Subaru Forester by katyafori
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Re: Subaru Forester by katyafori
Moj prvi ni imel, sedanji pa ima(oba 98).Mogoče je to odvisno od opreme. Mi gre pa na živce tista lučka 
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...
Meni pa manjka lucka
moj je letnik 02.
Moj tudi nima lučke (letnik 2003).
Don't allow your mind tell your heart what to do.
@strojnik, ker je bil tvoj prvi slučajno prej še moj prvi (tole se pa zanimivo sliši
): tudi jaz imam sedaj na turbaku lučko in res je to del opreme. Pa še v prevleko oblečeno notranjost predala, česar moj prvi tudi ni imel. O prevleki velja tudi pri predalu na vrhu armaturke.
Lepa obutev, čeprav bolj športni pohodni čevlji kot sandali
.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
S temi bi šlo pa bolj švoh po ledu.katyafori napisal/-a:Nove ledne sandale
Forester diesel
Tiskarska napaka,hehe,opazla,ko je bilo ze prepozno za EDIT. Pa recimo letne teniske hehe.
A pol imamo foresterja nekateri v celoletne gojzarje obute? 
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Celoletne skibucke
da jih poleti v tacke ne zebe 
Jaz imam občutek da je na 2.4 malo preveč trdo... 2.0 piše v navodilu in mi se zdi da je tako boljše. 16col.katyafori napisal/-a:Pozdravljeni
Danes spet nabiram kilometre na stevcu, pa sem se mimogrede ustavila se na bencinski, da preverim tlak v gumah. Napolnila sem si na 2,4 bara in obcutek imam, da je avto veliko bolj stabilen po tem. Prej je bilo notri 1.8 in sem imela obcutek, da avto ni tako stabilen na cesti. Koliko pa vi polnite 15 colske zimske gume?
@Forester SG 2.0X
To je bilo za 15 colske zimske in je bil po tem bolj vodljiv. Za letne mam 16.
in kolk se spomnim,so tam 2.0
Hvala pa za odgovor :-)
Hvala pa za odgovor :-)
Pred 16 leti je bilo za gume 2.0 veliko, danes je to malo. Tehnologija je šla naprej in večina danes se res polni nad 2.4 bara.
1.8 je odlično za zimo in sneg. Guma je mehka in prožna, malo se še razleze in ima večjo možnost samočiščenja snega iz lamel. Za poleti je pa nekje 2.4 normalen pritisk. (vsaj sam imam tak način, ampak jaz imam gume celo leto ene in iste)
1.8 je odlično za zimo in sneg. Guma je mehka in prožna, malo se še razleze in ima večjo možnost samočiščenja snega iz lamel. Za poleti je pa nekje 2.4 normalen pritisk. (vsaj sam imam tak način, ampak jaz imam gume celo leto ene in iste)
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Pozimi sem mel 2.0 poleti 2.4-2.5. Če sem pozimi zabredel v sneg, pa sem jih spustil na 1.6-1.7 ker je šlo potem 2x dlje 
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Katya zakaj pa so zadaj bobni rdeči!?
NE to sploh ne paše!
To je nek Honda faljen style,
:mrgreen:
NE to sploh ne paše!
To je nek Honda faljen style,
:mrgreen:
Kdo je na strani