K: Visko sklopka Forester 2003
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
- Andrej Vončina
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 86
- Kraj: Žiri
K: Visko sklopka Forester 2003
Ima kdo ali mogoče ve za kakšen zaleten, zvrnjen, zariban, itd... forester letnik 03 in da ima še dobro visko sklopko (v prednjem difu). Vem da je najbolje dat novo, a zaradi cene raje najprej vprašam tu...
4X4 more bit!
Re: K: Visko sklopka Forester 2003
Jaz imam visko iz starejšega modela,ko so bili še viskoti neuničljivi,če te zanima.
Lahko ti ga tudi predelam brez problema
Lahko ti ga tudi predelam brez problema
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Visko v prednjem diffu?
Nova je predraga, zamenjaj jo z rabljeno od starejšega modela kot ti predlaga Karel. Jaz sem naredil istio in zadeva špila.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
- Andrej Vončina
- Uporabnik foruma
4X4 more bit!
- Andrej Vončina
- Uporabnik foruma
Visko smo zamenjali, seveda hvala Karliju, je pa blo treba še enkrat odpret menjalnik ker je biu zanič ležaj na viskotu in je grdo ropotal (cena 53€
)
edino kar je ko prestavljaš prestavno ročico levo in desno se na vsake toliko nekam zatakne... je pa bil vzvod očiščen in namazan tko da ne vem kaj bi lahko bilo...
rabim samo še zunanjo vzmet ki prestavno ročko potegne na sredino (druga je v menjalniku) tako da če ima kdo se priporočam, ker je prestavljanje brez kar malo nerodno
edino kar je ko prestavljaš prestavno ročico levo in desno se na vsake toliko nekam zatakne... je pa bil vzvod očiščen in namazan tko da ne vem kaj bi lahko bilo...
rabim samo še zunanjo vzmet ki prestavno ročko potegne na sredino (druga je v menjalniku) tako da če ima kdo se priporočam, ker je prestavljanje brez kar malo nerodno
4X4 more bit!
Sem jaz nabavil nove vzmeti in ti jo lahko pošljem 
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Andrej Vončina napisal/-a: rabim samo še zunanjo vzmet ki prestavno ročko potegne na sredino (druga je v menjalniku) tako da če ima kdo se priporočam, ker je prestavljanje brez kar malo nerodno
Kako misliš v menjalniku? Tam jo sedaj ne rabiš.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Saj pravi,da rabi zunanjo se pravi tisto,ki vrača prestavno ročico iz desne strani (5 in R),v menjalniku pa je še ena (novejši menjalniki imajo obe dve v menjalniku),ki vrača iz leve strani (1 in 2) na sredino.
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov