas zaenkrat ni problemov z elektriko, pada drugače samo dež, sicer je minimalni plus zunaj, ampak vsakič k se v avto vsedem so ledene plošče gor... Čeprav glede na to kake probleme imate ostali mi je v bistvu prav fajn, tak da upam, da tole sranje čimprej mine za vse, ki imate težave.
Celotna Vrhnika z okolico brez elektrike že cel dan. Stanje bolj ali manj polomljeno. Nekaj mojih fotografij z obhoda.
Zjutraj sem se prebijal do vikenda s sekirco in lopato, nazaj grede sem pa čez 2 drevesa kar odpeljal (auspuh je cel, pa ostalo tudi), po strehi so pa tolkle v led ovite veje. Sem imel tamalo v avtu, pa sem res na hitro presekal 3 drevesa in jih kar z avtom odrinil iz ceste, tak da me roke bolijo ko ne vem kaj, ker sem se bal, da bo kako drevo padlo na avto in tamalo. Ene 2 drevesa sta vmes padla dol, ampak na srečo daleč stran od avta.
Uglavnem na izviru reke krke je 5cm ledu po stranskih cestah in na vsaki vsaj 5 podrtih dreves.
A je kdo kej karlija slišal? A ima kaj problemov. Pri njem je zdele vse - sneg, žled, led in voda lahko naraste.
Takole pa zgleda sadovnjak od kolega na Knežaku (samo še za podret vse skupaj in nova drevesa za nasadit):
http://www.youtube.com/watch?v=zdJuAb1xS4c
Uglavnem na izviru reke krke je 5cm ledu po stranskih cestah in na vsaki vsaj 5 podrtih dreves.
A je kdo kej karlija slišal? A ima kaj problemov. Pri njem je zdele vse - sneg, žled, led in voda lahko naraste.
Takole pa zgleda sadovnjak od kolega na Knežaku (samo še za podret vse skupaj in nova drevesa za nasadit):
http://www.youtube.com/watch?v=zdJuAb1xS4c
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Narisal dva "krofa" zdaj pa spat.
takole je zgledala danes cesta v "civilizacijo" ko je po 2 dneh spet postala prevozna
http://www.youtube.com/watch?v=RI8wM_m6 ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
tm od 2:00 naprej rata bolj zanimivo
http://www.youtube.com/watch?v=RI8wM_m6 ... e=youtu.be" onclick="window.open(this.href);return false;
tm od 2:00 naprej rata bolj zanimivo
Nosi svoje rane na prsih, ne na hrbtu!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov