PRODAM NISSAN 350 Z
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Re: PRODAM NISSAN 350 Z
INVIDIA GT-R2 CAT BACK Q300 komplet -940 €
-NSN SUPERFLOW CAT -par - 530€
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Lep........sam še remap :.sup
ja, prišla bo pomlad....
Peti, pa ja nisi še en tistih, ki najprej vložijo v avto celga hudiča, pol ga pa prodajo?
Saj veš, da se to ne splača...
Saj veš, da se to ne splača...
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Če ne bi prej imel impreze ,sploh ne bi razmišljal o menjavi, tako pa mi neki hudič v meni še vedno hrepeni po PREZI.
l.p.
l.p.
Slikal si posebej tudi stock izpušni sistem. Prodajaš morda samo zadnji lonec?PETI napisal/-a:INVIDIA GT-R2 CAT BACK Q300 komplet -940 €
Sem žal že prodal kompletnega.lolzz napisal/-a:Slikal si posebej tudi stock izpušni sistem. Prodajaš morda samo zadnji lonec?PETI napisal/-a:INVIDIA GT-R2 CAT BACK Q300 komplet -940 €
imam še samo oba katalizatorja. (komplet sklopko,vztrajnik,športne vzmeti,bilstein amortizerje z tein vzmetmi ,pa še kaj se najde v garaži)
l.p.
Marjan
Safe.
Iz zadnjega posta nisem prepričan a invidio še prodajaš ali ne, ampak ne glede na to - imaš morda kak posnetek zvoka? Bi me zelo zanimalo..
Iz zadnjega posta nisem prepričan a invidio še prodajaš ali ne, ampak ne glede na to - imaš morda kak posnetek zvoka? Bi me zelo zanimalo..
Verjetno sem malo nerazločno napisal - vse kar je novega na slikah imam sedaj vgrajeno ,prodajam pa originalne dele ,ki so mi ostali.lolzz napisal/-a:Safe.
l.p.
Marjan
picinni napisal/-a:Zadnji diff je še serijski?
Ja ,serijski je še.
Zelo ugodna cena ali menjava za imprezo z mojim doplačilom.
pm
pm
Pošl ponudbo :mrgreen:
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov