Naj ti služi dolgo brez težav in veliko varnih kilometrov ti želim
Siviblisk
Re: Siviblisk
Krasen voz,lepe fotke,tudi hupe so vredu sam kaj,ko je micka
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
ja, čestitke tud iz moje strani... ko sem prišel nazaj na piknik, sm jo vidu dol parkirano, pa sem študiral kdo bi to bil... pridem gor, nobene neznane face... zate blisk, sm mislu da si s tistim coltom al kaj je že bil un jajček tud dol parkiran... no, pol sm pa zvedu...
fajn zverinica. sprednji diski so mi takoj v oči padli, ker so nekaj drugačni kot običajni? al se mi je pa samo zdelo...
Vglavnem, še z modro si mi bil dolžan eno furo na rakitno, ampak se ne bom sikiral, če bomo šli enkrat s tole...
fajn zverinica. sprednji diski so mi takoj v oči padli, ker so nekaj drugačni kot običajni? al se mi je pa samo zdelo...
Vglavnem, še z modro si mi bil dolžan eno furo na rakitno, ampak se ne bom sikiral, če bomo šli enkrat s tole...
Hvala za vožnjo.
Kaj več ne morem komentirat kot da je to čist drugi svet.
Strupeno elegantna! veliko srečnih kilometrov in užitka pri prilagajanju custom zahtevam.
Impreza Sti 08
Mal je bla to vse skupi varka v levo.....je pa res ,da sm tut proti mickam mal pogledoval.msenjur napisal/-a:ja, čestitke tud iz moje strani... ko sem prišel nazaj na piknik, sm jo vidu dol parkirano, pa sem študiral kdo bi to bil... pridem gor, nobene neznane face... zate blisk, sm mislu da si s tistim coltom al kaj je že bil un jajček tud dol parkiran... no, pol sm pa zvedu...
Prednji diski niso nč posebnga,pač mal narezani.
Ni za kej :.supsubsti napisal/-a:Hvala za vožnjo.
Hvala lepaawdfun napisal/-a:Strupeno elegantna! veliko srečnih kilometrov in užitka pri prilagajanju custom zahtevam.
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Beli kaj se nič ne premika projekt, ali nas samo nič ne obveščaš o novostih! 
Vse bolj kot ne stoji,ker me ni prou nic doma:)
...........bo pa po vsej verjetnosti po servisu najverjetneje naprodaj :.sup
...........bo pa po vsej verjetnosti po servisu najverjetneje naprodaj :.sup
Beli pogruntu da je gc8 ta prava zadeva :.sup
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Hehe, legenda, pa tok fajno si prodaubeliblisk napisal/-a:Beli pogruntu da je gc8 ta prava zadeva :.sup
Hehe.Una je mela ene 100 konjov premal za vikend avto :.sup
@tomaž:50k pa res nimam za avto.......
@tomaž:50k pa res nimam za avto.......
Hehe, na prvi pogled i nisi baš mnogo manje pušnuo kod frekventnog mijenjanja svih svojih auta.
Nikako,da se odlučiš
.
Došlo bi te jefitnije, da unajmiš neovisnog savjetnika, koji bi ti več u samome početku rekao šta ti zapravo treba
.
Nikako,da se odlučiš
Došlo bi te jefitnije, da unajmiš neovisnog savjetnika, koji bi ti več u samome početku rekao šta ti zapravo treba
No fun in that :.sup
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov