Obrobe blatnikov, pragovi,...

Splošni nasveti glede servisiranja, ki ne spadajo v ostale teme
Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator
Prispevki: 8738
Kraj: Črnuče

Odgovor Avtor: nebivedu » 09. Januar 2007, 07:52

Včeraj sem bil v avstriji, ker sem šel iskat obrobe blatnikov in pragove za vitaro - gre namreč v 100% obnovo in potem v štrihanje.

Cena obrobe blatnika (10cm širok pas pleha) 33 eurov, cena pragu je 41 eurov.

Tako da če kdo rabi pragove in blatnike, jih lahko dobi nove v avstriji - celovec. Za tiste, ki imate zadnje blatnike požrte je tole odlična zadeva, ker za 66 evrov dobiš oba in moraš samo kleparju dat, da ti poreže stare in prišvasa nove, pa potem poštriha in zaščiti.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”

Uporabniški avatar
niva13
NoizeMaker
Prispevki: 4009
Kraj: Venera

Odgovor Avtor: niva13 » 09. Januar 2007, 12:05

cak a to se da dobit tudi za Legija, ker to sem ze enkrat sprasevala, pa se ni dalo dobit :?

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator

Odgovor Avtor: nebivedu » 09. Januar 2007, 12:53

Dobi se za leoneta in legacyja - v delu so pa še za foresterja.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”

Uporabniški avatar
Rasta
Uporabnik foruma
Prispevki: 429
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: Rasta » 09. Januar 2007, 23:03

Ti a bi lahk kšn kontakt napopu gor? Ker to pa tud mene zelo zanima.
Zima kje si?

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator

Odgovor Avtor: nebivedu » 10. Januar 2007, 07:30

Nimam nobenega kontakta . samo to vem, da je štacuna v industrijskem delu celovca in da se imenuje Kirilowitch.

proxima
Uporabnik foruma
Prispevki: 41
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: proxima » 10. Januar 2007, 11:18

@nebivedu: a je tole? precheckiraj, please. (to si kaze zapomnit).

Kirilowitsch GesmbH & Co KG

Hirschstr 15
9020 Klagenfurt

http://www.subaru-slo.net/userpix/57_kirilowitsch_1.png

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator

Odgovor Avtor: nebivedu » 10. Januar 2007, 11:43

Ja tole je.

Ko se pripelješ v celovec na prvem velikem križišču (zraven je mcdonalds in mcdonaldsov dvonadstropni avtobus na parkirišču zraven ceste) zaviješ desno in na prvem naslednjem semaforiziranem križišču spet desno. Potem pa drugo ulico stavba, kjer delajo Pago sok (proizvodnja) zaviješ levo in par 100m naprej je ta trgovina.

Imajo pa večino karoserijskih delov, luči, maske, šipe in še mnogo stvari.
Tut ježevke se da pri njih dobit - jih imajo v izložbi razstavljene - tko da če koga zanima vožnja po čistem ledu...

Uporabniški avatar
lex
Uporabnik foruma
Prispevki: 57
Kraj: RADLJE OB DRAVI

obrobe

Odgovor Avtor: lex » 23. Januar 2007, 13:43

lp.Dans sem se namensko odpravil v Celovec do firme Kirilowitsch,da bi nabavil obrobe za svojga legacyjaI,kljub dobrem znanju nemškega jezika in o takojšnem vedenju trgovca kaj želim kupiti,mi je na žalost sporočil,da teh stvari,ki jih jaz želim,pri njih nimajo in nikoli niso imeli.Tako,da prosim koga,ki mogoče ve za koga kateri bi napravil z.obrobe za legiI,mi naj sporoči.Hvala :cry: :cry: :cry:

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator

Odgovor Avtor: nebivedu » 23. Januar 2007, 13:46

Pol te je pa dobr nategnu, ker je zadnč še zacelo zatrjeval da obrobe ima in celo ceno je povedal za njih.

Za leoneta pa sem 100% siguren, ker sem jih pri njemu tudi kupil. Samo to je bilo 3 leta nazaj.

Uporabniški avatar
lex
Uporabnik foruma
Prispevki: 57
Kraj: RADLJE OB DRAVI

Odgovor Avtor: lex » 23. Januar 2007, 13:57

glede ne prospekte,nove in stare in tudi v računalniku tega nimajo(za letnik 90-94)morda za novejše modele,nisem spraševal,sem bil preveč razočaran.Upam pa,da midva mislima enako trgovino.Celovec-indu.cona-blizu tovarne pago

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator

Re: Obrobe blatnikov, pragovi,...

Odgovor Avtor: nebivedu » 23. Januar 2007, 14:12

lex napisal/-a:glede ne prospekte,nove in stare in tudi v računalniku tega nimajo(za letnik 90-94)morda za novejše modele,nisem spraševal,sem bil preveč razočaran.Upam pa,da midva mislima enako trgovino.Celovec-indu.cona-blizu tovarne pago
Ja 100m naprej od pagota. Meni je zadnjič kazal cene in tut v katalogu je imel subaruje - letnika p ares nisem videl.

A je bil mulc z čopom zadaj? Tist je en velik nategun, mora bit en stari ata, ki prodaja, s tistmu se da pa vse zmenit.

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator

Odgovor Avtor: nebivedu » 23. Januar 2007, 14:14

Drugače imaš pa ob poti v celovec na levi in nazaj iz celovca na desno ob cesti subaru servis - pred njim stoji rumen chervolet blazer - takoj pade v oko. Tam bi lahko vprašal. Mene so 3 leta nazaj od njih poslali k kiriloviču in tam sem dobil obrobe za leoneta.

Uporabniški avatar
subi92
Uporabnik foruma
Prispevki: 7942
Kraj: Kamnik

Odgovor Avtor: subi92 » 23. Januar 2007, 15:20

nebivedu napisal/-a:Dobi se za leoneta in legacyja - v delu so pa še za foresterja.
Zaradi tega je šu tip v Avstrijo - hvalabogu nima daleč, mal pazte kaj pišete če so informacije stare 3 leta in več ali pa nepotrjene...

@lex-moj fotr jih je spalamudil sam in zgleda krasno, res pa da ne vem če bi ga lahko še enkart naštimu :?

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator

Odgovor Avtor: nebivedu » 23. Januar 2007, 15:26

subi92 napisal/-a:
nebivedu napisal/-a:Dobi se za leoneta in legacyja - v delu so pa še za foresterja.
Zaradi tega je šu tip v Avstrijo - hvalabogu nima daleč, mal pazte kaj pišete če so informacije stare 3 leta in več ali pa nepotrjene...

@lex-moj fotr jih je spalamudil sam in zgleda krasno, res pa da ne vem če bi ga lahko še enkart naštimu :?
Subi92 - mal poglej kdaj sem mu to napisal.

Jst sm bil po letošnjem novem letu gor in tip mi je zatrdil, da ima te obrobe na zalogi in celo cene mi je povedal, zato sem tudi napisal, da jih lahko tam dobite. Celo v katalogu jih je pokazal. Če bi mi tip izjavil, da jih nima, sploh nebi pisal tukaj gor. Očitno so pa nateguni.

Za leoneta sem jih pa 3 leta nazaj kupoval točno tam in jih je imel(cena je bila že takrat 18000 za oba), tak da ne vem kaj se gredo zdej. Pa od leoneta jih je težje narest kot od legacyja, ker leone ima še razširjene na koncu.

Uporabniški avatar
zabrnek
Član Subaru kluba
Prispevki: 954
Kraj: Lom pod Storžičem

Re: Obrobe blatnikov, pragovi,...

Odgovor Avtor: zabrnek » 20. Januar 2013, 18:31

Kako je sedaj s temi obrobami. Rabim zadnje obrobe za Imprezo.

A so tukaj v avstriji na voljo?
Oz. Kje bi jih bilo dobr it iskat.

Hvala in lp

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost