P:Imprezo wrx sti 2,5 2005 letnik

Oglasi namenjeni prodaji vozil Subaru
Pravila foruma

· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)

· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.

Zaklenjeno
MPS
Uporabnik foruma
Prispevki: 498

Re: P:Imprezo wrx sti 2,5 2005 letnik

Odgovor Avtor: MPS » 09. Oktober 2013, 02:46

kokr sm jz slisu gre avto u dobre roke in bo poskrbel da bo ena tahudih imprec v Sloveniji :)

kokr pa vem Toni ma tut zelje po nečemu drugom...

Uporabniški avatar
tjordan1
Član Subaru kluba
Prispevki: 345
Kraj: Kostanjevica na Krki

Odgovor Avtor: tjordan1 » 09. Oktober 2013, 07:41

MPS napisal/-a:kokr sm jz slisu gre avto u dobre roke in bo poskrbel da bo ena tahudih imprec v Sloveniji :)

kokr pa vem Toni ma tut zelje po nečemu drugom...
:lol: :thup ti sam prlet.
je treba šparat,pa ni važn kolk košta.

Uporabniški avatar
urbancebulj
Uporabnik foruma
Prispevki: 2237

Odgovor Avtor: urbancebulj » 09. Oktober 2013, 15:54

Ircar če bi usaj rekel da je Charlize Theron možno dobit ne pa Angeline?!?! :cr
Šalo na stran, Toni srečno pri prodaji! :-P

Uporabniški avatar
tjordan1
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: tjordan1 » 09. Oktober 2013, 15:58

urbancebulj napisal/-a:Ircar če bi usaj rekel da je Charlize Theron možno dobit ne pa Angeline?!?! :cr
Šalo na stran, Toni srečno pri prodaji! :-P
:) hvala,sej za vsak klic ko dobim al pa mail,me kr mal uvija,kaj naj.piz...ija je ko veš kaj imaš :cry:

Uporabniški avatar
beliblisk
Član Subaru kluba
Prispevki: 4654
Kraj: Lj

Odgovor Avtor: beliblisk » 09. Oktober 2013, 17:14

........prava žalost nastopi,ko ji slišiš odbrbotat stran :cry:

Uporabniški avatar
axaQ4
Uporabnik foruma
Prispevki: 498
Kraj: Začetek Gorenjske baje

Odgovor Avtor: axaQ4 » 09. Oktober 2013, 17:58

Moja izkušnja izpred par mesecev, ko sem dal v prodajo svojega WRX bugeye karavana je zgledala nekako takole po stopnjah:

1. Neresna prodaja
2. Skoraj resna prodaja
3. Resna prodaja
4. Prvi interesent, ki pride okoli mi hoče avto odpeljat za zastavljeno ceno in jaz se premislim, ker me je kar v želodcu stisnilo in ker nisem vedel s čim bi nadomestil, da bi bilo primerljivo hahaha
5. Furam veselo dalje dokler bo :-P
Nimam kulija, da bi se podpisal.

Uporabniški avatar
valve
Uporabnik foruma
Prispevki: 130
Kraj: štajerska

Odgovor Avtor: valve » 09. Oktober 2013, 21:08

beliblisk napisal/-a:........prava žalost nastopi,ko ji slišiš odbrbotat stran :cry:
točno tako. Potem je najhuje nekaj dni ponoči ko se zbudiš (fu. k kaj sem šel prodat ..) ampak ostane tolažba da se bo našla vsaj enako dobra če ne boljša in hitrejša :)

Uporabniški avatar
beliblisk
Član Subaru kluba
Prispevki: 4654
Kraj: Lj

Odgovor Avtor: beliblisk » 10. Oktober 2013, 00:53

:.sup

Uporabniški avatar
BackW00d
Član Subaru kluba
Prispevki: 5489
Kraj: Trbowle

Odgovor Avtor: BackW00d » 10. Oktober 2013, 09:38

axaQ4 napisal/-a:Moja izkušnja izpred par mesecev, ko sem dal v prodajo svojega WRX bugeye karavana je zgledala nekako takole po stopnjah:

1. Neresna prodaja
2. Skoraj resna prodaja
3. Resna prodaja
4. Prvi interesent, ki pride okoli mi hoče avto odpeljat za zastavljeno ceno in jaz se premislim, ker me je kar v želodcu stisnilo in ker nisem vedel s čim bi nadomestil, da bi bilo primerljivo hahaha
5. Furam veselo dalje dokler bo :-P
Če boš čez par mescev premislil, iz zopet začel prodajat, sem defenitivno interesent...
:thup :thup
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....

Uporabniški avatar
tjordan1
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: tjordan1 » 12. Oktober 2013, 06:41

valve napisal/-a:
beliblisk napisal/-a:........prava žalost nastopi,ko ji slišiš odbrbotat stran :cry:
točno tako. Potem je najhuje nekaj dni ponoči ko se zbudiš (fu. k kaj sem šel prodat ..) ampak ostane tolažba da se bo našla vsaj enako dobra če ne boljša in hitrejša :)
:thup

Uporabniški avatar
tjordan1
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: tjordan1 » 27. Oktober 2013, 20:49

Uf huda je ta prodaja.zanima koga corveta 2004 letnik ali pa hummer :cr no to so samo ene od menjav pa enih par z premalo denarja. :D

Uporabniški avatar
strumf666
Član Subaru kluba
Prispevki: 4126
Kraj: Krško

Odgovor Avtor: strumf666 » 27. Oktober 2013, 21:20

Boljš da kr nehaš, sej vidiš, da je bv :cool:

Uporabniški avatar
tjordan1
Član Subaru kluba

Odgovor Avtor: tjordan1 » 28. Oktober 2013, 05:12

Sej nimam nič dela s tem,če imajo drugi tok posla :) ,mi pa nonstop pošilja en Ray.Itak slovenščino ima 5.

Zanima me v svoj avto in želim vedeti, če je še vedno na voljo in najbolje prodajana cena.

Uporabniški avatar
urbancebulj
Uporabnik foruma
Prispevki: 2237

Odgovor Avtor: urbancebulj » 28. Oktober 2013, 12:10

Take in podobne bumbarje samo na "ignore" in problem rešen. ;)

Me veseli, da se samo taki zanimajo... :mrgreen:

Uporabniški avatar
picinni
Član Subaru kluba
Prispevki: 3357
Kraj: Atrans
Kontakt:

Odgovor Avtor: picinni » 28. Oktober 2013, 13:05

tjordan1 napisal/-a:.....mi pa nonstop pošilja en Ray.Itak slovenščino ima 5.
:lolno
Pozdravljeni Spoštovani,
Kako so vam in vaši družini danes, molim, da ste vse varno in dobro. Želim, da Najlepša hvala za nujen odziv na avtu in želim pustiti veš, da sem iskreno zanima vaš avto in sem tudi upal, da lahko sodelujemo na platformi boljše in višje, razmišlja moj premestitev v vaši državi, iskreno želim zaupate. Jaz sem veteran vojne z četa Nata v Afganistanu, na vojno proti terorizmu. Sem služil v 1. oklepna divizija v Fallujah Iraku in zdaj služi v Afganistanu. Vendar pa to ne bo mogoče za mene, da pridejo na vašo državo do sredine naslednjega meseca. Lahko rezervirate ta avto mi do takrat? Če ga lahko rezervirajo za mene, sem lahko še plačate pred svojim prihodom.
Rabim ta avto za moj bivanja kot sem bodo preselili v vaši državi zaradi nekaterih varnostnih razlogov, in zato sem vas stik, tako da smo lahko skupaj glavo proti moj načrt za vlaganje v vaši državi. Kot rezultat tega, da bo pomembno za mene, da razkrije, da ste, da imam v moji lasti vsota 15.7? milijonov, ki sem dobil od surove nafte reševanje v Iraku. Sem bil uveden v Afganistan, ampak imam to polje v Iraku in takoj, ko sem slišal od vas vaš pozavarovanja za pomoč mi potem sem sporoča za dostavo s pomočjo Rdečega križa tovora jet.
Imam to denar nekje zelo varno shranjene v naš tabor v Fallujah Iraku čaka trenutek, kot to dal denar v dobro uporabo in zdaj, da sem se preselil v Afganistan želim polje preselil brez odlašanja. Imam zelo dobičkonosne naložbene načrte na strani. Ne more premakniti ta denar v ZDA, ker bom v vaši državi za približno 5 let, tako da rabim nekoga, ki bi lahko zaupate. Če sprejmete, sem prenos denarja za vašo državo, kjer vam bo upravičenec, ker trenutno sem reševanje nekaterih rezultate z pentagon, tako ne more biti parading tak znesek tako da moram predstavi nekoga kot upravičenec. Jaz sem Američan in obveščevalni častnik za to tako imam 100 % verodostojna način za prenos denarja prek diplomatskih kurirsko službo. Jaz šele potreba vaš sprejem in vse je opravljeno.
Prosim, če ste zainteresirani za to transakcijo, ki bo dal vam popolno podrobnosti, morate za nas, za uspešno izvedbo tega posla. Sem se odločil, da bi našli nekoga, ki je resnična in ne namišljene in da je zakaj sem šel na varno mesto, kjer sem lahko prepričan, da oseba, ki je resnično. Verjamem, da lahko zaupate. Zdaj sem zelo previdni s tem, kako sem komunicirati tako, da zmanjšujejo kakršno koli tveganje, dokler ta denar je končno v vašem priporu. Se komuniciranje z vami prek e-pošte in bi tudi vam klic, ko je treba tako, da vas obvestim o vse pomembne informacije. Hočem, da se pogumno, saj imam vse pod kontrolo. Imam vsak dokaz tega sklada v moji lasti pokazal, da vse, kar je verodostojno.
Če vas ne zanima ne odgovarjaj najo in prosim izbrisati to sporočilo, če ni odgovora po 3 dni nato bo iskanje za nekoga drugega. Jaz delam to na zaupanju, zato bi želeli, da pozabijo na vsako dejanje pohlepa ali misel goljufanja, saj imamo veliko pridobili na ta poslovni odnos. 15.7? milijonov je veliko denarja, ki so sanje vsakogar. Zdaj sem v Afganistanu in zagotovila ta denar in jo pošlje vam če smo dosegli pravilno sporazuma. Pišem vam iz svežih zasebnih e-poštni naslov, prosim izbrisati to sporočilo, če vas zanima ne dela z mano.
Čakam vaše kontaktne podatke, tako da lahko gremo. V manj kot 5 dni sklad naj bi bili dostavljeni za vas in bo prišel za svoj denar. Dam vam 20 % vsote in 80 % je zame. Upam, da sem bil pošteno na to obravnavo.
Lep pozdrav
Kapetan Ray.

Se opravičujem za OFF. Uspešno prodajo želim!
Go Westy, go!

Zaklenjeno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov