Red light is a optical output (same as Home Theater system )
Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 8
Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 8
Pod tem primerom ti piše
Aha, kul. Vzeto na znanje
Zdej vsaj vem, kaj sem uničil 
Glede na poznavalce računalništva, bi bila primerna nova tema "Računalništvo" nekje na forumu...
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Je tole še aktualno? Jaz sem jih našel nekaj.BibaTFD napisal/-a:Obvestilo za vse!
Zbiram vse stare, rabljene, strgane, kakršnekoli T-shirt majice (moške, ženske, otroške), ki jih ne potrebujete več in jih ne prodajate. Barva in vzorec nista pomembna. Če je kdo tako dobra dušica, ki mi je pripravljena dati se mi lahko javi na ZS. Delam nekaj za notranjo opremljanje stanovanja...ideje so, nimam kaj...Hvala vnaprej!
![]()
iščem eno temo o švelerjih, kjer je nekdo napisal da so zelo strupeni (posebaj za otroke) in da niso za gradnjo otroških igrišč. Je to kje kej dokumentirano?
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
A ima kdo kake otroške igre za xbox 360 in kinect za posodit al pa za presnet?
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Mislim, da je uporabnik Matejben načel temo o švelerjih.
Kateri ROM uporabljaš? Pa kateri modem?Evo - ravno sem kolegu namestil nov ROM/kernel/radio na SGS. Sedaj ima vse skupaj od prejšnjega tedna. Leti kot strela.gore napisal/-a:Thomas22 napisal/-a:Kako najenostavnejše urejati stike (imenik) v Samsung GT 19000 mobilnem telefonu?
Direktno v telefonu, preko Googleja ali preko Kiesa?![]()
Jaz imam Supernexus build 4 in modem trenutno testiram zsjpg.
Glede sinhronizacije z računalnikom uporabljam Syncmate, ziher pa obstaja kaj podobnega za PC.
lp
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Kater avto je bol delavn/vzdržljiv pa za vleko kake prkolce. Fiat panda(tastara) al justy? Kak ma sploh panda pogon?
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...
Isto k justinca, sam da ma tam puch prste vmes 
Jst sm zrastu dokaj normalno z peskovnikom iz svelerjevnebivedu napisal/-a:iščem eno temo o švelerjih, kjer je nekdo napisal da so zelo strupeni (posebaj za otroke) in da niso za gradnjo otroških igrišč. Je to kje kej dokumentirano?
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
beliblisk napisal/-a:Jst sm zrastu dokaj normalno z peskovnikom iz svelerjevnebivedu napisal/-a:iščem eno temo o švelerjih, kjer je nekdo napisal da so zelo strupeni (posebaj za otroke) in da niso za gradnjo otroških igrišč. Je to kje kej dokumentirano?
Igor zdej veš kaj morš nrdit če hočeš met otroka na OI
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...
A mogoče pozna kdo koga, ki ima tehnico za avto ampak tako, ki se jo da pod vsako pnevmatiko? Tko, da malce zakompliciram. 
A pozna kdo koga ki zna švasat gus. Vzaj zdi se mi, da je to to. Gre se za pokrov ventilov na yamahi xt600. En šalabajzer je spregledu en vijak, pa se je odlomu en košček. Naložim kakšno slikco jutr... btw, a kdo ve za kakšen pametn programček za android da se slike pomanjšajo na 512 kb, kolkr jih še sprejme forum, da bom lahko direkt s telefona na forum dajal slike, ker shrani.si in podobni so malo zamudni...
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost