Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 8
Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 8
Ja vsekakor. Upam, da mu uspe vsaj nov državni rekord. 
Forester diesel
Kaj kdo ve, če od evo x zadnje ploščice pašejo na kako impreco?
- Apii
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 628
- Kraj: Slovenj Gradec
- Kontakt:
Pobi a je kšna bolša stvarca od WD-40, namreč nikakor nemorem premakniti stifteka na čeljustih, eden gre not pa ven, drugega pa je zgleda rja prijela 
4doors for more whores
Čist na nobenoKRUH napisal/-a:Kaj kdo ve, če od evo x zadnje ploščice pašejo na kako impreco?
Apii napisal/-a:Pobi a je kšna bolša stvarca od WD-40, namreč nikakor nemorem premakniti stifteka na čeljustih, eden gre not pa ven, drugega pa je zgleda rja prijela
Boš mogu razdret čeljust. Men je na imprezi tok zarjavel, da sem mogu s kladvom dol zbit pušo. Pride pa komplet tesnil za eno čeljust okol 20€.
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Mam eno vprašanje...Če padeš na radar in dobiš 5 pik,kolk časa traja,da zadeva pride v evidenco,če ma kdo mogoče izkušnje... 
Koker se spomnim, sem sliko, obvestilo in položnico dobil že po 10. dneh. Mislim, da gre zadeva takrat tud že v evidenco. 
Forester diesel
Če že veš, da bo 5 pik, je po moje že prepozno.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
A ve kdo kaj o teh Jeepih willysih? A to res skor nkol ne crkne?
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...
Jaz sem ga fural v vojski,šraufali ga res nismo nikoli kar pa še ne pomeni,da ne crkne.
Kolikor se spomnim ima tri prestave in trdo podvozje kot sam hudič tako da si na terenu več v zraku kot na sedežu.Kaj več se ne spomnim.
Kolikor se spomnim ima tri prestave in trdo podvozje kot sam hudič tako da si na terenu več v zraku kot na sedežu.Kaj več se ne spomnim.
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Noben avto ne crkne, če ga redno vzdržuješ
Willysi so kar robustno narejeni avti, tudi (vzdrževani) motorji so kar v redu, razen tega da so požrešni. Ni pa sledu o udobju.
Sem enkrat vozil lepo obnovljenega in po terenu kar gre in gre
Willysi so kar robustno narejeni avti, tudi (vzdrževani) motorji so kar v redu, razen tega da so požrešni. Ni pa sledu o udobju.
Sem enkrat vozil lepo obnovljenega in po terenu kar gre in gre
Svitol http://www.hondacbfour.com/imm_faq/tecn ... _63/02.jpgApii napisal/-a:Pobi a je kšna bolša stvarca od WD-40, namreč nikakor nemorem premakniti stifteka na čeljustih, eden gre not pa ven, drugega pa je zgleda rja prijela
Če maš možnost dobit, prodajajo ga v Italiji, našpricaš dobro, pustiš ene par urc, in mora da gre
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... PSIy2uO4T8" onclick="window.open(this.href);return false;
Še ima kdo drug občutek, da so zadnje čase nekateri uporabniki foruma malo nataknjeni? :zjz :222
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Hahaha. Inceptionijuvan napisal/-a:Še ima kdo drug občutek, da so zadnje čase nekateri uporabniki foruma malo nataknjeni? :zjz :222
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov