nepravilna vožnja po ac itd...

Vse kar ne paše v ostale teme...
Odgovori
Uporabniški avatar
subi4x4
Uporabnik foruma
Prispevki: 759
Kraj: Podljubelj
Kontakt:

nepravilna vožnja po ac itd...

Odgovor Avtor: subi4x4 » 19. Avgust 2013, 12:23

zdravo,

delamo nekaj na to temo, predvsem na temo vožnje v kontra smer na acju in obvoznicah itd..
rabim pa nek kontakt ali kakšno info o zbirališču osebkov, kdo so, kje so, kaj vozijo, kateri vozijo v nasprotno smer za razne stave, če ima kdo kakšno info bom zelo hvaležen, verjetno drugi tudi...

lp,andraž
In USA you drive car.
In Soviet Russia car drive you.
In Japan car BREAK you.

Uporabniški avatar
subi92
Uporabnik foruma
Prispevki: 7945
Kraj: Kamnik

Re: nepravilna vožnja po ac itd...

Odgovor Avtor: subi92 » 19. Avgust 2013, 13:38

Prvo me zanima kater kreten gre to stavit in če že, kater majstr bo izdal ime zbirališča naklepnih morilcev :neutral:

Uporabniški avatar
nebivedu
Moderator
Prispevki: 8747
Kraj: Črnuče

Odgovor Avtor: nebivedu » 19. Avgust 2013, 13:39

subi92 napisal/-a:Prvo me zanima kater kreten gre to stavit in če že, kater majstr bo izdal ime zbirališča naklepnih morilcev :neutral:
Par let nazaj so mulci vozili iz višnje gore do grosuplja v nasprotni smeri. Stava je bila 7000 evrov.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”

Uporabniški avatar
strojnik005
Član Subaru kluba
Prispevki: 2518
Kraj: On the road again.

Odgovor Avtor: strojnik005 » 19. Avgust 2013, 13:49

Razne vaške gostilne in diskači v oddaljenosti 10km od avtoceste. Čas: predvsem petki in sobote okrog 3 ure zjutraj. :?
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...

Uporabniški avatar
irCAR81
Član Subaru kluba
Prispevki: 4296
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: irCAR81 » 19. Avgust 2013, 19:32

subi4x4 napisal/-a:zdravo,

delamo nekaj na to temo, predvsem na temo vožnje v kontra smer na acju in obvoznicah itd..
rabim pa nek kontakt ali kakšno info o zbirališču osebkov, kdo so, kje so, kaj vozijo, kateri vozijo v nasprotno smer za razne stave, če ima kdo kakšno info bom zelo hvaležen, verjetno drugi tudi...

lp,andraž
A bi rad na hitr zaslužu s tako stavo? Kolikor je meni znano večinoma zaidejo, pred kratkim tista starejša gospa, ki je imela blazno srečo - pa vsi ki so jo srečali tudi, da so jo prav čas opazili in ustrezno reagirali.

Uporabniški avatar
subi4x4
Uporabnik foruma
Kontakt:

Odgovor Avtor: subi4x4 » 20. Avgust 2013, 08:52

irCAR81 napisal/-a:

lp,andraž
A bi rad na hitr zaslužu s tako stavo? Kolikor je meni znano večinoma zaidejo, pred kratkim tista starejša gospa, ki je imela blazno srečo - pa vsi ki so jo srečali tudi, da so jo prav čas opazili in ustrezno reagirali.
a ti to resno? :cr ne kot sem napisal delam nekaj na to temo, kaj se plete v glavah tega folka, itak bo tako posneto da se teh ljudi ne bo videlo, tudi govor bo spremenjen...pač zakaj to počnejo,itd...
In USA you drive car.
In Japan car BREAK you.

Thomas22
road pirate
Prispevki: 6758
Kraj: Železniki

Odgovor Avtor: Thomas22 » 20. Avgust 2013, 10:20

Če te prav razumem, bi ti rad dobil ljudi, ki so to dejansko počeli. Ta bo pa težka.

Mogoče tiste, starejše, ki so zašli, bi lahko dobil preko policije.
Don't allow your mind tell your heart what to do.

Sajmon
Član Subaru kluba
Prispevki: 2951

Odgovor Avtor: Sajmon » 21. Avgust 2013, 10:58

:črn humor = ON
>Starejši so verjetno tudi že pozabili, da so to naredili. Če dobiš njihov kontakt, jih lahko zasleduješ in čakaš, da bojo spet.....
:črn humor = OFF

MPS
Uporabnik foruma
Prispevki: 498

Odgovor Avtor: MPS » 27. Avgust 2013, 23:49

Subi4x4 bi rad naredu zgodbo za preverjeno ane :))

Uporabniški avatar
subi4x4
Uporabnik foruma
Kontakt:

Odgovor Avtor: subi4x4 » 28. Avgust 2013, 18:13

MPS napisal/-a:Subi4x4 bi rad naredu zgodbo za preverjeno ane :))
:) no ne delam je jaz, ampak samo pomagam priti do kakšne imformacije, ker naj bi bil del prispevka tudi načrtna vožnja v napačno smer...ampak zaenkrat dvomim, da bo od tega kaj v etru:) ni sogovornikov...
In USA you drive car.
In Japan car BREAK you.

MPS
Uporabnik foruma
Prispevki: 498

Odgovor Avtor: MPS » 28. Avgust 2013, 20:52

subi4x4 napisal/-a:
:) no ne delam je jaz, ampak samo pomagam priti do kakšne imformacije, ker naj bi bil del prispevka tudi načrtna vožnja v napačno smer...ampak zaenkrat dvomim, da bo od tega kaj v etru:) ni sogovornikov...

lohk pa kupte glumce in se izmislite tekst...to tut delajo za gledanost :mrgreen:

substi
Uporabnik foruma
Prispevki: 384

Odgovor Avtor: substi » 31. Avgust 2013, 20:30

lp,andraž
Posebneži, sej kaj veliko pa res ne rabiš vedeti. Kaj se jim mota, da grejo voziti nasprotno po AC ali skozi rdečo? Cjo, isto vprašanje za vse ostale, ki so kaj zagrešili, le kaj se ti je motalo po glavi ko si zafural podjetje, kradel, vozil pod vplivom alkohola, grozil in tako dalje, norel po cestah . . .

Ne vem kaj si na boljšem, če bi nekdo rekel po televiziji z zamegljenim obrazom in spremenjenim glasom *ebat ga, pač probaš in če rata, če ne pa ne. Pač osebe pri katerih vrednote niso bile pravilno vcepljene v glavo, torej kdo je kriv, tukaj so itak starši in družba. Saj ti je poznano, povej mi s kom se družiš in ti povem kdo si . . .

Zame nič kaj ekstra pomembnega, žal le nekaj za dvig gledanosti.

Uporabniški avatar
subi4x4
Uporabnik foruma
Kontakt:

Odgovor Avtor: subi4x4 » 01. September 2013, 14:10

...tukaj je stvar vsaj zame veliko bolj pomembna, kot pa za tistih par 100 ljudi, ki bi jih ta prispevek še posebej interesiral, mogoče bi spremenil mnenje ko ti bo "en tak" pripeljal nasproti in ne boš mogel nič narediti...jaz sem to doživel, še ne dolgo nazaj...pač mi življenje veliko pomeni , sploh hčerkino,ki je bila takrat z mano v avtu... zato mi je to pomembno, nasploh dogajanje na acju in naših cestah, pika na i je pa ta vožnja v nasprotno smer...in mislim, da si malo preveč posplošil vse skup!
In USA you drive car.
In Japan car BREAK you.

Uporabniški avatar
irCAR81
Član Subaru kluba
Prispevki: 4296
Kraj: Ljubljana

Odgovor Avtor: irCAR81 » 01. September 2013, 14:12

subi4x4 napisal/-a:
Dvomim da se res kje zbira kriminalna družba, ki organizira stave za vožnjo po napačni strani AC in tekmuje z rivalskimi družbami za prevzem zmage v številu skupnih kilometrov prevoženih po napačni strani.

Vprašajte te ki so vozili in preživeli.

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov