Impreza GT by 4WD
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Re: Impreza GT by 4WD
Imaš enak problem kot jaz.
Se ga moram lotiti v naslednjih dneh (ko popusti vročina).
Sporoči, če boš kaj dobil/našel.
:.sup
Se ga moram lotiti v naslednjih dneh (ko popusti vročina).
Sporoči, če boš kaj dobil/našel.
:.sup
Pa si odšravfal komplet birsalec in ga prestavil par zobčkov nižje? Jaz sem si ga prestavil čisto nizko, tko da me pri nizkih hitrostih skoraj moti, ker je 3 cm od roba, pri 240 pa lih tok da ne buta.
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
Ne vem sicer točno kako je pri Imprezi 4x4WD-ja, ampak pri meni imajo brisalci 10cm lufta, kar tako, ko jih z roko premaknem..
Enkrat butnejo zgoraj, enkrat spodaj, enkrat nič...
Enkrat butnejo zgoraj, enkrat spodaj, enkrat nič...
Skoraj vedno pokne plastična puša (na celem mehanizmu so štiri) vendar tista na motorčku je očitno najbolj obremenjena in potem,ko puše gre je sevad luft na celotnem mehanizmu.Sem ravno danes eno popravljal in bom rekel,da je za dobro uro dela.Jaz pušo zlepim z malo boljšim sekundnim lepilom in zadeva deluje brez problema.Ps. fajn je,če imate tanke roke 
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
To pa se mi zdi povsem nedopustno.
Zalepiti pušo in to je to?
Brez zamere, ampak to je šlamparija!
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
urbancebulj napisal/-a:To pa se mi zdi povsem nedopustno.
Haha you funny guy
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...
Če deluje, zakaj pa ne? Sigurno je boljše novo, ampak tudi dražje.
"If it looks stupid, but works, it ain't stupid."
"If it looks stupid, but works, it ain't stupid."
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
Ja seveda, na tak način "zalepi" pa "sej je še dober" se potem verjetno vzdržuje tudi ostale stvari.. Itak je boljše (za mehanika) če se človek parkrat vrne k mehaniku, še najbolje je če za isti problem.. 
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
Odvisn kok je sitn človek ki se vrača.BIGzig napisal/-a:Ja seveda, na tak način "zalepi" pa "sej je še dober" se potem verjetno vzdržuje tudi ostale stvari.. Itak je boljše (za mehanika) če se človek parkrat vrne k mehaniku, še najbolje je če za isti problem..
Potrjujem Karlijev postopek kot učinkovit in ja, roke fajn trpijo. Je bla tud že flexarca pripravljena. 
To ni nobena šlamparija kolikor sem jih jaz do sedaj popravil še vse delajourbancebulj napisal/-a:To pa se mi zdi povsem nedopustno.
Glede na to koliko ti sam popravljaš svoj avto mislim,da meni ne moreš očitati šlamparije
Kot sem že napisal se zaradi te puše k meni ni še noben vrnil.Glede na to,da se puša ne da kupit na servisu ampak celoten mehanizem je seveda vse skupaj 100 krat cenejše tako,da imajo še ogromno luftaBIGzig napisal/-a:Ja seveda, na tak način "zalepi" pa "sej je še dober" se potem verjetno vzdržuje tudi ostale stvari.. Itak je boljše (za mehanika) če se človek parkrat vrne k mehaniku, še najbolje je če za isti problem..
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Bi znale biti to tele puše ane, sicer je odvisno koliko je prodajalec vešč in pri volji, ampak nekaj rezultatov mi je pa ponudilo iskanje po kataloški številki..karel napisal/-a:Kot sem že napisal se zaradi te puše k meni ni še noben vrnil.Glede na to,da se puša ne da kupit na servisu ampak celoten mehanizem je seveda vse skupaj 100 krat cenejše tako,da imajo še ogromno lufta
http://shrani.si/f/3Y/l1/2b14SRSu/brisalec.jpg
Ne to ni to.Te puše na tvoji sliki nimajo oznak in pridejo na obeh koncih teh palic pod številko 11 in 16.
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4465
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
To je sicer na Foresterju, ampak je isto tudi na drugih Subarujih:
http://www.youtube.com/watch?v=9z1MRLJ22Vw
http://www.youtube.com/watch?v=9z1MRLJ22Vw