Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 8
Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 8
S prikolicami nimam izkušenj.
Je pa res, da jih Tom Sheppard toplo priporoča (in uporablja) kot alternativo prenaloženemu vozilu, kar je zame precej upoštevanja vredna referenca.
Je pa res, da jih Tom Sheppard toplo priporoča (in uporablja) kot alternativo prenaloženemu vozilu, kar je zame precej upoštevanja vredna referenca.
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
Ne vsega verjet kar je na internetu, sploh pa Aussiji in njihovi ultrahudi heavy duty terenci. Oni se večinoma vozijo 20km po pesku, na sliki pa oh in sploh zgleda hudo in vse, kolikor pa malo bolj zapiha pa bežijo nazaj v mesto, samo tega pač ne pofotkajo in objavijo na netu.
Če bi taiste profi avstralce pripeljal na eno Vrhniko ali Poček, bognedaj na Velebitsko burjo, potem bi šele videli, koliko njihova HD oprema zdrži. Meni tržno-kapitalistične specifikacije, a la zdrži veter 100 na uro pač ne dajo neke trdne osnove.
Saj veš, kot alpinisti: "važne so zgodbe".
Dobro izberi, ko in če boš kupil, se pa z veseljem priporočam za dan odprtih vrat
Če bi taiste profi avstralce pripeljal na eno Vrhniko ali Poček, bognedaj na Velebitsko burjo, potem bi šele videli, koliko njihova HD oprema zdrži. Meni tržno-kapitalistične specifikacije, a la zdrži veter 100 na uro pač ne dajo neke trdne osnove.
Saj veš, kot alpinisti: "važne so zgodbe".
Dobro izberi, ko in če boš kupil, se pa z veseljem priporočam za dan odprtih vrat
Top shit: http://ljubljana.karting-center.si/" onclick="window.open(this.href);return false;
zanimivo branje - intervju z Akrapovičem. Edino naslov je zgrešen (kdo bi si mislil)
http://www.finance.si/8345939/%28hiti-t ... 1377350340" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.finance.si/8345939/%28hiti-t ... 1377350340" onclick="window.open(this.href);return false;
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
Zame je naslov pravi, saj se s tem popolnoma strinjam :"Pri nas se dela malo. Če gremo na normalen dan med tednom v Ljubljano in pogledamo v lokale, vidimo, kako garamo. Ko v petek vidimo, kaj se dogaja na avtocesti, si tudi lahko mislimo, koliko garamo. V Nemčiji in Švici tega ni. Da bi v petek ob enih izginili iz službe in šli na morje."
Tudi sam sem se večkrat vprašal, kdo hudiča dela, ko sem šel skozi Ljubljano dopoldne.
Tudi sam sem se večkrat vprašal, kdo hudiča dela, ko sem šel skozi Ljubljano dopoldne.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Delamo samo še bedaki, ki mislimo, da si bomo le tako nekaj ustvarili in nekaj zaslužili, u bistvu pa živimo v iluziji, ustvariš in zaslužiš si danes lahko samo še tako da kradeš na veliko v tej državi. S poštenim delom se bore malo zasluži (je par posameznikov, ampak v celoti jih je premalo).
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Precej aktualna zadeva:
http://www.youtube.com/watch?v=OINa46HeWg8
http://www.youtube.com/watch?v=OINa46HeWg8
Železnica - švelerji
Mogoče kdo pozna koga, ki dela na železnici. Rad bi dobil nekaj švelerjev za škarfo.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
http://www.zurnal24.si/s-pomocjo-price- ... nek-203915" onclick="window.open(this.href);return false;
Recimo, da se zamerim kakšnemu sosedu, ki se odloči malo nagajati. On kliče na policijo, pove da sem prehiteval v škarje/izsiljeval/vozil po nasprotnem pasu/karkoli, si malo namisli, krivo priča, jaz pa dobim položnico in točke zvestobe. 
Če prav razumem, so voznika oglobili samo na podlagi klica?Pri tem je potrebno poudariti, da lahko policija postopke s končno sankcijo izpelje le na podlagi verodostojnih pričevanj, po potrebi morajo priče tudi sodelovati v nadaljnem postopku.
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Dvomim da bi blo to možno. Čeprav pr nas je vse možno... se prav da lahko prjavm nekoga ki se pele 50 na 90? oz. en mene prjav ker se mu je zdel da sm v škarje prehitevu.ijuvan napisal/-a:http://www.zurnal24.si/s-pomocjo-price- ... nek-203915Če prav razumem, so voznika oglobili samo na podlagi klica?Pri tem je potrebno poudariti, da lahko policija postopke s končno sankcijo izpelje le na podlagi verodostojnih pričevanj, po potrebi morajo priče tudi sodelovati v nadaljnem postopku.Recimo, da se zamerim kakšnemu sosedu, ki se odloči malo nagajati. On kliče na policijo, pove da sem prehiteval v škarje/izsiljeval/vozil po nasprotnem pasu/karkoli, si malo namisli, krivo priča, jaz pa dobim položnico in točke zvestobe.
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...
Prehitiš kakega vaškega velepomembneža, in je klic na 113 skoraj zagotovljen. Pomaga še če se je on ravno trudil biti hiter pa mu ni šlo 
- podreberek
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1120
- Kraj: Laško okolica
- Kontakt:
PROSIM ZA NASVET :Pred enim letom smo s klikanjem dobili popust pri nakupu tabličnega računalnika archos 7 , takrat sem ga osebno prevzel in poravnal predračun z gotovinov trgovini. Po enem letu so mi poslali opomin da nisem poravnal nakupa. Se je to zgodilo še komu v tem času ozr če kdo ve kakšno rešitev iz tega in po kakšnem ključu so se spolnal ozr ugotovil po enem letu in 3 mescih da ni bilo plačano.
Tabličnega sem , ker mi ni bil všeč za isti denar prodal naprej z računo vred da je mel kupec seveda garancijo. Tega kupca ne najdem niti se nespolnem komu sem ga prodal.
Hvala za odgovore
Tabličnega sem , ker mi ni bil všeč za isti denar prodal naprej z računo vred da je mel kupec seveda garancijo. Tega kupca ne najdem niti se nespolnem komu sem ga prodal.
Hvala za odgovore
kam pa pridemo brez listka redarske službe in subaruja ??
Re: Železnica - švelerji
A imaš otroke? Če jih imaš, potem ne tega nikamor v njihovo bližino postavljat - zadeva je tok strupena (prepojena s strupi), da imajo otroci lahko orenk probleme.Thomas22 napisal/-a:Mogoče kdo pozna koga, ki dela na železnici. Rad bi dobil nekaj švelerjev za škarfo.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Mislim, da ti brez plačila tako nebi dali tablice. Pojdi do šefa in zahtevaj da poiščejo račun. Saj ne delajo tak na črno to? Pa kako so tebe našli?
- podreberek
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1120
- Kraj: Laško okolica
- Kontakt:
Situacija je sledeča. Včeri ko so se mi le oglasli in ko sem le dobil tistega na tel ko je pisal ponudbe ozr izdajal račune smo ugotovil da so imeli sistem takšen :
predvideno je blo da jih bodo pošiljal preko pošte in tam program ozr sistem avtomatsko zabeleži da je bla pošta pri osebnem prevzemu so pa pozabl fizično spremenit v plačano. Podpisal sem se da sem ga prevzel plačal sem ga tut statusa pa niso spremenil. Tako sem js razumel. Kaj je bil pa keč vsega pa nimam pojma pa nikol ne bom vedel. Zahteval sem še da mi na email pošlejo al pa po pošti potrdilo da sem plačal da ne bo kakšnih izvržb v prihodnje še. Pa je rekel tipo da mi že pošilja na email pa še ni blo nič. Tako da do ene 12 počakam in spet gnjavim po tel. drugače grem pa osebno brez najave.
predvideno je blo da jih bodo pošiljal preko pošte in tam program ozr sistem avtomatsko zabeleži da je bla pošta pri osebnem prevzemu so pa pozabl fizično spremenit v plačano. Podpisal sem se da sem ga prevzel plačal sem ga tut statusa pa niso spremenil. Tako sem js razumel. Kaj je bil pa keč vsega pa nimam pojma pa nikol ne bom vedel. Zahteval sem še da mi na email pošlejo al pa po pošti potrdilo da sem plačal da ne bo kakšnih izvržb v prihodnje še. Pa je rekel tipo da mi že pošilja na email pa še ni blo nič. Tako da do ene 12 počakam in spet gnjavim po tel. drugače grem pa osebno brez najave.
kam pa pridemo brez listka redarske službe in subaruja ??
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost