Vesel Božič
Vesel Božič
Vsem uporabnikom foruma želim vesel in blagoslovljen Božič pa miru in sreče v Novem letu!
- impreza911
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1369
- Kraj: Gornja Radgona
Re: Vesel Božič
Vesele praznike ter SREČNO, USPEŠNO predvsem pa ZDRAVO Novo leto 2013!!!
:.sup
"Resnični znak inteligence ni znanje, ampak domišljija!"
BibaTFD napisal/-a:Vesele praznike ter SREČNO, USPEŠNO predvsem pa ZDRAVO Novo leto 2013!!!:.sup
Se pridružujem, dodajam pa še, čimveč uspešnega in srečnega brbotanja vam želim.
Go Westy, go!
Tudi z moje strani vsem Vesel Božič, ter srečno in zdravo novo leto. Vsem pa še želim veliko varnih ter predvsem čimbolj adrenalinskih
kilometrov v novem letu.
Pozdrav iz Maribora
Pozdrav iz Maribora
Vesel in čaroben božič vam želim...edino snega nam manka 
Kaj naj še povem,če so že vsi ostali vse povedali
Letos sem si za Božič privoščil ugasnjen telefon,kar je za moje pojme kar uredu.
Sinoči,ko sem pripravljal božično večerjo je zmanjkalo elektrike in lahko rečem,da tako lepega večera že dolgo ne
Upam,da ste preživeli prelep dan z ljubljenimi osebami,ki vam polnijo baterije za naslednje leto.
Pač preveč čvekam,želim vam prelep Božič,ki vam bo dolgo ostal v spominu
Ps. Kaj ste dobili od Božička
Mene je obdaril z enimi prekrasnimi gedorami Unior,očitno ga skrbi,da nebi imel naslednje leto kaj delati

Letos sem si za Božič privoščil ugasnjen telefon,kar je za moje pojme kar uredu.
Sinoči,ko sem pripravljal božično večerjo je zmanjkalo elektrike in lahko rečem,da tako lepega večera že dolgo ne
Pač preveč čvekam,želim vam prelep Božič,ki vam bo dolgo ostal v spominu
Ps. Kaj ste dobili od Božička
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Vesel božič in srečno z veliko snega v novem letu tudi z moje strani
Od božička sem pa po doooolgem času dobil zmago pri remiju
Od božička sem pa po doooolgem času dobil zmago pri remiju
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov