Nadgradnja foruma in morebitne težave
Re: Nadgradnja foruma in morebitne težave
x2msenjur napisal/-a:hm... jest pa morem rečt, da mi je bil prejšnji bolj všeč. Ta mi je tok nepregleden.... Pri prejšnjem je bilo več lufta med forumi in med prispevki, pa mi je bilo bolj pregledno...
Speed kills - drive faster!!!
http://shrani.si/t/3X/VQ/7WBSU5f/podpis.jpg
3xMr-B napisal/-a:x2msenjur napisal/-a:hm... jest pa morem rečt, da mi je bil prejšnji bolj všeč. Ta mi je tok nepregleden.... Pri prejšnjem je bilo več lufta med forumi in med prispevki, pa mi je bilo bolj pregledno...
Legacy 2.0 GL
Fantje, navadit se bo treba...
Ta tema ni zato, da boste kritizirali kako je novi forum bolj grd od starega, ker je to pač okus vsakega posameznika, ampak je namenjena temu, da prijavite morebitne težave in napake v funkcioniranju sistema.
Ta tema ni zato, da boste kritizirali kako je novi forum bolj grd od starega, ker je to pač okus vsakega posameznika, ampak je namenjena temu, da prijavite morebitne težave in napake v funkcioniranju sistema.
Kar se izgleda tiče, bodo na voljo kakšne teme?
Ni v načrtu, ta zaenkrat ostaja edina.
a je možno da je bl počasn?NoFEAR napisal/-a:Fantje, navadit se bo treba...
ta star se mi je kuj naložu
tanov pa prvo gledam k en wordov dokument pol pa šele skup nameče pa okvirčke nardi?!?!
LP B
Speed kills - drive faster!!!
Tudi pr men najprej pokaže neko belo tekst varianto, potem se šele pravi izgled pokaže.
Niti ni bistveno počasnejši kot je bil tastar. Je pa res da ni hiter. Ampak to je zaradi počasnosti strežnika kjer gostujemo.
Tista bela stran, ki se pokaže ob prijavi/odjavi, pa je res napaka. Nekak 90% se mi tudi zdi da vem kje naj bi se skrival vzrok, ampak mi zaenkrat še ni uspelo locirat točnega fajla, ki je krivec za to. Bo pa urejeno slej ko prej...
Tista bela stran, ki se pokaže ob prijavi/odjavi, pa je res napaka. Nekak 90% se mi tudi zdi da vem kje naj bi se skrival vzrok, ampak mi zaenkrat še ni uspelo locirat točnega fajla, ki je krivec za to. Bo pa urejeno slej ko prej...
Meni se ne zdi nič počasnejši, tudi na 3g omrežju odpira zelo hitro...
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Se mi pa zdi da je stran dost večja(mislm po količini podatkov) ker ko jo prek telefona odpiram se mi zdi da MB kr letijo v zrak al kam pač grejo 
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...
Ravnokar odpravljena tudi zgoraj omenjena napaka z belo stranjo...
Je trajalo kar nekaj časa preden sem ugotovil... Težava je bla v javaskriptu za ogled priponk (fotk), tako da sem tisto zadevo odstranil in jo nadomestil z drugo, nekoliko drugačno.
Če so kakšne težave pri ogledu priponk povejte, kolkr sem jaz potestiral bi moralo delat Ok.
Je trajalo kar nekaj časa preden sem ugotovil... Težava je bla v javaskriptu za ogled priponk (fotk), tako da sem tisto zadevo odstranil in jo nadomestil z drugo, nekoliko drugačno.
Če so kakšne težave pri ogledu priponk povejte, kolkr sem jaz potestiral bi moralo delat Ok.
Napaka z belo stranjo je nazaj; vsaj pri meni.
Se ti je pokazala ko si dobil pop-up okno za novo zasebno sporočilo?
Ne, ko normalno odprem forum.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov