Doberman - izbrisano je bilo z moje strani in sicer zato, ker se zadeva ni nanašala na naslov teme. Naslovnika teme ki kupuje imprezo namreč ne zanima kakšna čustva gojita vidva s Toro oden do drugega, zato take objave tam nimajo kaj iskat! Ostala je tista polovica tvoje objave, ki se je nanašala na naslov. Ti je bilo pa že zdavnja povedano, da privat zadeve, ki jih imata s Toro, rešujta na 4 oči, ne pa javno na forumu.
Preden boš odgovoril na moj post, te prosim, da si najprej prebereš
pravila foruma(predvsem 1. in 3. člen). Zavedaj se, da imamo moderatorji pravico po svoji presoji kadarkoli izbrisati vsebine, ki so v nasprotju s temi pravili, brez da bi uporabniku eksplicitno razlagali zakaj smo to storili.
Sicer imaš prav, da je na forumu polno raznih off topicov, ki niso izbrisani, ampak kot sem že dejal, moderatorji delamo po lastni presoji, sploh pa nimamo vsi časa 24/7, zato da bi čistili forum. Bojo pa v prvi vrsti sigurno najprej izbrisani topici, ki začenjajo prepire, ali žalijo druge uporabnike.
Za na konec bom še dodal citat, ki je sicer del pravil na A.comu, vendar kot kaže bi ga veljalo uveljaviti tudi pri nas:
ZAKLJUČEK
Na koncu še opomba da forum NI demokracija in da odloča v zadnjem primeru le lastnik foruma. Za spoštovanje pravilnika so zadolženi moderatorji in admini, slednji tudi delijo pravice. V kolikor se ne strinjate z zgoraj naštetimi pravili, vas prosimo, da zapustite naš forum. Ostalim, ki se lahko držijo teh enostavnih pravil, pa želimo dobro "vožnjo" po forumu!