Prodam legacyja(prejšni lastnik Rok BMW)
Cena po dogovoru
tel.041332945 aleš
P:legacy 2.2 wagon 4wd l.91
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Re: P:legacy 2.2 wagon 4wd l.91
viewtopic.php?f=17&t=3048#p55254" onclick="window.open(this.href);return false;
Cena,ne vem!?Pred tremi leti,ko sem ga kupil sem zanj odštel 1200€,v tem času sem vanj vložil kar dosti €-ov(nona sklopka,zavore,zimske gume-prevoženih imajo pribl. 500 km 14 col+letne 15 col,menjalnik od 1.8 legacy-stari,delujoč še na zalogi,dal sem pocinkat bullbar,....) od takrat do danes sem prevozil cca 5-6k km,da pa nebi kdo rekel ,da kaj prikrivam,potrebno je obnovit amortizerje in spr. homokinetična zgloba ter avto občasno "laufa po dveh cilindrih" zakaj,ne vem.
Tako, na hitro,zato tudi ne vem kolk bi postavil ceno-ponudbe zaželjene.lp
Cena,ne vem!?Pred tremi leti,ko sem ga kupil sem zanj odštel 1200€,v tem času sem vanj vložil kar dosti €-ov(nona sklopka,zavore,zimske gume-prevoženih imajo pribl. 500 km 14 col+letne 15 col,menjalnik od 1.8 legacy-stari,delujoč še na zalogi,dal sem pocinkat bullbar,....) od takrat do danes sem prevozil cca 5-6k km,da pa nebi kdo rekel ,da kaj prikrivam,potrebno je obnovit amortizerje in spr. homokinetična zgloba ter avto občasno "laufa po dveh cilindrih" zakaj,ne vem.
Tako, na hitro,zato tudi ne vem kolk bi postavil ceno-ponudbe zaželjene.lp
Re: P:legacy 2.2 wagon 4wd l.91
Kakšna slika bi bila zelo dobrodošla.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov