Subi"s WRX STI
Re: Subi"s WRX STI
sem pomislil an to ja, ampak čep je zamenjan...danci1973 napisal/-a:Za začetek preveri čep... Meni se je utrgalo tesnilo in ko se je avto ohlajal, je pri čepu noter vleklo zrak (namesto tekočine iz raztezne posode).
D.
In USA you drive car.
In Soviet Russia car drive you.
In Japan car BREAK you.
In Japan car BREAK you.
Tak primer sem dal uredit pri eni wrx-i, in je mislim da še danes kul. Če si z roko nekoliko našponal zgoraj pri cevi je še bolj pihalo in močilo. Cena popravila če je res samo tesnilka ni neka bogatija mislim da 30-40€.
Subi 4x4, mam jaz en štofelc za posodit, če bi rad probal.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
čep je bil zamenjan ob menjavi motorja in je ok, problem je ker mi voda spušča tam kjer je plastika speta s aluminijem....sem naročil novega...Thomas22 napisal/-a:Subi 4x4, mam jaz en štofelc za posodit, če bi rad probal.
In USA you drive car.
In Japan car BREAK you.
In Japan car BREAK you.
mi lahko kdo da kataloško številko hladilnika za sti 2.5 letnik 2006?
In USA you drive car.
In Japan car BREAK you.
In Japan car BREAK you.
45119FE000
http://opposedforces.com/parts/impreza/ ... tration_1/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://opposedforces.com/parts/impreza/ ... tration_1/" onclick="window.open(this.href);return false;
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
karel...hvala, ampak linka mi ne odpre...karel napisal/-a:45119FE000
In USA you drive car.
In Japan car BREAK you.
In Japan car BREAK you.
Men dela normalno........pej na opposed forces pa ga najd:)
beliblisk napisal/-a:Men dela normalno........pej na opposed forces pa ga najd:)
no hvala, bom doma prečekiral...
In USA you drive car.
In Japan car BREAK you.
In Japan car BREAK you.
malo updejta
hladilnik ne pušča več, sem kupil koyorad racing cel iz alu-ja...
...ampak imam pa drugo težavo, opažam da mi nekje curlja olje za servo, saj volan postane včasih trd, je mogoče že kdo imel težave s tem, čez vikend bom avto dvignil pa pogledal....
hladilnik ne pušča več, sem kupil koyorad racing cel iz alu-ja...
...ampak imam pa drugo težavo, opažam da mi nekje curlja olje za servo, saj volan postane včasih trd, je mogoče že kdo imel težave s tem, čez vikend bom avto dvignil pa pogledal....
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
In USA you drive car.
In Japan car BREAK you.
In Japan car BREAK you.
Če ne opaziš mastnega madeža pod avtom oz. če ti nivo servo olja ni padel, potem samo zamenjaj olje.. Čez zimo se v tem olju nabere nekaj vode in hkrati izgubi nekaj svojih lastnosti (tako zaradi poletne vročine kot zimskega mraza) in je potrebna samo menjava olja. Vsaj pri meni pri Legacyju se je pošteno poznalo že samo po menjavi olja.. Prej je občasno volan postal trd, preveri pa tudi zglobe na volanski letvi.. Meni je volan delal kot brez servota, ko sem podmazal členke je volan pričel delati kot nov.. 
Takle koyo pa zihr ni biu pocen.....ebay no name roba dela glih tko dobr za 150-200 eur:P
ta koyo je bil konkretno cenejši od originala:) se da dobiti tudi dobro robo ugodno....
In USA you drive car.
In Japan car BREAK you.
In Japan car BREAK you.
subi4x4 napisal/-a:ta koyo je bil konkretno cenejši od originala:) se da dobiti tudi dobro robo ugodno....
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov