Berlingo
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Re: Berlingo
Nevem kaj se ti je zgodilo,da bi menjal za Berlingo-ja ampak kar se tiče 1,6 HDI ti lahko edino povem bejž stran 
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4465
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
wrx555 napisal/-a:Zgleda da bom zamenjal mojega outbacka za nekaj takega
Ga kdo pozna ,oz ve za kakšnega dobrega
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=7742332&show=2" onclick="window.open(this.href);return false;
Si se naveličal vozit in boš raje uporabljal javni prevoz?
In to z velikimi koraki...karel napisal/-a:Nevem kaj se ti je zgodilo,da bi menjal za Berlingo-ja ampak kar se tiče 1,6 HDI ti lahko edino povem bejž stran
To bolj po tiho tuhtam,še sam ne vem kaj bi rad,imel bi nekaj visjega da gre kolo celo not.
LP R
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Tako po spominu bi rekel, da je Berlingo prekratek za kaj takega...wrx555 napisal/-a:To bolj po tiho tuhtam,še sam ne vem kaj bi rad,imel bi nekaj visjega da gre kolo celo not.
O Madona kakšna ideja.
Nabavi nosilec na vlečni kljuki pa bo cel kolo gor. Če bi ga pa rad noter dal, pa odstrani sprednje kolo, naredi nosilec na podnu in podri zadnje sedeže, tako boš 2 kolesa not spravil. Jaz sem jih kako prevažal v Fiat Pandi tastari.
Nabavi nosilec na vlečni kljuki pa bo cel kolo gor. Če bi ga pa rad noter dal, pa odstrani sprednje kolo, naredi nosilec na podnu in podri zadnje sedeže, tako boš 2 kolesa not spravil. Jaz sem jih kako prevažal v Fiat Pandi tastari.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Bo treba kar po tavelikih enoprostorcih poseči, če je to cilj. Jaz imam raje strešne nosilce. Drugi so zadovoljni z zadaj nameščenimi. Skratka, opcij za prevoz bicikla brez menjave avta je veliko, če je to edini razlog.
Največji je ta ja,kolesa so ratala predraga da bi jih mel na strehi oz na priklopu.
Moja ima yarisko verso pa gre eno kolo not celo pokonci,pa je manjši od berlingota,v mojega outbacka pokonci ne gre kolo če tudi mu odstanim prednje kolo.
Malo se nagibam k takšnim avtom,pa poraba je tudi kar precej manjša kot pri mojem,nisem pa navajen popravil oz, okvar ker pri subaruju jih praktično nimam.
Raje bi imel kakšnega japonca v podobni obliki.
Pogovor pa kar naj teče,tako dobim boljšo predstavo.
Moja ima yarisko verso pa gre eno kolo not celo pokonci,pa je manjši od berlingota,v mojega outbacka pokonci ne gre kolo če tudi mu odstanim prednje kolo.
Malo se nagibam k takšnim avtom,pa poraba je tudi kar precej manjša kot pri mojem,nisem pa navajen popravil oz, okvar ker pri subaruju jih praktično nimam.
Raje bi imel kakšnega japonca v podobni obliki.
Pogovor pa kar naj teče,tako dobim boljšo predstavo.
LP R
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
http://www.bikeinside.de/ - jaz bi raje (in najbrž tudi bom) o čem takem razmislil...
Nekaj podobnega sem jaz v Pandi imel, seveda domače izdelave.
Robi, si že probal en del zadnjega sedeža odstranit, da je prostor globji, v tem primeru bi pa kolo že moral noter.
Škoda Yeti ima serijsko montiran nosilec kolesa v notranjosti.
Robi, si že probal en del zadnjega sedeža odstranit, da je prostor globji, v tem primeru bi pa kolo že moral noter.
Škoda Yeti ima serijsko montiran nosilec kolesa v notranjosti.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Pri 'navadnih' karavanih je težava višina - tudi ob uporabi notranjega nosilca bo poleg demontaže prednjega kolesa verjetno treba še spustit sedež.Thomas22 napisal/-a:Nekaj podobnega sem jaz v Pandi imel, seveda domače izdelave.
Pri Berlingotih ipd. se mi zdi težava globina, ampak berem,da bi dve kolesi naj šli noter - en je celo napisal, da spravi noter dve kolesi brez podiranja zadnjih sedežev - kar se mi pa zdi povsem nemogoče, saj je prtljažnik v tem primeru globok ene 75cm ...
V čem je pravzaprav problem spuščati sedež? Jaz ga na vsaki turi večkrat.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
V ničemer.mesecnik napisal/-a:V čem je pravzaprav problem spuščati sedež?
v berlingota gre celo kolo (če je postavljeno pokonci) noter po diagonali, dva komaj. Problem je širina balance (če seveda govorimo o MTB kolesih). Kangoo je ista zgodba. Če bi rad vozil več koles, je edina izbira kombi, pa še to ne vsak. Ta kratek Trafic s postavljeno 2. vrsto je recimo prekratek.
Sam sem v grande puntota spravil dve kolesi, če sem jima snel sprednji kolesi in dva kompleta opreme (full face čelade, ščitniki...), seveda s podrto zadnjo klopjo.
V MB C klaso, BMW 3, Audi A4 (b5 in B7), Passata, Vectro grejo kolesa brez problema not, tudi 29 colarji. Seveda ne pokonci, ampak leže, kar pomeni sklapanje vsaj 1/3 klopi.
Se pa strinjam glede strešnih (in drugih zunanjih) nosilcev; v soboto sem bil zraven, ko je superduper Thule nosilec popustil in je kolo padlo dol kolegu, ki je vozil pred mano. Na srečo pri majhni hitrosti in ni bilo hujšega, bremzal pa že dolgo nisem tako.
Sam sem v grande puntota spravil dve kolesi, če sem jima snel sprednji kolesi in dva kompleta opreme (full face čelade, ščitniki...), seveda s podrto zadnjo klopjo.
V MB C klaso, BMW 3, Audi A4 (b5 in B7), Passata, Vectro grejo kolesa brez problema not, tudi 29 colarji. Seveda ne pokonci, ampak leže, kar pomeni sklapanje vsaj 1/3 klopi.
Se pa strinjam glede strešnih (in drugih zunanjih) nosilcev; v soboto sem bil zraven, ko je superduper Thule nosilec popustil in je kolo padlo dol kolegu, ki je vozil pred mano. Na srečo pri majhni hitrosti in ni bilo hujšega, bremzal pa že dolgo nisem tako.
sapere aude
Danci takšen nosilec sem si naredil sam,spuščanje sedeža pa je problem pri specialki,se mi zdi če je kakšen mm drugače kot prej se skoraj ne znam pejati.
Malo sem pa aklih tudi,za to pa iščem takšen prevoz da je potrebno čim manj razdiranja.
Malo sem pa aklih tudi,za to pa iščem takšen prevoz da je potrebno čim manj razdiranja.
LP R
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost