Impreza STI Hawkeye amortizerji, coiloverji
Re: Impreza STI Hawkeye amortizerji, coiloverji
jaz vozim na moji stijki B14, pa so po 3 letih načeti, sploh zadnji, no saj to je itak znana bolezen amortizerjev, karkoli boš kupil, boš zadaj kmalu menjal...na splošno sem bil z bilsteini zadovoljen, sedaj se ogrevam tudi za TEIN...
In USA you drive car.
In Soviet Russia car drive you.
In Japan car BREAK you.
In Soviet Russia car drive you.
In Japan car BREAK you.
Točno tako nobeni amortizerji niso večni. Ko sem šel na gewinde sem imel v glavi,... tole nardiš pa maš rešen problem... pol pa berem... priporočen rebuild na 2 leti - 60k km ali raje še prej. Jupi.
Mi smo se pa na serijske jezili ko po 10 letih in 100k-200k km niso bli več tko kot novi.
Mi smo se pa na serijske jezili ko po 10 letih in 100k-200k km niso bli več tko kot novi.
-
george impreza
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 156
zdravo. Če boš slučajno prodajal te ta stare tvoje eibach vzmet, sem mogoče interesent. Javi mi
hvala, Erik
hvala, Erik
Če ne bova šla z belijem v menjavo, bom verjetno prodajal amortizerje in fedre - te kontaktiram.
Zaenkrat sem se na kratko zapeljal s tremi forumaši:
- RB320 hawk : zaenkrat v normalni vožnji najboljša opcija za daily drive, avto ne poskakuje prav nič, lepo blaži razne luknje in neravnine, zadeva je kar mehka. Ker ima progresivne vzmeti, naj bi pri hitrejši vožnji vožnja postala trša in s tem manj nagibanja, kot pri normalni vožnji...
- KW V3 blob: zelo dobra opcija, nastavljivo podvozje, ki si ga lahko nastaviš po želji, Ircar je nastavil podvozje po priporočilih KW-ja in se pelje zelo lepo, še vedno je to trda vožnjo, vendar je poskakovanja manj.
- KW V3 hawk (clubsport), prav tako podvozje nastavljivo v vse smeri (rebound itd), sedaj moram reči, da je bilo podovzje nastavljeno precej bolj za na progo, kot za daily drive, medtem ko poskakovanja ni bilo, kot pri originalu, se je videlo, da je podovzje nastavljeno kar na trdo - bolj za na pisto.
Zanimiva je tudi opcija Racing Logic podvovzja, Luka mi je namreč pokazal kako je izdelano in zadeva res izgleda zelo kvalitetno narejena. Tudi cena je zelo intresantna.
Luka, če imaš kakšne review pa mnenja uporabnikov, se zelo priporočam.
Vse trem bi se pa še enkrat zahvalil.
Zaenkrat sem se na kratko zapeljal s tremi forumaši:
- RB320 hawk : zaenkrat v normalni vožnji najboljša opcija za daily drive, avto ne poskakuje prav nič, lepo blaži razne luknje in neravnine, zadeva je kar mehka. Ker ima progresivne vzmeti, naj bi pri hitrejši vožnji vožnja postala trša in s tem manj nagibanja, kot pri normalni vožnji...
- KW V3 blob: zelo dobra opcija, nastavljivo podvozje, ki si ga lahko nastaviš po želji, Ircar je nastavil podvozje po priporočilih KW-ja in se pelje zelo lepo, še vedno je to trda vožnjo, vendar je poskakovanja manj.
- KW V3 hawk (clubsport), prav tako podvozje nastavljivo v vse smeri (rebound itd), sedaj moram reči, da je bilo podovzje nastavljeno precej bolj za na progo, kot za daily drive, medtem ko poskakovanja ni bilo, kot pri originalu, se je videlo, da je podovzje nastavljeno kar na trdo - bolj za na pisto.
Zanimiva je tudi opcija Racing Logic podvovzja, Luka mi je namreč pokazal kako je izdelano in zadeva res izgleda zelo kvalitetno narejena. Tudi cena je zelo intresantna.
Luka, če imaš kakšne review pa mnenja uporabnikov, se zelo priporočam.
Vse trem bi se pa še enkrat zahvalil.
Ni panike dec :.sup
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov