Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 8
Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 8
Lahko da me že starost in oddaljenost od Subarujev daje, ampak meni se zdi, da sta na spodnji sliki dva Legacyja v peščenem raju narodnega parka Banc D'Arguin na jugu Mavretanije.
In mimogrede, to je kos konkretne in zanimive puščave, ki je s Subarujem dosegljiva brez problema. Pa še morje je blizu. Pa še cvetoč trg z rabljenimi avti je tam.
Kot ideja, če kdo razmišlja,kam na počitnice.
Lp vsem
In mimogrede, to je kos konkretne in zanimive puščave, ki je s Subarujem dosegljiva brez problema. Pa še morje je blizu. Pa še cvetoč trg z rabljenimi avti je tam.
Lp vsem
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
Lepe pozdrave iz Paga. apartma za 4 osebe, 2 psa in zastonj wifi je stal 100 evrov za 6 dni. Priporočam.
http://www.apartmani-paro.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.apartmani-paro.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Je kdo majster za android telefone?
Sem popolnoma nov v smartphone sceni. Imam eno kitajsko zadevo, na kateri je preinstaliran njihov qq security. Z supermanagerjem se ga ne morem znebit ni pod razno, zato bi moral rootat telefon in potem še enkrat poizkusit zbrisat. Ker pa gre za android 4.0.4 verzije, root za mac računalnik in povezavo na telefon "še" ne obstaja. Ima kdo, da mi pomaga zbrisat te kitajce? Seveda dam za 6pack.
Hvala!
Nejc
Sem popolnoma nov v smartphone sceni. Imam eno kitajsko zadevo, na kateri je preinstaliran njihov qq security. Z supermanagerjem se ga ne morem znebit ni pod razno, zato bi moral rootat telefon in potem še enkrat poizkusit zbrisat. Ker pa gre za android 4.0.4 verzije, root za mac računalnik in povezavo na telefon "še" ne obstaja. Ima kdo, da mi pomaga zbrisat te kitajce? Seveda dam za 6pack.
Hvala!
Nejc
nope, nista subaruja. Poglej okvir na vratih okoli stekla. Stari subaruji tega niso imeli.vrecha napisal/-a:Lahko da me že starost in oddaljenost od Subarujev daje, ampak meni se zdi, da sta na spodnji sliki dva Legacyja v peščenem raju narodnega parka Banc D'Arguin na jugu Mavretanije.
Lp vsem
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Mislim da sta avta Roverja,serija 400 tourer,letnik 1990
.
Saj pravim, leta, pa skleroza pa to ...
Bo treba spet na Subaruje prešaltat počasi.
Bo treba spet na Subaruje prešaltat počasi.
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
Lep pozdrav v Saharo
Sem izvedel,da še tam doli delaš reklamo za skladišče
Skoraj bi imel LC v garaži no pa se je potem zadeva obrnila v drugo smer
Pač hvala ti še enkrat.
Sem izvedel,da še tam doli delaš reklamo za skladišče
Skoraj bi imel LC v garaži no pa se je potem zadeva obrnila v drugo smer
Pač hvala ti še enkrat.
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Pozdrave nazaj, iz črne Afrike, bolj tropske kot pa puščavske. 
Bo treba nazaj, v Saharski raj, zaviti počasi, samo da poletje mine.
Se mi je zdelo, da si bil navdušen nad 80ko, pa sem ti poizkušal eno zrihtat. Pa drugič.
Bo treba nazaj, v Saharski raj, zaviti počasi, samo da poletje mine.
Se mi je zdelo, da si bil navdušen nad 80ko, pa sem ti poizkušal eno zrihtat. Pa drugič.
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Čigava impreza je na 24ur?;)
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...
Mislim da je bil zjutraj na prvi strani onboard posnetek vožnje na Ljubelj od subija4x4 
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
Pozna kdo kakega mojstra za popravljanje poškodb od toče v okolici Ljubljane ali na Primorskem? Gre se za majhno luknjico, ki jo je treba ven povleči. Hvala!
Pokliči Igorja (Drenov grič, blizu Merlaka), je tudi klubski partner.
041514990
041514990
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost