P: Subaru Legacy Station Wagon 2.0 GL 4WD
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Re: P: Subaru Legacy Station Wagon 2.0 GL 4WD
Pa sj veš da Impreza ne gre sam naravnost :.sup
Naravnost ti pa ne bo noben sovoznik omedlevu tudi pri 400+:P
Naravnost ti pa ne bo noben sovoznik omedlevu tudi pri 400+:P
Vem,da ne gre samo naravnost :.sup Ampak mu pomoje kljub temu manjka nekaj konjičev. Mogoče si pa zadnjič ti prehitro šaltal
Se mi zdi,da bi jo lahko še malo zvrtel... Imam nekaj v mislih pa me zanima razlika. Če te zanima mi pošlji ps pa organiziram 
ps.: Noben voznik ne rabi omedlevat, ker v tem avtu bom 95% časa preživel sam. :-)
ps.: Noben voznik ne rabi omedlevat, ker v tem avtu bom 95% časa preživel sam. :-)
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
MIslim, da če si dovolj voznika, je 300+ konjev vrh glave, ne potrebuješ 400+, da lahko uživaš.
:.sup
Hehe @urbancebulj a misliš da bi se moral z @irCAR81 peljat? Bi bilo pa verjetno že 250 konjičev dovolj..
@beliblisk je bolj easyrider, a ni?
@beliblisk je bolj easyrider, a ni?
Beli itak vedo v easy.......dokler se cesta ne zavije :.sup
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
BigZig, točno tako, Ircar!
Z Belim je pa res, po AC 110km/h, po ovinkih pa tud!
Z Belim je pa res, po AC 110km/h, po ovinkih pa tud!
Edino pozabili ste napisat,da avto ki se prodaja ima tudi po naročilu narejene prevleke za sedeže ki jih dodam zraven ter tehnični pregled do 8/2014....
Cena kot rečeno 990eur oziroma po dogovoru.
Nekaj se obeta...
Tako,da je subi na voljo po recesijsko sindikalni ceni 890eur :-)
Dodaten popust dobijo študentje ter upokojenci. Če ne spadate v eno od teh prinesite sabo gajbo piva in boste pravtako deležni dodatnega popusta.
Dodaten popust dobijo študentje ter upokojenci. Če ne spadate v eno od teh prinesite sabo gajbo piva in boste pravtako deležni dodatnega popusta.
Update.
Včeraj je avto začel tudi topel cukat. Pri mehaniku smo zadevo pregledali in sicer vžigalni kabli so vredu žal pa je dušo spustila razdelilna kapa. Avto vžge in dela, se pelje ampak na enem cilindru ni iskre tako,da je treba zamenjat cinšpulo.
Mene že baše prostor tako,da če je komu od vas v interesu ga kupit je cena sedaj okrog 790eur oziroma lahko poveste za koliko bi ga vzeli. :-) Če je kdo resen dam res dober popust :.sup
Včeraj je avto začel tudi topel cukat. Pri mehaniku smo zadevo pregledali in sicer vžigalni kabli so vredu žal pa je dušo spustila razdelilna kapa. Avto vžge in dela, se pelje ampak na enem cilindru ni iskre tako,da je treba zamenjat cinšpulo.
Mene že baše prostor tako,da če je komu od vas v interesu ga kupit je cena sedaj okrog 790eur oziroma lahko poveste za koliko bi ga vzeli. :-) Če je kdo resen dam res dober popust :.sup
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
To, da te prostor baše, pomeni, sa si že nekaj 400 konjskega domov pripeljal!?

Kaj si tok firbčenurbancebulj napisal/-a:To, da te prostor baše, pomeni, sa si že nekaj 400 konjskega domov pripeljal!?
Vglavnem cena kot rečeno 790eur pa še kar nekaj spustim če je bi ga kdo od vas želel imeti :.sup
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
:.supBoxer napisal/-a:480 konjskega. :mrgreen:
Subaru ali Mitsubishi!?
Bolš 480 kt 509......pa,da bo dolgo časa delalo :.sup
@urbancebulj, je japonec nič bat :-D Drugače pa je avto še v tujini pri prodajalcu, jaz pa grem v kratkem na ogled in morebiten nakup če bo z avtom vse vredu in bomo z prodajalcem našli skupen jezik okoli cene
Napisal sem,da me baše prostor ker že zdaj nimam dat kam moje dva avta plus od žene. In po vseji verjetnosti bom v kratkem privlekel še eno japonsko čudo domov in potem mam štalo z prostorom...
Tako,da je omenjeni legacy na voljo po izredno ugodni ceni 690eur če je kateri resen interesent pa dobi še malo popusta :.sup Če pa ne bo druge varijante pa žal na avto.net pa prodat prvemu švercarju ki pride
Napisal sem,da me baše prostor ker že zdaj nimam dat kam moje dva avta plus od žene. In po vseji verjetnosti bom v kratkem privlekel še eno japonsko čudo domov in potem mam štalo z prostorom...
Tako,da je omenjeni legacy na voljo po izredno ugodni ceni 690eur če je kateri resen interesent pa dobi še malo popusta :.sup Če pa ne bo druge varijante pa žal na avto.net pa prodat prvemu švercarju ki pride
Do kdaj velja tehnični?
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov