Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.4
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Re: Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.4
To je picinnijeva bivša impreza, sedanji lastnik jo je kupil od njega. Je italijanskega porekla, z zaribano mašino. Potem je picinni mašino zamenjal za odlično ohranjeno WRX mašino z 218 km, zadeva je bila takrat poštimana v nulo. Naredil je praktično generalko za vsak slučaj, še cilindre je pohonal. Kako je z njo delal sedanji lastnik, pa ne vem. Je pa od takrat dodal nalepke, picinni jih ni imel.
WRX masino?
Tukaj si lahko kaj več prebereš...
viewtopic.php?f=25&t=2529" onclick="window.open(this.href);return false;
Ni WRX noter
je kar "obična" ... jo moram it pogledat, da vidim v kakšnem stanju je.
viewtopic.php?f=25&t=2529" onclick="window.open(this.href);return false;
Ni WRX noter
Go Westy, go!
My bad. Sem si očitno od tistega mojega ogleda narobe zapomnil. A potem ni 218 km mašina?
No, blok motorja je od WRX...bogve koliko konjev je bilo in je trenutno.
Go Westy, go!
E, sem vedel, da sem si prav zapomnil. 
Zate je najbolje,da si novo kupiš pa še tista bi verjetno bila vprašljivaurbancebulj napisal/-a:Nič bat ne bom jo kupil, ker ne bo u nulo porihtana!
Je pa res,da je ti res ne boš kupil :-6o
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
In kaj naj bi to zdej pomenilo?karel napisal/-a:Zate je najbolje,da si novo kupiš pa še tista bi verjetno bila vprašljivaurbancebulj napisal/-a:Nič bat ne bom jo kupil, ker ne bo u nulo porihtana!![]()
Je pa res,da je ti res ne boš kupil :-6ouy:
Trenutno je po mojem od belija edina res odlično ohranjena in uštimana GTjka.. Je pa seveda temu primerna tudi cena.. Tudi če kupiš kolikor toliko ohranjeno GTjko, pa če jo imaš namen ohraniti pri življenju še nekaj let je vložek hitro tak kot jo ponuja beli. Vsaj po mojem. Če rabiš voz za izživljat je pa itak brez veze karkoli vlagat.. 
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
In kaj nej bi to zdej pomenil?BIGzig napisal/-a:Trenutno je po mojem od belija edina res odlično ohranjena in uštimana GTjka.. Je pa seveda temu primerna tudi cena.. Tudi če kupiš kolikor toliko ohranjeno GTjko, pa če jo imaš namen ohraniti pri življenju še nekaj let je vložek hitro tak kot jo ponuja beli. Vsaj po mojem. Če rabiš voz za izživljat je pa itak brez veze karkoli vlagat..
Jets nisem nikoli rekel da Belijeva ni poštimana?
Ful jo je popedenal, ampak jaz imam drugačno vizijo...
Ne vem v čem je zdej problem, usak posvoje al ne?
Jez sm mislu da iščeš lepo ohranjeno GTjko, in od teh ki se trenutno prodajajo je belijeva najboljša.. Verjetno tudi ta siva z Jesenic ni slaba, koliko pa je poškodovana od toče?? Komplet cel avto v bulah ali kakšna bulica? Ker če jo je ujelo tisto neurje kot fotrovo RAV4 more bit kar valovita..
Te iz Mojstrane se bi jez sigurno ognu, edino če imaš jekleno voljo in dovolj "špage" za to renovirat.. Popravit se da vse, če so ljudje za to..
Te iz Mojstrane se bi jez sigurno ognu, edino če imaš jekleno voljo in dovolj "špage" za to renovirat.. Popravit se da vse, če so ljudje za to..
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
Jest niti slučajno ne iščem top ohranjene drugače bi Belijevo kupil tukaj sploh ni dvoma.
Iščem nekaj kar je še vozno, ampak ima potencial ( ker "Mojstrana" ga nima).
Una iz Mojstrane je katastrofa tud če maš dost špage ker je res čist gnila in .....
Tud Jeseniška ni malo od toče ampak....
Pa ne bomo smetili teme, pač Podljubelska se mi je dopadla, ampak ker nisem imel dovolj časa zaradi službe in je bilo prepozno....

Iščem nekaj kar je še vozno, ampak ima potencial ( ker "Mojstrana" ga nima).
Una iz Mojstrane je katastrofa tud če maš dost špage ker je res čist gnila in .....
Tud Jeseniška ni malo od toče ampak....
Pa ne bomo smetili teme, pač Podljubelska se mi je dopadla, ampak ker nisem imel dovolj časa zaradi službe in je bilo prepozno....
Jez se v takih primerih vedno tolažim da pa že ni bilo usojeno.. Mogoče pa dobiš še lepšo.. Kaj pa tujina, si kaj gledal?? Nizozemska ima še bolj mile zime = manj soli na cesti.urbancebulj napisal/-a:Pa ne bomo smetili teme, pač Podljubelska se mi je dopadla, ampak ker nisem imel dovolj časa zaradi službe in je bilo prepozno....
npr: http://www.autoscout24.eu/Details.aspx? ... 0700000000
http://www.autoscout24.eu/Details.aspx? ... 3410000000
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
A nisi ti že mel ono srebrno GTjko ''STI''?
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...
ve morda kdo kako je z avti iz spanije? videl sem dol nekaj zanimivih primerkov. zdej ce pa kdo ve kako se lahko avto pripelje sem...BIGzig napisal/-a:Kaj pa tujina, si kaj gledal?? Nizozemska ima še bolj mile zime = manj soli na cesti.
turbo inside
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost