JAPmeet 2012
Re: JAPmeet 2012
Lahko se zmenmo ,da jih zlagamo na južni strani,da ne bomo z ostalimi VTI jajci 
Torej,o kakšni udeležbi govorimo glede nas? Kdo ima namen priti... 
- Apii
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 628
- Kraj: Slovenj Gradec
- Kontakt:
Jst sem ziher spodiJAN napisal/-a:Torej,o kakšni udeležbi govorimo glede nas? Kdo ima namen priti...
4doors for more whores
- Apii
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 628
- Kraj: Slovenj Gradec
- Kontakt:
Kopirano iz JapMeeta:
Street Modify Vstopnina s pešhondo je free, parkirnina za hondo je 10€ pa dubiš JAPmeet t-shirt
Pa zakaj morjo vedno te honde omenjat, a res ne poznajo kaj drugega japanerskega
Street Modify Vstopnina s pešhondo je free, parkirnina za hondo je 10€ pa dubiš JAPmeet t-shirt
Pa zakaj morjo vedno te honde omenjat, a res ne poznajo kaj drugega japanerskega
4doors for more whores
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Apii napisal/-a:Kopirano iz JapMeeta:
Se prav da je za subaruje zastonj al prepovedan vstop?
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...
Hej, pa ne se tako jezit ves čas na te honde
Tukaj so že zadnje info v zvezi s srečanjem: http://www.japmeet.si/sl/home/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sicer pa tisti post z japmeeta je pač tako napisan, ker je bil odgovor namenjen nekomu s hondo
Tukaj so že zadnje info v zvezi s srečanjem: http://www.japmeet.si/sl/home/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sicer pa tisti post z japmeeta je pač tako napisan, ker je bil odgovor namenjen nekomu s hondo
Še vedno ni nikjer razvidno, če lahko svoje drvarnce gor parkiramo.....al smo kot pešhonde?
JAPmeet - srečanje japonskih vozil. Subaru = japonsko vozilo. Dobrodošli - z avtomobili kakopak, pa tudi peš, kdor ne more z avtom 
Se prav,da smo ene trije približn za udeležbo..
....lepa udeležba Subarujev..... 
Nč bat.....impreze bojo tm 
Si skoraj tako napisal kot da je Impreza najprej Impreza, šele nato Subaru ...
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Nism nč tazga mislu.Se mi,ko pomislm na svojo staro kanto, vedno nasmešek nariše.Thomas22 napisal/-a:Si skoraj tako napisal kot da je Impreza najprej Impreza, šele nato Subaru ...
Subaru klub pač ni mel interesa,da nastopmo kot klub (pač en bi si mogu uzet mal časa ter energije) in tako pridem ke kot scooby.si team..........kjer pa so več al mn impreze
To pa sploh ni res. Če bi se organizatorji do našega kluba obnašali tako kot bi se to spodobilo za največji klub med japonskimi vozili, nam mogoče poslali kakšno uradno vabilo ali kaj podobnega, bi se seveda tudi mi primerno odzvali. Na mestu bi bila tudi recimo skupinski popust za vstopnino, ipd... Marsikaj bi se dalo dogovorit, ampak za letos je tako ali tako že prepozno...beliblisk napisal/-a:Subaru klub pač ni mel interesa,da nastopmo kot klub
Kdor želi tja na lastno željo naj gre, ampak ne mi govort, da klub ni imel interesa. Bo bolj na mestu trditev, da organizator ni našel "časa"...
Se mi je zdel ,da bo izpadl mal preveč ostro (je blo mišlen v drugem tonu) 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 51 gostov